EcoSapiens »Forum » Autorizatii de mediu » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Distanta legala a unui decantor neomologat fata de vecini

(3 posts)
  1. De patru ani am probleme cu un vecin care si-a construit decantorul exact in zidul dintre el si gradina mea si si-a lasat o gaura de scurgere spre gradina mea .Pomii care au fost in acea zona s-au uscat toti si acum este o balta pina la jumattatea gradinii mele .Am incercat de citeva luni sa fac demersurile necesare la primaria orasului pentru a obtine un raspuns la ce distanta trebuie sa fie amplasat decantorul lor fat ade gradina mea dar degeaba .Vecinul meu este fratele primarului si nimeni nu-mi da nici un raspuns concret ci doar asa pierdere de timp si nu e nici o rezolvare .Acum sint hotarita sa-mi cer drepturile pentru ca mi-am dobandit cu sacrificii aceasta gradina.Am ajuns bataia de joc a unur inculti si a unur imbogatiti peste noapte care nu stiu altceva decat calce pe toata lumea in picioare.
    Daca poate cineva sa ma ajute cu baza legala unde pot gasi ceva la distantele legale de amplasare a decantoarelor improvizate fata de vecinatati

Adăugat 6 luni în urmă #

2. Vedeti aici poate gasiti ceva ... http://www.polcomtim.ro/hcltm/HCL371.pdf

Adăugat 6 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar Ştefan
    Neinregistrat

Adresaţi-vă Sistemului de gospodărire a apelor din judeţul d-voastră sau la Garda de mediu din judeţ.Problema se va rezolva imediat.D-nul Primar ştie foarte bine acest lucru.

Adăugat 6 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri