Domnule Cosmin,
và multumesc pentru ràspuns.
Ideea este de a avea acces la fondurile nerambursabile cu subvenzionarea cea mai mare 70-80%
Am ales PFV pentru cà mi se pàreau destul de avantajoase si in ceea ce priveste gestiunea nu foarte complicatà, insà nu e chiar asa simplu cum credeam eu...am inteles cà panelele sunt foarte càutate la noi si lumea ti le furà, riscul climei, furtuni, piatrà, ploaie, etc, productivitatea scade dupà 10 ani si panelele produc cu 50% mai putin.
Asi vrea sà reintru cu investitia de 20-30% in maxim 2 ani .
Ideea :
productie: de 1MW, puteti eventual sà-mi faceti o micà descriere.
ternul: càt este necesar
pozitionarea in Buzàu,am terenuri dar nu stiu dacà zona poate fi bunà si dacà pe o zonà de càmp in mijlocul altora se paote face, mai bine zona cea mai avantajoasà din punctul dumneavoastrà de vedere
bugetul de risc : nu am un buget incà stabilit, pot sà mà asociez cu anumite societàti din domeniu de aici,dacà nu pot face fatà singurà, dar nu stiu dacà este posibil, legea prevede si asociat stràin?
Deci pe mine mà interseazà un proiect care sà treacà la comisie in primul rànd si care sà producà bani. In sfàrsit incerc si eu sà fac o afacere profitabilà cu ajutorul statului si a Europei, ce credeti este posibil?
Và rog frumos dacà puteti sà-mi ràspundeti
Và mutumesc anticipat
Blegu Daniela
Via Arezzo, Milano
Strada Decebal, Buzàu
dblegu@feniceconsulting.it
www.feniceconsulting.it
www.finanziamentoprivato.com
www.brianzamutui.it