Caut persoane din bucuresti pentru a itemeia un club .Trebuie sa fie din mai multe domeni de activitate mecanici ,strungari,chimisti,proiectanti,persoane care detin spati pentru intalniri(sali,hale),ateliere lacatuserie,etc.Toti care intra in acest club nu trebuie sa ceara bani ,sa o faca de placere si gratis.Daca am fi 1000 de persoane in acest club,nimic nu ar fi imposibil.Hai sa schimbam gandirea oamenilor,nu banu are puterea
Dau un exemplu :am curent electric gratis,cu acest curent incalzesc apa ,fac caldura in casa ,lumina ,televizor,calculator,canalizare prin evaporare si condensare recirculare, etc Acestea sunt lucruri esentiale care nu ar costa nimic,iar bani care ar trebui sa i dam pe aceste servici vor ramane in casa, sau nici nu trebuie sa i avem ,muncim mai putin ,traim mai mult cu familia,avem mai mult timp pentru ceea ce ne place.Am facut o socoteala si mai mult stam in masina ,la serviciu pentru a castiga bani sa ne intretinem (serviciile).Am foarte multe de spus,sper sa infiintam acest club,sau daca exista trimiteti si mie un email gadjo_2005@yahoo.com Acest email este pentru toate persoanele interesate.
EcoSapiens »Forum »
Voluntariat » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Energie gratis
(16 posts)-
Adăugat 1 lună în urmă #
-
-
super mult succes!!!!!!!!!
daca ar gindi multi ca tine nu am mai avea criza.
poate cu timpul ajungi si la Brasov.Adăugat 1 lună în urmă # -
Mai am o idee in legatura cu peturile cum scapam lumea de poluare simplu,cat dati pe o sticla de suc? 4-6 lei mai adaugam inca 50 bani,la returnarea sticlei goale veti primi bani inapoi si credetima ca stiu multa lume care ar strange aceste sticle uni chiar ar face o afacere profitabila .Dar avem nevoie de o lege in acest domeniu pentru oameni nu pentru societati comerciale care dau in jur de2-3 bani pe o sticla de plastic stranse de oameni amarati care cauta in gunoaie sa le scoata.Trebuie sa ne schimbam gandirea oameni cu bun simt sa ne crestem si invata copii altfel pentru viitorul lor.
Adăugat 1 lună în urmă # -
Am uitat sa va spun ca 3 persoane au fost interesate de anuntul meu ,numai intr-o zi.Sunt bucuros ca s ar putea sa avem succes .Pentru cei care trimiteti emailuri va rog ,scrieti ceva aici sa vada si lumea ca se poate si fara bani multumesc.
Imi place sa cred ca avem spirit ecologic si protejam mediul . As vrea sa vad fiecare animal sau planta si peste multi ani in natura si nu in carti ca amintiri. Metode care se numeau "ceausiste " de fapt sunt perfect sociale : adunatul castanelor (pt spirt medicinal), colectarea hartiei, sticlelor, borcanelor pt reciclare, plantarea de copaci fructiferi si cultivarea de legume in sere. Apropo de energie putem sa dezvoltam energia eoliana, solara - panouri solare, cea pe baza de uleiuri ca si combustibili, morile de vant , de apa, etc
frumos si daca vrei sa te dezvolti constanta te sprijina ... ayhanibo@k.ro
Ma bucur de sprijinul vostru,chiar daca este verbal la inceput .Doresc sa mai spun cate ceva despre ideile mele in legatura cu energie gratis :aceste dispozitive,masinarii, trebui sa fie altceva fata de ceea ce este pe piata,energie solara,eoliana,panouri solare,etc vreau sa se inteleaga ,cati din noi au asemenea sisteme?cati isi permit financiar asemenea dispozitive?foarte putini si cei care au nu sunt interesati de energie gratis.Nici macar nu sunt interesati sa schimbe acele sisteme dupa ce le-au platit si instalat.Cat consuma o centrala de incalzire cu lemne sau peleti?aceasta centrala consuma energie electrica la mecanisme de incarcare ,intretinere(scoaterea cenusii automat,ventilatoare pentru oxigen ,evacuare,panouri electronice de comanda,pompe de circulare si de recirculare)etc,plus lemnele sau peletii,facand o socoteala ,necesita multa energie adica bani,bani pe care dumneavoastra ii munciti toata viata doar sa va intretineti serviciile.Va place aceasta viata?Mie nu.
Un exemplu simplu: sa scoti hidrogen din apa ,toata lumea stie ca trebuie multa energie .gresit, un inventator a facut posibil cu putina energie,(nu dau valori sa poata intelege toata lumea).
Stiu ca multi nu cred si spun ca sunt vorbe ,asa ca hai sa facem acel club cat mai repede,fiti si voi ca mine ,cautati persoane ,facem mai intai grupuri,din mai multe domenii cu aceeasi idee "energie gratis" facem intalniri pe net de inceput,astept si alte sugestii,idei.Nu conteaza de unde esti ,poti sa fi si din america,orice ajutor e bine venit :informatii ,idei,ajutor practic,unde suntem mai multi totul e mai usor de realizat ,invatam din experienta altora asa nu dam gres ,nu cheltuim bani si timp aiurea .email gadjo_2005@yahoo.com sau mes gadjo_2005Adăugat 1 lună în urmă # -
suna interesant
As vrea si eu sa fac parte din clubul ”energie gratis”, ce trebuie sa fac?
Ma intereseaza aceasta problema si doresc sa stiu daca actiunea este inca viabila
Cu stima , tel 0732515566 IasiAdăugat 1 lună în urmă # -
Pentru asa ceva,este foarte mult de munca.Adevarat,cat mai multi cu atat mai bine.
Pentru inceput,proiectul este bine inceput.Speram ca va rezista.Adăugat 1 lună în urmă # -
Si eu sunt de acord cu ce ati spus, intotdeauna se poate altfel
lumea este prea indobitocita de televizor ca sa vrea alternative.
Eu sunt in sinea mea ecologist si am ceva idei despre cum se poate inbunatati viata noastra
Si eu asi vrea sa te sustin .
Nicu
TimisoaraAdăugat 1 lună în urmă # -
Va multumesc pentru mesajele voastre .Pentru cei interesati trimite ti numarul de telefon,localitatea in care locuiti si domeniul de activitate ,la email gadjo_2005@yahoo.com
De inceput ,acestia sunt primi pasi.Aveti rabdare si incredere,stiu ca este greu la inceput.Adăugat 1 lună în urmă # -
TI-AM VAZUT SI EU ANUNTUL, SUNA BINE, AM MAI VORBIT NOI, DAR VA FI FOARTE FOARTE GREU, STII CA TE SUSTIN, DAR GANDESTETE CA NOI STAM LA 10 Km DISTANTA SI NE VEDEM FFFF RAR SI ASTA DIN CAUZA TIMPULUI SI BANILOR DUPA CARE ALERGAM TOTI SI TOT NU II AVEM, VREAU SA VAD CUM II VEI DEPLASA PE CEI DIN TARA DOAR PENTRU A STA DE VORBA SI CINE VA FI DISPUS SA DEA BANI PE BENZINA SI POATE SI HOTEL DOAR CA SA NE VEDEM SA STAM DE VORBA SA INCERCAM SA PUNEM NISTE IDEI IN APLICARE, CARE NU SE STIE NICIODATA DACA VOR FUNCTIONA?????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut Bogdan,
Felicitari pentru dorinta ta.
Felicitari si tuturor acelora care si-au afirmat suportul.Hai sa o punem in practica!
Va propun urmatoarea abordare pentru formarea grupului.
1) Alegerea unei platforme 'Social media' pentru
a alcatui grupul in spatiul virtual;2) Creerea evenimente de relationare in toata tara
pentru a permite cator mai multi doritori sa se implice;4) Creerea a 2-3 evenimente nationale pe an;
3) Accesarea unei strategii pentru obtinerea fondurilor
pentru aceia din grup interesati de gasira unei metode de finantare
care sa le permita participarea.Astept sugestiile pentru denumirea Grupului.
Dati click pe profilul public si accesati linkul catre LinkedIn.Noroc Tuturor!
te sustin si iti doresc mult succes ...am si eu citeva idei bune
Adăugat 1 lună în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde