EcoSapiens »Forum » Energie solara » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Doresc sa aflu mai multe despre concentratore solare tip geam , eventual discutii , tel 0732515566 email vioriul@yahoo.com

Adăugat 10 luni în urmă #

2. @tomescu

energiile verzi pot fi implementate cu succes in diverse sectoare.
    energia solara sau cea eoliana pot face fata unor consumuri controlate a unui sistem integrat.
    pentru mai multe informatii va trimit un link sa vedeti cum functioneaza un sistem independent.
    SMA Germania a dezvoltat la extrem aceste tehnologii
    http://www.youtube.com/watch?v=GwpXlg6zLSc&feature=related
    dati clik pe link si va trimite direct la prezentare.
    vizionati si ne auzim

Adăugat 10 luni în urmă #
  3. Eu doresc sa va intreb daca ptr. un parc de panouri fotovoltaice care sa furnizeze energie electrica se ofera fonduri nerambursabile.Intreb asta aici ptr ca vad ca sant multe persoane care chiar se pricep la asa ceva(nu este cazul meu).
    Eu detin un teren de 22 Ha in jud Ilfov(Nuci) unde as dori sa instalez aceste panouri.Am inteles ca energia electrica se poate livra in sistemul national care este obliga sa cumpere aceasta energie nepoluanta.In cazul in care ar fi eligibil un astfel de proiect va rog sa ma contactati prin mail sau tel. ptr detalii.
    Multumesc
    Iacob-0721337394

Adăugat 3 luni în urmă #
  4. @iacob

da se ofera dar trebuie proiect, studiu, investitii, pana la depunerea proiectului spre finantare.
    putem eventual sa discutam un parteneriat.
    am sa propun terenul dumneavoastra unor parteneri si sa vedem ce iese.

cu stima,
    cosmin scortea
    0755208060
    my.green.wind@yahoo.com

Adăugat 3 luni în urmă #
  5. D-le Iacob , cu ce sa va contactam ? cu investitori , cu proiecte sau cu ofertati ?Nu pot decat sa va spun ca reprezint o firma germana care produce si monteaza parcuri fotovoltaice de peste 20 de ani in Germania ...ce as putea eu sa va ofer ? sa spunem un produs foarte bun dintr-o firma care investeste in cercetare pt obtinerea randamentului maxim si a eficientei maxime din energia solara , o firma- singura detinatoare din Germania a patentului montarii in paralel care la ora actuala este cel mai eficient si cel mai sigur .Mai pot sa va ofer sustinere in realizarea proiectului pentru obtinerea fondurilor europene nerambursabile - proiect realizat la un standard european (poate nu stiati ca proiecte s-au depus multe pt realizarea de parcuri fotovoltaice in Romania , dar nici unul nu a fost aprobat pt ca nu a fost competent si prin urmare nu exista nici un parc cu fotovoltaice realizat pana acum) .

Adăugat 3 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri