EcoSapiens »Forum » Ecologie Urbana » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Distrugerea Bucurestiului prin coruptie, de catre primari, arhitect sef...

(9 posts)

1. User has not uploaded an avatar Mariana D
    Neinregistrat

A FOST PE ANTENA 3 - ACUM - ref distrugerea Bucurestiului prin coruptie, de catre primari, arhitect sef, curti apel, judecatori...

CURTEA APEL PLOIESTI A APROBAT CONTINUARE CONSTRUCTIE BLOC DE LA SF IOSIF!

INVITATI NICUSOR DAN - SALVATI BUC SI DAN TRIFU - ECOCIVICA

"alarma bucuresteni!

in total dispret fata de lege (a patrimoniului si a Monumentelor istorice), curtea apel ploiesti a hotarat definitiv si irevocabil continuarea constructiei ilegale de lng catedragla sf iosif din Bucuresti.

Cetatenii capitalei nu pot admite increngatura odioasa dintre justitie si Mafia constructorilor ilegali.

Luati atitudine pentru a nu se mai repeta catastrofe de felul celei de aseara de la Biserica Armeneasca."

doru braia, jurnalist (declaratie telefonica)

p.s. poate nu a fost intamplator acest semn...

Adăugat 1 an în urmă #

2. User has not uploaded an avatar Dan Ghelase
    Neinregistrat

Cu totul intamplator, aseara in pelerinaj pe bicicleta in Noaptea Institutelor Colturale, trecand prin zona si cautand semne ale inceperii demolarii, am fost uimit sa observ ca inalta constructie - de cca 40 m - era complect in bezna, fara obligatoriile minimale lumini de balizaj pt aeronave... O alta mica ilegalitate...intr-un Bucuresti in care nu te mai mira nimic... Referitor la informatia ta Mariana, ma infior la atata abjectie, aceasta decizie acum va confirma parerea UE. despre Justitie... DG

Adăugat 1 an în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar Cristian Dumitru
    Neinregistrat

propun sa contactam toate organizatiile civice din tara si sa organizam un miting in toate orasele.
    fiecare miting sa atinga si imaginea institutiilor si oamenilor care au luat decizii care distrug ceea ce a creat timpul.
    eu pun la dispozitie vopseaua pentru bannere si alte materiale.
    sa se stie si in tara ce se intampla in bucuresti.

Adăugat 1 an în urmă #

4. Asa cum am transmis si celor de la Asociatia Bucuresti printr-un e-mail, mitingurile ne ajuta sa ne facem cunoscuta mahnirea si desiperarea , dar nu rezolva problema. Atata timp cat, pe langa aceste mitinguri, noi nu venim si cu solutii ( caci de la edili, m-am lamurit, n-avem nicio sansa) , solutii pe care cu inteligenta sa le impunem , nu vom rezolva nimic. Iar o solutie pentru Bucurestiul in plina dezvoltare ( e normal sa fie asa), ar fi extinderea lui prin construirea unor / unui Centru de Afaceri pe maidanele pline de gunoaie din imediata apropierea a sa. Normal ca este mai ieftin si mai rapid sa construiesti astfel de cladiri pe o infrastructura deja existenta, in centrul capitalei, insa asta numai la prima vedere. Costurile poluarii si ale distrugerii identitatii orasului sunt mult mai mari si irecuperabile. Va trimit 2 poze cu cartierul La Defense din nordul Parisului, un centru de afaceri- bijuterie arhitecturala , si fara strazi pentru masini! Deplasarea se face doar pietonal!

img img

Atasamente

1. img LA_DEFENSE-_PARIS.jpg (1335.5 KB, 60 descarcari) acum 1 an
    2. img LA_DEFENSE_PARIS.jpg (1076.5 KB, 67 descarcari) acum 1 an
    Adăugat 1 an în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar dan
    Neinregistrat

Vezi in poza doi, este in umbra totala, acolo soarele nu intra niciodata!Este o crima sa se dea aprobari de construire la o distanta mai mica decat inaltimea celei mai inalte cladiri.

Adăugat 1 an în urmă #

6. User has not uploaded an avatar mote
    Neinregistrat

Distrugerea bucurestiului de catre primari alesi de cei care nu sunt bucuresteni ,care au fost adusi ilegal din teleorman gropile din giurgiu, ialomita ,alexandria ,slobozia,urziceni,de asa zisele partide, si care ar trebui rapid sa se care de aici impreuna cu handicapatii din ue ,usa astia fiind scursori umane intre 30 -45 ani ; bucuresteni get beget ,fiind 700.000,restul dupa fete ii vezi

Adăugat 5 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Mirert
    Neinregistrat

toate cladirile actuale construite nu sunt utile bucurestenilor, si trebuie aruncate in aer,iar primarii impreuna cu basescu arestati preventiv ,29 zile si printre acestia vanghelie ,cu prioritate intr-o carcera singur

Adăugat 5 luni în urmă #
  8. Salut. mai ca bine spuneti voi. Eu am boala pe astia cu malluri si supermagazine.
    Nu mai am pe unde sa plec de acasa din sudul Bucurestiului. Ne-au umplut astia de magazine si stopuri de am ramas blocati intre blocuri,ar trebui imediat daramate toate.
    Aceste supermagazine au distrus acest oras si numai poti sa mai mergi sa pleci de acasa,nenorocitii de primari au luat spaga si au obturat toate arterele de circulatie.
    sa le fie rusine ,in loc sa faca ceva sa putem circula ei mai mult distrug linistea si starea orasului.
    Pericol in SUD Bucuresti de unde faci o juma de ora sa treci de piata sudului sau pe la targul vitan,sau pe oriunde o iei. RUSINE PRIMARILOR care sau laudat ca fac ca dreg.

Adăugat 5 luni în urmă #
  9. La dezastrul de la cutremurul din 1977 eram prin bucuresti.Atunci bucurestenii au spus ca nu mai vor blocuri mai nalte de 4 etaje si chiar s-a dat o lege in sensul acesta.Doamne fereste azi la mamutii crescuti in Bucuresti eu cred ca nu ramine piatra pe piatra.Au murit atunci o gramada de lume,oare va raspunde cineva dupa un alt cutremur care se preconizeaza a fi si mai mare? Cu respect

Adăugat 5 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri