Salut,
am o rugaminte pentru admin, se poate reduce numarul categoriilor din forum?
Sunt zeci de categrii ce au doar un singur mesaj. Cel putin pentru mine asta face sa fie mult mai greu de utilizat forumul,
Mersi
Salut,
am o rugaminte pentru admin, se poate reduce numarul categoriilor din forum?
Sunt zeci de categrii ce au doar un singur mesaj. Cel putin pentru mine asta face sa fie mult mai greu de utilizat forumul,
Mersi
Salut, ele sunt multe pentru ca sunt subiecte destul de diferite si nu pot fi tratate impreuna. Motivul pentru care sunt mesaje putine este ca forumul este destul de nou si participarea la discutii lasa de dorit. Forumul are mai mult un caracter de ajutorare a celor care au intrebari decat unul de discutii, din acest motiv informatia e bine sa fie cat mai bine ordonata si subiectele deschise sau comentate recent sunt evidentiate.
Salut, adiroiban, admin are dreptate este tinar inca forumul dar cum subiectele in general ating teme ale ecologiei , unele mai putin pertinente dar ce vrei tu concret sa ne limitam la ce fel de subiecte ... da-ne o idee ..
sunt multe subiecte si imi este greu sa vad o lista cu mesajele noi aparatute de la ultima mea vizita.
eu nu vrea sa fie limitate subiectele discutate. vreau sa fie reduse categoriile in care sunt impartite discutiile de pe forum
Nu prea sunt de acord, posturile care au fost adaugate sau comentate recent apar pe prima pagina sus. In plus am facut in asa fel incat subiectele necitite sa fie ingrosate. Totusi... zi-mi la ce categorii crezi ca ar trebui sa renuntam sau pe care sa le combinam :)
www.k7a-clan.tk cautam membrii clan !!!
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde