Nu am avut niciodata masina iar timp de 25 de ani a tr. sa respir aerul poluat de altii acum am cumparat o masina si trebuie sa platesc taxa de poluare. Eu nu am dreptul la poluare? Suna prostesc si absurd, dar totusi...
EcoSapiens »Forum » Controlul Poluarii » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Dreptul meu la poluare.
(6 posts)-
Adăugat 4 luni în urmă #
-
-
Toata lumea cine are masina trebuie sa plateasca taxa de poluare, nu sunt exceptii
Adăugat 3 luni în urmă # -
Pai domnule dumdum tocmai de acea pe vremea cat a-ti suportat dumneavoastra poluarea altora ei plateau taxa... sau alte taxe pentru ca poluau si dumneavoastra suportati... Cea ce nu va comvine e ca bani nu ajungeau la dumneavoastra asta e problema pe care o aveti, si acum va purtati ca un copil pretinzand ca ar fii moral sa nu o platiti ca de ai suportato 25 de ani ... asta e o aberatie si mergand pe logica ta ar trebuii ca multi sa nu mai plateasca taxa ca de au suportat poluarea si pentru ca traim intro lume libera avem dreptul sa facem ce vrem deci chiar si sa poluam .... abia astept si ziua cand prostia va fii taxata pe motiv de poluare a mediului ... mediului social desigur..
-
Prostia e o chestie abstacta, astfel nu se poate masura...nu se compara cu emisiile poluante.
Hmmmm...adica...pana acum altii au facut mizerie, vreau si eu? Sau, stiu ca altii fura si eu nu am furat pana acum...am si eu dreptul!
Nu?
OV
Adăugat 2 luni în urmă # -
-
Poluarea naturala exista. Se stie ca natura a avut timp sa se adapteze la aceasta poluare.
Cand o masina nu merge nu polueaza. Trage linie dupa un an de folosit masina si vezi cantitativ cat ai poluat.
Una e sa mergi zilinc (la serviciu) printr-un oras plin de ambuteiaje cu foarte multe opriri si alta e sa mergi din cand in cand pe niste drumuri degajate. Problema e cat si in ce cantitate.Taxa aia de poluare ar trebui converitata direct in hectare de padure plantate.
Adăugat 2 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde