EcoSapiens »Forum » Proiecte ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Iadul din Valcea

(8 posts)
  1. User has not uploaded an avatar s maria
    Neinregistrat

Buna ziua,sunt din Rm Valcea si doresc sa va aduc la cunostinta viata cainilor din acest oras.Primarul orasului ''om cu suflet mare'' a deschis de ceva vreme intr-o comuna din apropierea orasului-Feteni,un ''adapost de caini''.Vineri am fost nevoita sa ajung in acel infern pt ca mi-a disparut cainele de la curte.Nu imi ajung cuvintele sa va descriu iadul care este acolo,nu pot sa descriu ce am vazut si pe deasupra am stat de vb cu paznicul de la adapost care mi-a spus ca in 7 zile sunt omorati,daca nimeni nu vine sa se intereseze de soarta lor.Am inceput sa plang uitandu-ma in ochii bietelor animalute care mai aveau 2 zile pana la macel.Locuitorii zonei spun ca sunt ingroziti de felul in care ii omoara pt ca sunt batuti cu bestialitate de oamenii angajati acolo.Spuneau ca au copiii traumatizati pt ca fara voia lor au vazut si auzit urletele disperate ale bietilor caini.Va rog din suflet sa va ocupati de acest caz.care se pare ca in oras se incearca sa fie musamalizat.
    Va multumesc mult!

Adăugat 4 luni în urmă #

2. User has not uploaded an avatar olyvya
    Neinregistrat

am fost si eu pentru ca si mie mi-a disparut cainele din curte.primarul este u nenorocit..daca la banii lui nu este in stare sa ingrijeasca niste animale si le omoara...acesta nu se numeste om...mi-e scarba...si numerita sa fie numit om...tara este in criza iar el dabani sa prinda caini...500 de mii?si unii oameni nu au ce manca..este un iad acolo..le plangi de mila...e pacat!!iar dumnezeu nu doarme!!pe la toate manastirile o sa ma duc sa il dauu pe gutau pentru ca este rau facut intentionat si se pune!!sa se chinuiasca cum se chinuie cainii!!sunt un copil si ma ingrozesc de ce poate sa faca un om care conduce un oras!!!suflet de gunoi1

Adăugat 4 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar Silvia
    Neinregistrat

Pana la infiintarea acestui asa- zis adapost eram multumita de activitatea primarului Gutau...dar acum...mi-e scarba cand il vad aparand la televizor si mintind cu nerusinare...Sunt oameni care au vazut cu ochii lor macelul si el minte cu nerusinare...De ce nu da 50 de lei medicilor veterinari din oras pentru fiecare caine comunitar sterilizat? Fiecare cetatean al Ramnicului ar fi mai multumit daca banii publici s-ar duce mai bine in acest scop decat sa dea 50 de lei de caine la niste nenorociti certati cu munca...Dupa ce or sa macelareasca toti cainii din oras probabil or sa stranga si oamenii fara adapost de pe strazi...Ca la ce fete de criminali au aia care aduna caini sunt sigura ca nu s-ar da in laturi sa omoare si oameni...Patru picioare sau doua lor le e totuna...RUSINE gutau...Nu meriti sa-ti scriu numele cu majusucla pentru ca esti un caracter minuscul....

Adăugat 3 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar marius
    Neinregistrat

De ce nu faceti plangeri,nu sesisati si ONG urile locale,faceti si pôze si filmari,banuiesc ca exista si martori ca voi;in Dolj de ex asa se incearca,mai ales dupa otravirile in masa si situatia cruda de la Facai,ba chiar cu ajutorul mass-mediei locale,nu ca l-ar durea undeva pe primar sau pe responsabilul de la dsv care lasa asemenea stabilimente ilegale sa functioneze, dar macar se incearca ceva,iar dupa ceva plangeri stranse si e la ONG uri si de la pesoane-martori se mai satura,macar au si ei nopti proaste,ca bietele animale,ca le e teama pt "osul pe care il rod",parerea mea!

Adăugat 3 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar VI
    Neinregistrat

OAMENI,CU SUFLET BUN MERGETI LA FETENI,SI MAI ADOPTATI DIN BIETELE ANIMALUTE,ASTEAPTA UN OM CU SUFLET CALD,SUNT CHINUITE NEMINCATI RACITI,IN FRIG STAU ISI ASTEPTA MOARTEA,NIMENI NU VREA SA MEARGA SA ADOPTE,DECE OAMENI BUNI SUNT SUFLETE NEVINOVATE CU CE AU GRESIT ELE CA SAU NASCUT? ADOPTATI DIN MILA II SALVATI DE LA MOARTE SALVATI UN SUFLET DZEU VA VA RASPLATI CINDVA.FAPTA BUNA.STAU IN FRIG AMARITI CHINUITI,NEMINCATI MINCAREA O IA INGRIJITORI ACASA....SALVATI DIN EI...VA ASTEPTA UN SUFLET CALD SI CREDINCIOS.FIEVA MILA.

Adăugat 2 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar O
    Neinregistrat

AVETI MILA,DE BIETI CATEI,ASTEPTA SA FIE ADOPTATI,SCAPATII DE LA MOARTE,DE LA CHINURI.ADOPTATI AVETI MILA,STAU IN FRIG PE CIMENT INCHISI ACOLO INTRE GRATI TOT SPERIND CO APAREA SI PENTRU EI UN STAPIN.AU OCHI INLACRIMATI SI TRISTI NU MAI ALEARGA CUM ALERGAU ODATA NU SE MAI PLIMBA,ACOLO INTRE GRATI ISI ASTEPTA MOARTEA.

Adăugat 2 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Gogu
    Neinregistrat

Stimati Cetateni !
    Va rog sa ma scuza-ti daca gresesc(atat in exprimare cat si gramatical)
    Nu sunt eu lamurit cu privire la protectia animalelor !!??:
    Sacrificam:(pentru consum)vite,borci,pasari,pesti,ETC,si daca se-nmultesc cainii pisicile
    care sunt purtatori de paraziti si diferite boli mai sunt si periculosi(musca )!
    Oare-i economic sa cheltuim atate-a bani pentru a le proteja ??
    Inainte cand-va se sacrificau economic (au ce-a mai buna piele pentru confectii)!
    Daca-i pacat si inuman sa le sacrificam???(cainii si pisicile)
    Alea care le consumam carnea e UMAN nu-i PACAT ?????

Adăugat 2 luni în urmă #
  8. D-le Gogu,
    alternativa ar fi sa deveniti vegetarian!!
    Cine ne da noua dreptul de a omori aceste animale? Ma insel sau sunteti si adeptul pedepsei cu moartea?
    de la caini si pisici pana la oameni nu este decat un pas.
    Vorbiti despre citez: "Oare-i economic sa cheltuim atate-a bani pentru a le proteja ??"
    Cati bani ati cheltuit d-voastra in 2009 pentru aceste animale??????????
    Va doresc multa placere la purtatul hainelor din piele de caine; hainele mele sunt din poliester!

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri