De unde se pot achizitiona turbine eoliene(adresa) si care ar fi pretul uneia turbine, care sa produca energie necesare pentru casa unui om
EcoSapiens »Forum » Energie eoliana » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
De unde se pot achizitiona turbine eoliene?
(30 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
detalii ce putere tre sa aiba turbina? si un mail sau un tel
Adăugat 1 an în urmă # -
sau daca nu stii calculeaza consumul la toate aparatele electrocasnice pe care le detii in acea locatie + becuri aduna-le si vezi ce putere ati trebuie. mai tre sa stiu zona in care tre montata ca sa vedem puterea vantului.
Adăugat 1 an în urmă # -
aaaa si ptr toata lumea de pe forum mai nou comercializez si turbine de vant cu puteri intre 300w si 20kw
Adăugat 1 an în urmă # -
felicitari dinamic!!!
Adăugat 1 an în urmă # -
danke si mult succes tuturor. am inceput sa fac asta datorita cererii mari de astfel de turbine si daca tot sunt in domeniu ar fi pacat sa nu profit de aceasta oportunitate
Adăugat 1 an în urmă # -
-
@DINAMIC
TRIMITE-MI O OFERTA POATE CINE STIE SI PE LA ORADEA S-AR DA CAREVA CU TURBINA.
APROPO ASTA CU PARCU DE 10MW MA TOT FREACA SA-I SPUN CAT COSTA CONSULTANTA.
CE PRET SA-I DAU SI PANA LA CE FAZA?
DE DUS TI-L DUC IO DUPA AIA LA TULCEA FII LINISTIT CA NU SCAPA.
HAI SA-L UNGEM PE BOT CU CEVA.SALUTARE,
COSMINAdăugat 1 an în urmă # -
@georrgee
http://www.eoliene.net/page1.html
scrie o cerere si te contacteaza urgent ei.succes.
PS intreaba de domnul Cires, zii ca din parte a lui Cosmin.
Adăugat 1 an în urmă # -
georgee ce putere tre sa aiba turbina? nu pot sa ati spun decat daca am detalii despre putere su locul de amplasare
Adăugat 1 an în urmă # -
ce va propun este sa studiati conceptul Home Energy,dezvoltat de cei din Olanda,care are un enorm succes in vestul Europei...de curand a aparut si Home Energy Romania...pt info conssol.romania@gmail.com
Adăugat 1 an în urmă # -
Intra pe www.my-energy.at ,la rubrica dawnload vey gasi flyere in romana foarte interesante pentru care avem exclusivitate in Europa,contacteaza-ma apoi la office@my-energy.ro
Murea RomeoAdăugat 1 an în urmă # -
http://www.sunairgy.com/uploads/media/sunairgy.com-Generatoare_eoliene_07-2009.pdf
Vei gasi aici cateva generatoare eoliene produse in Germania
Pentru mai multe detali www.sunairgy.com sau romania@sunairgy.comAdăugat 1 an în urmă # -
Ceva nou ,am exclusivitate in Europa
Adăugat 1 an în urmă # -
sau asta
Adăugat 1 an în urmă # -
Sal @strongwind si zici tu ca merg bine eolienele astea? ia da tu te rog un tabel viteza vant si putere la iesire ca ma intereseaza sa vad daca este asa tare.
Totusi cu panglicile alea in loc de pale nu prea as crede ca este mai buna la randament decat cea cu pale mari.
Apropo de pret cam cat costa una de 1 kw cu regulator si invertor?Adăugat 1 an în urmă # -
@tim.matrix
Panglicile alea sunt triplu rotor Darrieus,ai toate caracteristicile sus,studiaza cu atentie ,referitor la marime...credeam ca doar femeile gandesc asa ,noi incercam sa studiem dinamica fluidelor
Apropo vrei fotografii cu turbine clasice si accidentele provocate,cauta si pentru aceste sisteme asemenea evenimenteAdăugat 1 an în urmă # -
Vezi ca eu am postat foto cu eoliene montate.
Si mam uitat la datele tehnice dar este alambicat nu reiese puterea la viteza vantului.
ma refer la un grafic. Vezi acolo spune viteza vantului de functionare 2,5m?adica ce functionare ?!!!!
Sau viteza nominala a vantului 12,5m ....pai?
Uite un exemplu de tabel:Adăugat 1 an în urmă # -
@tim.matrix
numai asta si gataAdăugat 1 an în urmă # -
@strongwind....deci nu ai asa un tabel sa vad curba de putere in functie de viteza de vant.Bine o sa caut pe net.O sa te contactez sa cer o lista de pret de colaborare.
Eu nu doar vand ci si le pun in aplicatie +montaj.Adăugat 1 an în urmă # -
@tim.matrix
in weekend o sa-ti dau mai multe tebele,referitor la colaborare te asteptAdăugat 1 an în urmă # -
salut stie cineva d unde pot cumpara o eoliana MAGLEV de 10 kw? va multumesc imi puteti lasa raspuns la speedy6869@ymail.com
Adăugat 7 luni în urmă # -
Toate produsele astea se pot lua din China, ieftin, sau din Germania, acelasi produs, la de 7 ori pretul. In final, costul energiei va fi de 7 ori mai mare decat cea de la retea.
Instalarea unei turbine, plus toate costurile ei vor depasi lejer factura de curent pe viitorii 30 de ani... si in plus, vantul nu bate continuu decat in Dobrogea si la munte la mari inaltimi.
Aceste chestii sunt rentabile fie la puteri mari, care necesita si investitii enorme, fie daca exista posibilitatea de a returna surplusul de energie in retea. Ceea ce in Ro nu se poate. In concluzie, veti achizitiona baterii pentru stocare, care tin cativa ani, si costa doar ele mai mult decat toata factura de curent electric.
Adăugat 7 luni în urmă # -
Prin email va rog sami trimiteti lista cu preturi pentru morile astea de vint mar interesa ceva cu o putere medie. Dar depinde cit de atractiva este offerta. floricastana@yahoo.com
Adăugat 6 luni în urmă # -
@Ica vrei eoliana? pai iti recomand ceva de putere mica 500wh sau 1kwh,daca ai si vant e super!
pe maill oferta!!! Un generator eolian echipat complet cu charger si invertor scoate la iesire direct 220vca50Hz stabilizat pur sinusoidal,poti alimenta o casa ,sistemul genereaza energie electrica independent de reteaua electrica.
Cu un sistem inteligent de control si comutatie,energia electrica produsa poate fi utilizata pentru a face o mare economie pe parcursul anului in paralel cu reteaua electrica.
Sistemul poate fi utilizat si ca back-up in cazul intreruperilor de retea.Adăugat 6 luni în urmă # -
cumpar proiecte aprobate de parcuri eoliene sicampuri solare yar daca sant oferte cumpar chiar si intrega afacere la cheie. rog seriozitate.
Adăugat 5 luni în urmă # -
panourile fotovoltaice sau turbinele pot fi legate direct la retea si contuarul va taxa doar surplusul necesar pt alimentarea casei in functie de nesetitati 0721...... 380.... 300
Gresit zozo faci scurt circuit maiu aprofundeaza nu poti lega asa ceva la contoar ...
Cred ca cea mai buna resursa este aceasta
Adăugat 4 luni în urmă # -
Pentru turbine de uz casnic se alege Kleine Anlagen
Adăugat 4 luni în urmă # -
poti si tu sa iti construiesti o eoliana verticala cu doar citeva sute de euro. sc. progreenenergy comercializeaza chituri eoliene verticale model maglev si lenz2 - generatoare electrice - bobine, stator, fibra de sticla , rotor- discuri metalice, magneti niodim speciali pentru generatoare electrice componente mecanice precum si panouri fotovoltaice , invertori , acumulatori cu gel . inf. tel 0721410973
Adăugat 2 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde