Mit sau realitate? Subiect de presa? Metoda de reducere a populatiei prin impunerea unui vaccin netestat pe termen lung? Sau pandemie generala?! TU ce parere ai?
EcoSapiens »Forum » Poluarea si Sanatatea » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Gripa Porcina
(8 posts)-
Adăugat 5 luni în urmă #
-
eset vorba de un razboi. si o spalare de bani. nu mai au din ce produce si au gasit porcina, anu trecut era aviara, acum cati va ani era vaca nebuna, scornesc fel si fel de chesti sa ia bani populatieii :)
Adăugat 5 luni în urmă # -
e o inventie sunt sigura . . . ce urmeaza ??? . . . o sa inventeze astia la boli doar ca sa mai faca niste bani . . . a aparut brusc si la fel sa si terminat . . . nu are cum sa fie o boala reala . . .
Adăugat 4 luni în urmă # -
Draga jery, sunt farmacist de meserie si nu am facut vaccinul anti gripa , pentru ca este o porcarie . Am fost amenintat de catre colegiul farmacistilor , ca daca nu facem vaccinul nu mai avem voie sa lucram cu pacientii, i-am oferit locul meu de munca tov. Streinu Cercel si tot odata si portia mea de vaccin . Nu exista gripa porcina si nici gripa aviara ,sunt inventii pentru a creste productia de vaccinuri si profitul fabricilor de medicamente.
Toti cei care au facut vaccinul Cantagrip , fabricat de Institutul Cantacuzino , sa se astepte la pierderi de memorie si in timp chiar si Altzhaimer. Vaccinul contine in mica proportie mercur si virusul AH1N1 in stare latenta.
Gripa porcina,o mare excrocherie a companiilor farmaceutice
-
da nimic mai mult . . . asa ne fraieresc pe noi . . . asa ne ia banii . . . ca omu crede si ia numai ca sa nu i se intample si lui . . .
ma bucur ca nu mi-am facut vaccinu . . . doar atat . . . sper ca data viitoare cand mai inventeaza cineva o boala sa isi aminteasca de gripa porcina . . . O MARE FACATURA , INSELATORIE . . .
Adăugat 4 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde