EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar Turcu Dorina
    Neinregistrat

Pe data de 16.09.09 doctor veterinar Velisar Radu , consilier local ales pt aceste probleme , a venit pe strada C. Porumbescu (Campulung Mold.) cu masina de servici cu pretextul ca anesteziaza cainii pt ai duce la adapostul de animale ia injectat cu o substanta letala(eutanasiat) direct pe strada ucigandui. Am fost personal la acel adapost care este situat in virf de munte pe dealul Bodea unde nu se poate ajunge decit cu o masina de teren si nu am gasit nicu unul din cainii care pretindea ca ii duce la adapost.Precizez ca este vorba de 7 caini dintre care unul a murit direct la usa stapinei lui cu o siringa infipta in spate ceilalti ia urcat in masina de servici probabil pt ai arunca la groapa de gunoi. Mai mentionez ca acel adapost este ceva sinistru, animalutele acelea nevinovate nu aveau nici macar apa si datorita faptului ca acel adapost este atat de departe prea putina lume poate sa ajunga acolo sa vada ce se intimpla si sa poata sa aiba grija de acele animalute.La adapost erau in jur de 50 pui pina in 2 luni si 3 exemplare mai mari si unul de talie medie nefiind absolut nici o persoana care sa aiba grija de acest adapost.Fac apel urgent la Protectia animalelor sa veniti sa salvati aceste animale si sa cerceteze ce a putut face acest "doctor" cu aceste animale - sa fie tras la raspundere deoarece cred ca nu sunten in epoca primitiva!

Adăugat 11 luni în urmă #

2. User has not uploaded an avatar Beck Maria
    Neinregistrat

Cautati-ma la 0762.690.511, pentru alte detalii necesare in vederea demersurilor.

3. In Campulung Mold erau foarte, foarte multe probleme legate de protectia animalelor... Nici nu stiu cu ce sa incep. Cu ani in urma, cazurile de animale torturate sau ucise uneori chiar de fata cu copiii sau in plina strada, erau ceva firesc si la ordinea zilei. Stiu de cazuri mai vechi, de un caine spanzurat cu lantul, intre blocuri, catei si pisoi otraviti sau aruncati la ghena, pisici aruncate de la etaj, un cal mort in drum, tragand la caruta... Cuiburi de barza stricate "pt ca erau acolo", un liliac dintr-o specie rara in Romania, prins in baia unei scoli si folosit apoi ca material pt disectie... Sa mai continui?? O multime de caini si pisici aruncati in strada, pentru ca stapanul/stapana si-a luat un nou animal de rasa, si nu mai are chef de cel "vechi", sau aruncati in strada pt ca erau bolnavi... Furturi de animale de rasa, etc, etc... Si totusi e un oras mic. Astfel de lucruri se intamplau cu cativa ani in urma, imi pare foarte rau sa aud ca nici pana acum nu s-a schimbat nimic! Poate ca mentalitatea locala e de vina, poate si autoritatile locale, care nu se ingrijesc nici macar de nevoile oamenilor cum trebuie... daramite de ale fiintelor inferioare numite animale...

Mare, mare atentie cum vorbiti despre protectia mediului si a animalelor in zona respectiva! Probabil inca nu ati aflat cu adevarat ce inseamna ignoranta si coruptie, pana nu ati avut de-a face cu probleme de mediu sau protectia animalelor din oraselul acela aparent atat de linistit si chiar plictisitor. E prima reactie a unor iubitori de animale din zona, pe care o vad pe net. Sper ca in viitor sa fie cat mai multe, pentru ca, din pacate, cazuri cred ca mai sunt, si vor mai fi..

4. User has not uploaded an avatar Cristian
    Neinregistrat

Am vazut si eu cum in cartierul Stadion au impuscat niste caini cu niste seringi in care cel mai probabil era ceva otrava. Au impuscat si in incinta Liceului de Constructii unde au omorat un caine care era al unui angajat al liceului.
    NU SE POATE ASA CEVA!!!!!!!!NU ASA SE PROCEDEAZA INTR-O TARA DIN COMUNITATEA EUROPEANA IN 2009!!!!
    Cineva trebuie sa ia masuri. Poate ar fi mai bine ca doctorul asta sa-si traga singur o seringa de aia cu otrava in gat.

5. User has not uploaded an avatar tot eu
    Neinregistrat

http://www.helpazor.org/ -- cica Asociatia pentru Protectia Animalelor Campulung Moldovenesc..probabil doar o acoperire pentru a mai "jăcmănii" putin buzunarele romanilor...

mai au curaj si sa ceara sa donam bani prin SMS pe situl respectiv....

6. Ciudat site... dar ireprosabil, pana si pozele sunt perfecte. Doar textul are accente puternice de Republica Moldova, si nu de Moldova romaneasca (o fi domnul respectiv, basarabean?)

7. User has not uploaded an avatar aLEX
    Neinregistrat

DA-I DRACU DE CAINI SA MOARA DECAT SA MURIM NOI MUSCATI DE EI !!!!!!!!!!!!!!!!!!<

Adăugat 10 luni în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar Corlatan Alin
    Neinregistrat

buna...as vrea sa adopt si eu niste papagali...campulung moldovenesc

Adăugat 8 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar mari
    Neinregistrat

dar de ce sa moara draga cainii? te inteleg ca esti complexat si bolnav mintal catei nu sAR FARA MOTIV!! INCEARCA SA AJUTI NU MAI VENI LA NOI CU GANDURI CRIMINALE!!!!!!!!

Adăugat 6 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar Andreea
    Neinregistrat

Bravo aLEX! Ti-ai pus singur eticheta. Numele proprii se scriu cu majuscula (litera mare, poate nu stii ce e aia), iar numele sunt atribuite oamenilor. Ma bucur sincer ca te-ai autoexclus. N-a sa mori muscat de caini (stai linistit!), ci batut de Dumnezeu!

Adăugat 6 luni în urmă #

11. Protectia Mediului
  12. sunt una din multele persoane care au donat bani pentru asa zisul adapost...multa lume s-a implicat financiar dar mai ales sufleteste...si cu ce ne-am ales? avem "adapost" si sarmanele patrupede sunt omorate direct in strada mai nou omorate de persoane angajate...problema nu este numai aici, cred ca in tot jud. este aceeasi mentalitate...Cristina, ai mare dreptate, in zona asta numai probleme de mediu sau protectia animalelor sa nu ai...m-am lovit personal, si de una si de alta...

Adăugat 6 luni în urmă #
  13. User has not uploaded an avatar antonella
    Neinregistrat

sunt niste nenorociti! cate se mai pot intampla in tara noastra! fonduri au tot avut nenorocitii astia pt a infiinta adaposturi pt cainii comunitari! stau in it de 6 ani si vad frecvent anunturi de la diferite asociatii pt salvarea cainilor din romania! sunt niste postere enorme puse in diferite locatii! unde se duc toti banii astia care-i trimit italienii? mai punem la socoteala faptul ca mai sunt si alte asociatii din alte tari, care cu siguranta trimit in romania ajutoare! ce fac ei cu banii?????? fac vile... si prefera sa omaoare saracele animale...ca de....costa f putin! e de preferat pt ei asta! nenorociti de oameni...fara suflet! am vazut alte dati cum soferii cauta sa dea peste caini cu masina....cum e posibil una ca asta? mai, dar ce suflet aveti in voi? unde traiti, in jungla? civilizati-va bai oameni buni ca n-i s-a dus faima si pt faptul ca maltratam animalele si nu stim sa ne organizam! nu ca am uitat de unde-am plecat, dar vad o mare diferenta! 2 lumi diverse si mai ales in ceea ce priveste animalele! pacat si rusine sa le fie!

Adăugat 5 luni în urmă #
  14. User has not uploaded an avatar Dana
    Neinregistrat

Mesaj pentru Alex:nu uita ca Dumnezeu te vede si nimic nu ramane nepedepsit mai devreme sau mai tarziu.Daca esti in stare sa gandesti asa...mare lucru daca nu ajungi sa omori si un om.Cine esti tu sa decizi cine moare si cine traieste?Daca ti-a mai ramas putin suflet...asta daca l-ai avut vreodata.....gandeste-te ca poate intr-o alta viata vei fi caine omorat de unul ca tine,.Nici nu trebuie sa crezi ceva.Te vei convinge...numai sa nu te intrebi pe urma"de ce eu Doamne?"

Adăugat 5 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri