EcoSapiens »Forum » voluntariat Voluntariat » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Salut,

Ştie cineva ceva despre Greenpeace România?
    Am încercat să contectez Greenpeace România prin intermendiu pagini web http://www.greenpeace.ro/ dar nu am primit nici un raspuns.

Deasemenea nu am gasit informatii despre cum ajuta. Nu sunt singurul care se intreba care este starea organizatiei Greenpeace in Romania.

Mersi!

Adăugat 2 ani în urmă #

2. Pai de anul trecut cam din vara cred (am fost si eu voluntar greenpeace) s-a desfintat daca as putea zice filiala din Romania deoarece, cei de la Viena au renuntat la toti voluntarii doar pentru un singur om. Din cate am cunostinta mai exista ceva cercuri prin Constanta care mai intretin cat de cat Greenpeace romania, cu ei mai tin legatura. Cam atat ce pot spune o sa ma mai interesez si o sa iti comunic.

Adăugat 2 ani în urmă #
  3. ok. eu ma uit pe site-ul greenpeace.ro si vad ca inca au actiuni in romania.

imi este foarte suspect faptul ca pe site-ul greenpeace.ro nu exista informatii despre cum te poti implica in actiunile lor... parca ar fi o organizatie mafiota.

Adăugat 2 ani în urmă #
  4. exista greenpeace in Constanta? unde anume ca eu nu stiu de ea?

cine mi poate da mai multe informatii ?

Adăugat 2 ani în urmă #
  5. buna tuturor

chiar zilele trecute am reusit sa completez un formular pentru cei de la greenpeace in vederea unul voluntariat la ei. cine are nevoie ii pot lasa o adresa de mail sa poata lua legatura u cei de acolo.
    o zi buna in continuare,
    raluca

Adăugat 1 an în urmă #
  6. buna
    raluca81, as vrea si eu niste detalii si adresa de mail.multumesc

Adăugat 1 an în urmă #
  7. Buna
    raluca81, te rog sa-mi spui si mie mai multe despre acitvitatiel care le au si adresa lor de mail.
    Tks!;)

Adăugat 1 an în urmă #
  8. raluca vreau si eu informatii cum pot sa te contactez?

Adăugat 1 an în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar Anonim
    Neînregistrat

ma aflu si eu in aceeasi situatie, dupa 2 mail-uri trimise catre ei nu am primit nici un reply. ma asteptam sa fie mai profesionisti si mai implicati in ceea ce inseamna greenpeace Romania. imi las totusi adresa de mail si YM aici, in caz ca totusi imi poate oferi cineva, ceva detalii legate de modalitatea de contact a acestora. e-mail briga_derul@yahoo.com / YM rom_punky

Adăugat 1 an în urmă #
  10. Incercati alte organizatii,veti fi mai satisfacuti!!!! In momentul de fata Greeenpeace Romania a ramas o organizatie cu numele axata pe tot ce se dicteaza de la Vienna, si nu mai exista initiativa locala asa cum a fost pana sediul a fost in Cluj!!!! Eu atat vreau sa va spun, sa nu va faceti prea mari iluzii in legatura cu Greenpeace.

Adăugat 1 an în urmă #
  11. Dece nu isi asuma raspunderea studentii romani sa creeze la nivel national o organizatie demna de aspiratiile lor in ECOLOGIE , Ma refer la cei ce fac studii in materie !!! Si sa se afilieze la GREENPEACE , pt. ca vorbesc mai multe limbi pentru un acelas *tel*...

Adăugat 1 an în urmă #
  12. Nu stiu daca mai urmareste cineva topicul asta, dar o sa incerc sa dau de cei de la Greepeace si va anunt. ;)

Adrian Alexandru Buzan

Adăugat 1 an în urmă #
  13. Dupa cum am promis, revin cu informati: am sunat la Greenpeace si am urmatoarele informatii:
    1. De raspuns se intampla sa raspunda mai greu la mail-uri iar cel mai indicat ar fi sa luati legatura cu ei print intermediul formularului de contact http://www.greenpeace.ro/contact.php pentru ca exista o persoana care se ocupa strict de asa ceva.

2. Au un numar de aproximativ 70 de membrii avand filiale in Bucuresti, Cluj si Iasi.

3. Apropo de activitate mi s-a spus ca au avut de curand o conferinta pe teama energiei nucleare ce are ca rezumat o activitate ce va incepe de la intai martie si se va intinde si pe partea energiilor regenerabile, fiind o solultie pentru problemele din domeniu nuclear.

4. Activitate in Constanta nu au avut decat acum cativa ani pentru ca nu au oameni in zona respectiva

Daca mai aflu ceva va anunt

Bafta
    Adrian Alexandru Buzan

Adăugat 1 an în urmă #
  14. E curios, in Constanta exista facultate de ecologie. E ciudat rau... daca nu isi cauta oameni nici nu vor avea.

Adăugat 1 an în urmă #
  15. langa mare e cel mai bun loc pentru a infiinta o organizatie ecologica
    iar in cazul greanpeace e si mai bine pentru ca e deja infiintata
    plajele sunt jegoase
    am fost anul trecut prin zona (de fapt in sf. gh. da tot litoral e si ala) si plaja era in ultimul hal
    sunt atatea vietuitoare ce trebuie protejate acolo
    motivele infiintarii unui centru greanpeace in constanta sau oriunde pe litoral sunt nenumarate

Adăugat 1 an în urmă #
  16. User has not uploaded an avatar ALEX DRAGAN
    Neinregistrat

SINT ARDELEAN SI CE AM DE SPUS NU VOI SPUNE IN MOD RAUTACIOS CI FOARTE REALIST ,TOT CE AJUNGE PE MINA ZONEI DE SUD SE VA DEVALORIZA SI ACEASTA ESTE SIMTIT PE TOATE PLANURILE ,ECONOMIC ,SOCIAL,POLITIC,FINANCIAR,GOANA DUPA FUNCTII SI DUPA GRADE,PREZENTAREA IMAGINII IMPECABILE CARE DACA VA DISPAREA NU VA RAMINEA NICI O AMPRENTA MEMORABILA PENTRU-CA IMAGINEA IN SINE NU ESTE O VALOARE CI DOAR O ILUZIE.CINE SE VA PRIVI IN SUFLETUL SAU ISI VA VEDEA VALOAREA,IAR CINE ISI VA ADMIRA CHIPUL VA VEDEA ILUZIA.
    Daca am suparat pe cineva imi cer iertare din tot sufletul.

Adăugat 1 an în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar oomdebine
    Neinregistrat

Despre activitatea greenpeace numai de bine atata timp cat aceasta lipseste cu desavarsire.Fratilor , este o mare teapa, ceea ce nu stiti voi acum este ca toata organizatia din romania a fost decimata si este condusa de o incapabila si **** pe deasupra.

Editat de moderator.
    Bogdan

Adăugat 11 luni în urmă #
  18. User has not uploaded an avatar psychop
    Neinregistrat

buna tuturor! am impresia ca trebuie lamurit ceva cu voi, oamenii totusi interesati de Greenpeace (daca mai e valabil interesul). Organizatia exista si inca este in forma, a reusit sa lupte pt multe probleme din Romania si chiar nu sta degeaba. Momentan Greenpeace Romania este intr-un proiect de promovare a energiei regenerabila ca alternativa in fata energiei nucleare si dupa cum am mai vazut s-au tinut niste discutii legate de petitia ce umbla pe net ( http://www.greenpeace.org/romania/campaigns/nucleare/nu-vrem-nucleare2 ). e bine sa va lamuriti ca EXISTA si ca nu sta degeaba! nu mai faceti presupuneri si critici aiurea cand nu stiti despre ce vorbiti.. asta daca vreti sa fiti intelesi si sa intelegeti ce este in jurul vostru!

Adăugat 6 luni în urmă #
  19. dar cum poti deveni voluntar la greenpeace in cluj??

Adăugat 4 luni în urmă #
  20. dar cum poti deveni voluntar la greenpeace in cluj??

Adăugat 4 luni în urmă #
  21. buna;va salut pe toti ;am si eu aceeasi intrebare;dc green peace romania nu este activa?cum pot sai contactez?

Adăugat 4 luni în urmă #
  22. Am si eu o prolema de a intelege rolul Greenpeace in Romania: actiunile lor pe siteul oficial suna can asa:
    - Protejarea Mărilor si Oceanelor
    - Organisme modificate genetic, etc.
    Nu ar fi firesc ca Greenpeace Romania sa aiba activitati specifice necesitatilor din tara cum ar fi animalele de pe strada sau sa se implice in creerea unei legi europene armonizate pentru sterilizarea animalelor abandonate.
    In centrele de primire a animalelor strazii majoritatea finanzate din fonduri din strainatate muncesc voluntari din Germania, Franta in timp ce localnicii se joaca cu animalele mai aratoase. (pentru detalii va stau la dispozitie cu linkul de rigoare).
    Nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca e pacat ca numele Greenpeace sa fie legat in Romania de o persoana incompetenta.

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri