EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar teddygirl23
    Neinregistrat

Salutare tuturor!Ma intereseaza daca exista adaposturi de animale in Targu-Mures pentru ca as vrea sa devin voluntar si sa ajut cu ce pot.Eu,la randul meu am salvat pana acum 3pisicute si 2catelusi (i-am luat de pe strada si i-am ingrijit).Vreau sa ajut in continuare animalutele,asa ca daca sunt adaposturi va rog sa-mi lasati adresa si nr de tel aici pe site sau pe mail teddy200423@yahoo.ca.Multumesc!

Adăugat 10 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. User has not uploaded an avatar dome
    Neinregistrat

Salut!
    Acum cativa ani am vrut sa facem un adapost de animale langa Tg-Mures, dar nu am beneficiat de absolut nici un ajutor din partea autoritatilor. Din cate stiu animalele vagabonzi sunt duse la zoo, unde se pierde urma lor.
    Daca cineva are mai multe informatii, si eu sunt curios :)

4. Am gasit un art.despre adapostul de animale din Tirgu Mures,poate contactati autorul articolului,sa va spuna unde anume este,si poate aflati mai multe sa ne scrieti si noua:
    http://www.citynews.ro/mures/din-oras-10/targumuresenii-adopta-caini-37696/

5. User has not uploaded an avatar Adriana
    Neinregistrat

Taxa pentru recuperarea cainilor din Tg.Mures-seringile,mai scumpe decit tranchilizantul:
    http://www.realitatea.net/consiliul-local-targu-mures-a-stabilit-o-taxa-pentru-recuperarea-cainilor_652677.html

Adăugat 9 luni în urmă #
  6. apropo de animalele duse la zoo.. le dau de mancare la lei si celelalte feline :(
    stiu asta ca acum 2 ani am gasit o catelusa teckel si nu puteam sa o tin, si am gasit un nr de tel al unei asa zise asociatii de protectie a animalelor.. am sunat dim la 7:3o si mi-a raspuns o doamna avocat, care a inceput sa se vb urat cu mine ca ea trebuie sa mearga la lucru, si ca nu are unde sa mai tina ca si asa are cativa caini in curte si ca mai trebuie sa mai primeasca altii, si daca nu pot sa tin eu catelusa sa o duc la zoo, ca sa o dea de mancare la animale.. deci.. :(

Adăugat 9 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Anonim
    Neînregistrat

Salutare tuturor! In Tg-Mures chiar exista un adapost undeva in Mureseni, am si vorbit cu d-na Nagy Emilia, dar este un adapost doar pentru caini si eu as fi avut nevoie de ajutor legat de niste pisicute. Imi pare rau, dar nu gasesc numarul ei de telefon... dar se poate afla sunand la primarie. Si eu tot de acolo am aflat.
    Acum am "doar" 3 pisici care se simt ca acasa la noi in curte, cand vin le dau de mancare, dar cel mai important ar fi sa fie sterilizate, mai ales "mama". Daca cineva cunoaste un medic veterinar care le-ar steriliza ieftin ... sa platesc de ex. doar medicamentele, rog sa ma anunte.

Adăugat 8 luni în urmă #

8. User has not uploaded an avatar cris
    Neinregistrat

este pe strada prutului 24, dar ne e cine stie ce. azi am dus un catelus mic de vreo 7 saptamani. sunt doar cateva zeci de custi acoperite si cainii stau cate 3-4 intr-una. imi pare rau ca nu stau la casa ca l-as fi pastrat. ar trebui primaria sa faca un proiect pentru adapost de animale si sa aiba conditii mai bune.

Adăugat 5 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar Anonimmm
    Neinregistrat

Am o intrebare si eu pna la urma unde sunt in mures adaposturi de animale as vrea sa adopt un caine.Ma puteti ajuta spunandumi unde sat.

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar cora
    Neinregistrat

dACA AI FI MAI ATENT(A) NU AI POSTA ASEMENEA MESAJE INUTILE;VEZI CE SE SPUNE MAI DEASUPRA TA.

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar deak gizzella
    Neinregistrat

Salutare tuturor! va rog sa ma ajutati am gasit in parcare langa o masina o catea cu 7 pui ii tin de 6 saptamini da nul mai pot tine in garaj ajutatima sa le gasesc stapini MULTUMESC!!!!

Adăugat 1 lună în urmă #
  12. Fa-le poze si pune anunturile aici http://www.adoptiicaini.ro/adauga/

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Subiect Închis

Acest subiect a fost închis pentru mesaje noi.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri