EcoSapiens »Forum » Politici ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Eu ma duc la vot!

(5 posts)

1. De la Revolutie incoace, am fost la vot doar de doua ori: prima data in 1990, impotriva lui Iliescu iar a doua oara (si ultima) , tot impotriva lui Iliescu.
    De fiecare data am votat impotriva cuiva, nu pentru cineva. Apoi n-am mai votat deloc.
    De data asta, vreau sa votez pentru ceva. Nu neaparat pentru cineva, desi votul va fi pentru un om, ci pentru ceva. Pentru o idee. Pentru ecologie. Si ecologisti.
    Nu conteaza ca sondajele spun altceva.
    Eu vreau sa dau un vot "verzilor". Sa stie lumea ca sunt si oameni care ii sprijina.

Puteti obiecta ca asta nu inseamna nimic. Poate.
    Poate o sa insemne in viitor. Si, daca vreti, puteti face si altii la fel. N-o sa destabilizam noi sondajele... dar... cred ca e mai bine decat sa nu facem nimic.

Adăugat 8 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. as vota si eu pentru verzi, daca toate actiunile astea ecologice si toate informatiile puse la dispozitie de catre politicieni nu ar fi o mare inscenare... dar asa.. decat sa ma duc si sa nu stiu ce si pe cine sa votez, sau sa ma duc si sa-i stampilez pe toti.. si astfel mi s-ar anula votul.. mai bine nu ma duc deloc. iti urez succes!

Adăugat 8 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar miha
    Neinregistrat

eu merg! si votez tot verdele! Chiar daca am auzit multe "l-as vota si eu, dar sigur nu are nici o sansa intre ceilalti dinozauri, asa ca nici nu o sa ma mai obosesc sa merg la vot".

Eu am sa merg si am sa votez ceea ce consider ca e optiunea cea mai constiincioasa. Si am sa dorm linistita cu speranta ca lucrurile se vor aranja, ca exista suficienti oameni motivati sa isi aduca aportul la o schimbare in bine, sa iasa din letargie si sa faca macar cel mai mic pas in aceasta privinta: sa puna stampila pe ceea ce reprezinta "un mai bine pt toti, implicit si pentru mine!"

Adăugat 8 luni în urmă #
  5. pfff...... m-am gandit si eu mai bine... ma duc la vot si o sa pun cate o stampila pe fiecare daca as putea in fruntea lor ar fii si mai bine... asta drept multumesc pt cum e tara asta.... ma intreb oare cei care aveau 20-30 de ani la revolutien cum oare se simt dupa ce au trait 20 de ani in felul asta si ca orice roman au facut haz de necaz in speranta ca o sa fie mai bine.. eu zic ca a fost o pierdere de timp si de vieti omeniesti atunci ...imi pare rau sa o zic dar oameni aia care au murit atunci la revolutie au murit degeaba ... nu vad unde e diferenta in bine.... voi cei din generatia celor care au infaptuit revolutia ce vedeti....

Adăugat 8 luni în urmă #
  6. fratilor aceias greseala au facuto si stramosii nostri. au facut o revolutie dar sau lasat condusi de aceias oameni nepotriviti. asa ca mergeti la vot si alegeti o persoana tanara ca sa schinbam ceva

Adăugat 8 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri