EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Despre cainii vagabonzi care ataca

(279 posts)

1. User has not uploaded an avatar Smart O
    Neinregistrat

Nu sint de vina cainii , nu sint de vina cetatenii . cei care nu aplica legea si nu respecta dorinta cetatenilor indiferent de numar . cind e vorba despre un pericol , un atentat la sanatatea si chiar la viata oamenilor legiuitorul nu are voie sa se ascunda si sa-i lase sa se invrajbeasca , sa se urasca fara ca in 20 de ani sa ia o masura radicala pentru binele cetateanului si nu sa lase ( pina cind oare?) aceasta problema nerezolvata pentru ca e numai vina lui . daca se incepea acum 20 de ani am fi fost in normalitate dar asa vor dura sute de ani fara masuri si niciodata nu stii de unde apare scinteia ,iar atunci raul va fi cu atit mai mare pentu ca nu va mai fi om impotriva cainilor ci va fi om impotriva cainilor si a neoamenilor (legiuitor si asa zisi iubitori de caini )vom scapa atunci cind vom fi "spontani"

Adăugat 5 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. User has not uploaded an avatar ajutor
    Neinregistrat

ajutor! se poate asa ceva animal crescut numai in casa neiesit afara deloc sa se repeada la celalalt animal fara sa ii faca nimic?l-a facut una cu pamantul,il tavaleste pe jos si se repede degeaba fara nici un motiv si maraie degeaba si noaptea,a mai sarit acum 2 zile si l-am tinut separat iar azi cand i-am lasat iar impreuna a stat linistit pana seara cand l-a atacat degeaba,am vazut cu ochii mei cum s-a repezit si l-a facut praf stand linistit celalalt,a venit in viteza si l-a atacat,are fata speriata si ochii mari,isi misca ochii in cap repede,oare sunt in pericol eu si cei din familie ca am respirat aerul si l-am luat in brate cu saliva pe blana?nu a fost vaccinat contra turbarii,dar de unde sa ia microbul in casa daca nu a iesit deloc afara?ce sa fac????:((

Adăugat 5 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar Mirela Godina
    Neinregistrat

Du-l la veterinar. E posibil sa fie speriat tocmai pentru ca nu a iesit din locuinta. Nu stiu ce sa inteleg prin acel ,,neiesit din casa deloc''. Cateii trebuie invatati sa socializeze cu ceilalti catei.
    Nu trebuie sa te sperii...pune-i lesa si mergi la vet.
    Eu am o catelusa de 19 ani care niciodata nu a suportat prezenta altui caine. Se repezea la orice catel pe care-l intalnea.

Adăugat 5 luni în urmă #
  5. desigur, aceasta NU e mirela godina!!!!..cred ca-ti este dor de ea pt ca ti-a vorbit frumos candva, sir stan(andrei stan)...si numeroase alte id-uri:un om=un oarecare=stan patitu=dumitrescu c-ta=cineva cu o opinie=opinie=cristian udrea=matache macelaru=pr eutanasie=roman=said=1=x=ioana=suparat pe iubitorii de caini=hombre=bogdan=alex=adreyutz ETC..o sg persoana cu extrem de multe id-uri..deasemeni, FURI id-urile oamenilor, scriind in numele lor!!!....creezi dialoguri imaginare (monologuri de fapt), (auto)injurandu-te si (auto)certandu-te...si daca asta nu e nici o prbl, lasa pe altii sa decida!!..multi ti-au picat in plasa si au acceptat sa-ti vorbeasca..ti s-a vorbit civilizat si frumos, ti s-au adus extrem de multe argumente(aproape pe parcursul unui an intreg)..toate zadarnic,insa!!...te depersonifici,acum esti femeie, acum esti barbat...acum vorbesti foarte elevat si documentat, acum te isterizezi, injuri si dialoghezi vulgar cu tine insuti-sub alte id-uri-!!!!....o, for god's sake, esti bolnav, sir!!...si nu o spun ca o jignire, ci pur si simplu e un diagnostic!...

Adăugat 5 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar conelia
    Neinregistrat

este un caine complet nesocializat si esti de vina ptr. comportamentul lui agresiv fata de alti semeni de-ai lui.

Adăugat 5 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Mirela Godina
    Neinregistrat

Nu prea inteleg mesajul de mai sus! Cum adica aceasta nu e Mirela Godina? Cat despre restul mesajului nu are rost sa ma cert cu nimeni. Sunt Mirela Godina...nu am mai intrat de mult sa scriu pentru ca m-am speriat ce am vazut pe aici si ptr ca sunt ff ocupata cu radioul si emisiile.
    Noname...eu nu scriu sub alte id-uri...am un nume si nu ma ascund de nimeni,cand ai timp arunca un ochi aici .
    Doar pe forumul radio scriu sub numele de Pantera Roz.
    Cat despre persoana cu id-ul ,,cineva cu o opinie'' e o doamna care mi-a dat add pe mess si am vb cu dansa...e ff fraguta cu toate ca opiniile noastre difera in anumite privinte.
    Cine doreste sa-mi fie colaborator la emisiunea PRIETENII NECUVANTATOARELOR ma poate contacta la id de mess djsunradio sau mirela_godina.

Adăugat 5 luni în urmă #

8. inregistreaza-te, te rog!

Adăugat 5 luni în urmă #
  9. Nu stiu cum e in alte judete dar la noi in Galati hingherii au impanzit orasul. Unii ,,oameni'' se bucura si ranjesc de fericire fara sa stie ca acei catei sunt condamnati la moarte.
    Noua ne-au luat catelul de la bloc pe care l-am crescut toti vecinii. Un catel cuminte care noaptea dormea in scara blocului. In adapost nu este,nimeni nu stie si nu a vazut nimic. Normal ar fi fost ca sa-l castreze si sa-l returneze. Cel putin asa declara primarul nostru...doar cainii bolnavi vor fi eutanasiati. Dar ei au rezolvat problema mai usor, l-au omorat si gata. Stiu ca legea 9/2008 interzice uciderea animalelor dar la noi nu se respecta si nu se va respecta pana cand nu va exista macar un prim exemplu de pedepsire a celor care nu respecta aceasta lege.

Va invit in fiecare dimineata alaturi de mine sa discutam pe orice tema doriti dvs. Dimineata incepand cu ora 11 si seara dupa ora 19 RADIO SUNSHINE ROMANIA.
    AICI PUTETI ASCULTA IN DIRECT

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. hello, mirela...spuneam mai sus, ca un nenorocit/a isi ia numeroase identitati cu care (auto)polemizeaza, pana la a se (auto)injura cu mare succes...vorbeste extrem de elevat si argumentat, pana careva il "seaca" dupa care imediat schimba optica, vorbind vulgar... poate fi recunoscut usor, pe multe pagini din forum...mai rau e ca "fura"id-uri si vorbeste in numele respectivei persoane!!!!...mie mi-a facut chestia asta!...am devenit suspicioasa si nu mai iau in serios decat persoanele inregistrate!!..
    despre asta era vorba!..ok...spune daca stii, exista in moldova noastra vreo asociatie de prot a animalelor?...sau cel putin una serioasa, care sa lucreze transparent si "rentabil"?...eu cred ca doar atunci cand, o pers fizica suparata sau o asoc. de prot curajoasa , va infrunta in instanta primariile , -aceste institutii de multe ori lase si parazite- abia atunci poate, incet , incet, vor incepe sa inteleaga ca legile, care exista, pot fi si aplicate!!...1-2 exemple de acest gen, si intens mediatizate, ii vor face pe calaii de animale, (platiti din banii nostri sa apere legile) sa se gandeasca de mai multe ori pana iau o decizie inumana!..deci..pe cand vom auzi si noi de indivizi dupa gratii, sau platind amenzi consistente, pentru uciderea animalelor????

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. Tocmai vin de la veterinar, am fost cu Zgubi catelusa mea mai mica si am programat-o pentru sterilizare.
    Nu credeam cand am vazut pe aici ca o operatie de sterilizare costa aproximativ 50 Euro, dar asa e...si mi se pare ff mult. Eu am posibilitatea sa platesc suma asta dar cand ma gandesc cati pensionari, cati oameni cu venituri ff mici au cate o catelusa...
    Dam vina pe cainii de pe strazi, ne supara numarul lor mare, ii batem, ii chinuim, ii omoram dar de fapt tot noi toti suntem vinovati ca acesti caini au ajuns pe strazi.
    Nu mai vorbesc de ceea ce se intampla la sate...saptamana trecuta am fost la tara si vorbeam cu una dintre vecinele de acolo si se ,,plangea'' ca i-a facut cateaua 2 puiuti si ca o sa scape de ei si de catelusa ca ea nu are ce face cu ei ptr ca vrea un caine sa-i apere ograda.
    Sa ma mai intreb unde ajung unde ajung puiutii aceia si catelusa? Degeaba am incercat sa-i vorbesc, sa-i explic femeii ca nu e omenesc ceea ce vrea sa faca... De altfel era ff bisericoasa si probabil se crede a fi o buna crestina.
    Mentalitatea si goana dupa bani a unor semeni de-ai nostri o sa ne tina pe loc inca vreo doua generatii.
    Am sa-i platesc medicului veterinar cat doreste..cat considera ca merita munca lui...lasa ca veterinarii nostri se imbogatesc iar cei de afara inteleg mai bine cat de grava e situatia la noi in privinta cainilor fara stapan... ei pot sa faca munca voluntara si sa-i sterilizeze gratuit.

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. Se pare ca m-am inselat.
    Am primit acest articol de la o prietena careia i-am povestit cum e cu operatia.
    MERITA CITIT ARTICOLUL.
    FELICITARI ACELOR MINUNATI OAMENI!
    POATE CA INTR_ADEVAR EXISTA O SPERANTA! :)

Adăugat 4 luni în urmă #
  13. Aruncati si aici un ochi sa vedeti de ce e in stare omul!
    articol preluat din Ziarul de Vrancea.

Adăugat 4 luni în urmă #
  14. Pe 15 martie in Paris va avea loc o manifestatie impotriva traficului de caini din Romania,sper sa participati si sa trimieti si altora mesajul,amanunte gasiti aici:
    http://www.associationstephanelamart.com/index.php?n=520

Adăugat 4 luni în urmă #
  15. User has not uploaded an avatar Mirela Godina
    Neinregistrat

Cine a pierdut in Galati un rottweiler negru, baiat, are o zgarda metalica la gat. E in Micro 17 Strada Barbosi bloc N2. Acolo e acum. E ff cumintel si jucaus. Nu pot sa0l adapostesc in seara asta ca am doi catei in casa si deja latra. Maine dimineata ii fac pozica si ii sun pe cei de la Ajutati-l pe Labus.
    Adesa mea de mess mirela_godina

Adăugat 4 luni în urmă #
  16. User has not uploaded an avatar mona
    Neinregistrat

eu te cred ca iubesti animalele...si eu le iubesc...dar trebuie facut ceva pentru binele nostru si pentru binele lor...multa lume vine cu sfaturi si e normal sa ne varsam nervii pe ei atata timp cat nu fac nimic...nu trebuie sa urasti cainii ca sa te muste mai ales atunci cand esti strain...spre exemplu eu iubesc cainii mai mult decat oamenii...am luat o gramada de pe strada dar nu mi se pare normal sa iau autobuzul de frica unor caini cand imi scot propriul caine la plimbare...pe jos nu cu masina...ar trebui toti cainii fara stapani castrati si dusi la niste adaposturii pe care statul sa le constriasca...este o problema grava din ce in ce mai multi oameni sunt muscati si pe buna dreptate cainii maidanezi sunt maltratati si infometati e normal sa muste...dar trebuie luata o masura sa nu se mai inmulteasca macar in cativa ani buni sa nu mai existe caini fara stapan pentru ca oamenii nu stiu cum sa se poarte cu ei...dar nici eutanasierea nu este o solutie...sunt niste suflete totusi iar cu banii astia mai bine ii castrati si faceti adaposturi

Adăugat 4 luni în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar nero
    Neinregistrat

Cainii cominitari trebuie ucisi cu totii. Este singura solutie si nu contravine vreunei legi.

Adăugat 3 luni în urmă #
  18. User has not uploaded an avatar dorina
    Neinregistrat

Mai nero,daca tu gandesti asa cred ca tu ar trebui sa fii ucis......

Adăugat 3 luni în urmă #
  19. Nero,oare tu mai ai suflet....?

Adăugat 3 luni în urmă #
  20. User has not uploaded an avatar eduard
    Neinregistrat

Sunt iubitor de animale, am 3 caini la curte !!!
    Nu e normal sa se intample asa ceva pe strada, cu cainii vagabonzi. I-as strange pe toti si as face o selectie clara. Sa ne mai civilizam si noi un pic, nu credeti? Tara manelelor,a gunoaielor si a cainilor vagabonzi. Nu poti sa te plimbi cu bicicleta, sar toti, nu pot iesi sa pozez, caci trebuie sa am grija la fiecare colt de strada sa nu ma muste vreun patruped. Si am patit-o. Deci, voi astia 'iubitori de animale', nu ati patit nimic care sa va faca sa doriti rezolvarea acestei probleme.
    Un mare ghetou, Romania !!!!!!!

Adăugat 3 luni în urmă #
  21. User has not uploaded an avatar daniela
    Neinregistrat

locuiesc in orasul baicoi ,ph ....la noi este o adevarata haita de caini...mai ales la ghena...sa i vedeti pe toti toloniti, cate 25 de caini...eu una cand ma duc la prietenul meu care sta in apropierea lor ma sui la in carca iubitului meu pt ca incep toti sa latre si sa se dea la tine(asta seara), ba chiar a muscat un copil, nu-i poti lua de buni..iar uneori cainii care latra mai si musca...nu prea mai este valabil proverbul:P...e ceva de neimaginat, nu se poate asa ceva, si nimeni nu face nimic( am chiar si o inregistrare video in care sunt in jur de 25 de catei!...faceti ceva!!!!!!!!!!!!!

Adăugat 3 luni în urmă #
  22. User has not uploaded an avatar ioana
    Neinregistrat

"faceti ceva" = inclusiv otravire/sapa in cap/bata peste teasta/ciocane in freza??(ca tot e la moda)....daca "faceti ceva" inseamna una din toate astea, atunci, -desi CREDETI-MA, VA INTELEG FRUSTRAREA!!!!- mai curand ridicati ciocanul impotriva celor CARE ABANDONEAZA animalele pe strada!!!!
    EI sunt vinovatii...din cauza LOR, a inconstientilor care abandoneaza cainii in strada, sunteti VOI muscati!

Si apropos: VOI, CEI CARE VA PLANGETI MEREU, CE SOLUTII CONCRETE ATI GASIT???????????(sau macar va straduiti sa gasiti)

Adăugat 3 luni în urmă #
  23. Doar se lamenteaza, prea putini fac ceva sa se schimbe ceva. Asteapta ca altcineva sa ia masuri concrete. Asta e atitudinea romanului fata de natura si animale.

Adăugat 3 luni în urmă #
  24. User has not uploaded an avatar bambi
    Neinregistrat

daniela daca te mai plimbi in circa iubitului desigur ca te latra ca dupa urs;20-30 caini?nu am vazut niciodata un asemenea nr. la un loc,asta din ura fata de ei spui asemenea minciuni;cine sa faca ceva fato?tu faci ceva in afara de faptul ca -l calaresti pe....de se tin caini landra dupa tine?

Adăugat 3 luni în urmă #
  25. User has not uploaded an avatar carpinis andreea
    Neinregistrat

Bai nici macar nu am avut rabdarea sa mai citesc toate mesajele,este incredibil cat de penala e prima cucoana cu gunoiu' el ca i-as rupe eu nitel gura si oasele cum nu i le-a rupt nimeni si cu fobiile voastre si cu toate ! Bai cucoanelor , la sex nu aveti fobii??? Am atatia nervi de v-as calca in picioare bai pe toti care aveti cate ceva cu amaraciunea cainilor comunitari ,dupa ce ca au o viata chinuita ,muritori de foame,batuti pe strazi,ucisi in chinuri,maltratati,insetati,vai de capul lor,mai veniti voi cucoanele c--lui meu si va vaitati ca aveti voi fobii ! Ba, v-as rupe gurile eu la toata ! Bai amaratelor si proastelor,da chinezii aia imputiti care mananca avorturi?Avis tipu cu viata copilului , bai rapciugo, chinezii mananca la prpriu lesuri,oameni morti,avorturi,chestii de genu',cucoanelor voi la aia nu aveti fobii? Sunteti niste prosti,si niste curve ordinare de muieri proaste cu nasu cat prajina si tot niste imputite ramaneti, puteti sa ma cautati si dupa nume , ma doare n c*r , consider ca am un caracter si sunt o fiinta care intr-adevar gandeste si are un amarat de suflet ceea ce din pnct ul meu de vedere inseamna totul in viata asta, voi nu aveti nimic,sunteti goi,pentru mine un om sa imi merite respectul trebuie sa faca multe si sa imi dovedesca , ca il merita ! Voi va vaitati ca proastele..probabil o sa credeti ca sunt o vulgara si o impertinenta o amarata si o penala, ceea ce nu este adevarat , sunt un om revoltat datorita vietii asteia de cacat si sistemului astuia depravat , inca o data spun animalele nu au nici o vina , si va rog sa incercati sa cautati in vagauna sufletului vostru daca aveti unul intr-adevar si macar sa lasati bietii caini in pace si sa ii ocoliti , macar atat sa faceti pentru ei !!!!!!!!!!!!

Adăugat 3 luni în urmă #
  26. :)) cam murdar, dar la obiect.

Adăugat 3 luni în urmă #
  27. User has not uploaded an avatar Emilia Smocu
    Neinregistrat

1 Am fost muscata de un "maidanez" care ma cunostea, dar a fost derutat in acea situatie. Nu m-am dus la doctor si nu am nimic dupa 4 luni.
    2 Nu ciinii sunt problema ....ci oamenii!!!
    3 Daca nu se vor steriliza ciinii de la tara - acolo nu exista notiunea de sterilizare, ei prefera sa aduca puii in oras sa-i abandoneze - tota munca va fi in zadar.
    4 Daca nu se vor steriliza obligatoriu ciinii de apartament - exista proprietari de ciini "tampiti" care isi imperecheaza ciinele cu "maidaneze" si apoi nu se mai intereseaza de ele si de puii lor.
    5 Sunt si ciini rai sunt si oameni rai la fel cum sunt si ciini blinzi si oameni blinzi. Nu trebuie omoriti nici unii dintre ei. Trebuie avut grije de acesti nefericiti!!!!!!
    6 De multe ori nici nu cer mincare ci doar o mingiiere.
    7 Va rog oameni buni mai ginditi-va!!!!!!

Adăugat 2 luni în urmă #
  28. User has not uploaded an avatar Alex
    Neinregistrat

Locuiesc in Bistrita si cu vreo 12 ani in urma am fost muscat de un caine vagabond care pur si simplu sa aruncat la mine. Am avut noroc cu niste trecatori care l-au alungat si de atunci imi este frica de cainii pe care nu ii cunosc. Sunt multi caini vagabonzi prin oras mai ales seara si nu mi se pare normal ca de fiecare data cand ma intorc din oras sa umblu cu ochii in patru ca nu cumva sa dau de ei.Parerea mea este urmatoarea: Cainele trebuie tinut in casa sau in curte;cand iesi cu el la plimbare trebuie tinut in lesa nu sa i se dea drumul prin parc sau nu stiu ce spatii verzi ca nu se stie niciodata cum reactioneaza la oameni diferiti(simte frica);cainii astia vagabonzi care sunt dusi in centre speciale,poi o gramada de bani de la stat se duc pe ingrijirea lor in loc sa se faca altceva cu acei bani.Acei caini,marea majoritate din ei NU vor fi adoptati. Eu sunt de parere ca toti cainii care umbla fara stapan trebuie eutanasiati. Punct. Iarasi au aparut la stiri chestii de genu ca un copilas a murit sfasiat de caini,ba ca o doamna a fost mutilata etc etc si pentru aia sa lase caini liberi chiar daca sunt sterilizati? Nu domnule sunt satul de toti acesti caini. Personal cand am ocazia ii lovesc de ii ia mama dracului.

Adăugat 2 luni în urmă #
  29. Fara cuvinte...ca daca as folosi ar fi foarte murdare la adresa ta, crede-ma..

Adăugat 2 luni în urmă #
  30. User has not uploaded an avatar Catalin
    Neinregistrat

Cainii trebuie inlaturati urgent de pe strazi si din natura pt.ca sunt un pericol,mai ales pentru copii,femei,batrani si animale.
    Ce vina a avut copilul de doi ani din Craiova care a fost ucis recent de caini?
    Si sunt destule cazuri de oameni omorati de caini.In unele zone copiii nu se mai pot juca afara.
    Aceia care hranesc cainii maidanezi isi urasc proprii semeni,urasc animalele.
    In Romania sunt incredibil de multe cazuri de oameni agresati si mutilati de acesti monstri,si sa fim seriosi,legea pt.protectia animalelor s-a dat pentru caini cu dedicatie,nu prea are legatura cu animalele.
    Cine hraneste un caine sa-i curete excrementele si sa plateasca spitalizarea victimelor sau chiar inmormantarea acolo unde e cazul.
    Pt. sobolani nu se agita nimeni sa-i salveze si sunt mult mai putin periculosi decat cainii. De ce oare?

Adăugat 2 luni în urmă #
  31. User has not uploaded an avatar Prefectul
    Neinregistrat

Care o da cu protectia animalelor,de ce nu cere si protectia porcilor,a vacilor,a gainilor,s.a.m.d. de ce mananca carne din animal ucis?de ce omoara muste,gandaci,sobolani,orice vietate?sau daca au alt aspect decat caine nu au si ei suflet???????daca esti cu adevarat un iubitor esti de orice suflet nu numai de caini,in imaginea iubitorilor sunt numai cainii?????atunci nu sunteti iubitori,sunteti psihopati!aveti un fix,cainii...psihoza se numeste,chiar daca musca,ucid sau fac rau cuiva,sunt buni si atat.de pus pe varza:))de ce sa aparam ceva rau?nu inteleg,ordinea implica si sacrificii...eu personal as opta pt eutanasierea celor agresivi,batrani,bolnavi,iar cei tineri si blanzi sa fie luati in custodia cuiva care ii doresc sau sa infiinteze centre pt cei pe care ii vor a nu fi eutanasiati,astea sunt solutiile pe care le vad momentan plauzibile si care pot fi puse in practica fara a afecta lumea.Noi meritam sa traim in siguranta pe strazi,daca ne inconjoara ceva,sa fie ceva domestic care nu ne pune in pericol!!!!Ingrijoarti-va de copiii vostri mai intai de toate!!!si de cei in pericol sa va faceti griji,se poate?

Adăugat 2 luni în urmă #
  32. User has not uploaded an avatar Mirela Godina
    Neinregistrat

Un om cu mintea intreaga nu ar pune o asemenea intrebare:,, de ce omoara muste,gandaci,sobolani,orice vietate?''.
    Stimate domn care scrieti sub numele de prefectul, dvs asemuiti o musca sau un gandac de bucatarie cu sufletul unui caine?
    De ce credeti ca cei care iubesc cateii au ceva impotriva celorlalte animalute? Nu e psihoza cum ii spuneti dvs stimate domn ci e respect ptr viata.
    Eu am un catel luat de pe strada...un maidanez si consider ca toti cateii care hoinaresc acum pe strazi merita o sansa la viata. La noi in cartier cand au fost hingherii, oamenii au luat cateii si i-au ascuns ptr ca sunt nascuti si crescuti acolo la bloc si sunt iubiti. Multi vecini au mers si au sterilizat cate un catel, l-au vaccinat si i-au facut carnete de sanatate. De ce sa iei un catel bland, care e ingrijit si care are un locusor in gradina din fata blocului?
    De unde stiti sau cum faceti dvs diferenta dintre un catel care latra si el la luna si unul cu adevarat agresiv? Cine va face aceasta diferenta?
    Consider ca doar sterilizarea tuturor cainilor, inclusiv celor din curtile satenilor e cea mai buna solutie ...in felul asta se va reduce numarul lor in mod natural.
    Cei de la tara trebuiesc obligati sa-si sterilizeze cateii...la fel si in orase. Si sa fie amenzi ff mari ptr cei ce-si parasesc animalutul. Daca omului nu-ipasa de soarta sufletului pe care-l abandoneaza macar sa-i pese de amenda usturatoare pe care o incaseaza.
    Eu am sa le dau in continuare de mancare si un castronel cu apa cateilor de la bloc si sa vina cineva sa ma intrebe de ce fac asta si am un raspuns foarte clar si hotarat pentru acel cineva.
    Daca nu va convine raspunsul meu ma gasiti la adresa pe care am lasat-o in postarile anterioare.

Adăugat 2 luni în urmă #
  33. User has not uploaded an avatar Raluca Popescu
    Neinregistrat

Ma intreb daca forumul acesta are si moderatori sau oricine vrea sa grohaie 50 de injuraturi abjecte este liber s-o faca si poate mai e si aplaudat.
    Daca asa vorbesc marii iubitori de animale care striga pe unde pot ca ei au creier mare,suflet si mai si atunci am si eu voie sa ma indoiesc ca e asa dupa ce-am citit comentariul Andreei Carpinis.Daca asemenea oameni va reprezinta atunci declar ca sunteti jalnici.
    Nu am nimic cu subiectele iubirii voastre marete,nu le-am lovit niciodata,ba le-am ocolit de cate ori am putut sau m-am simtit amenintata si asta inca de inainte sa citesc indicatiile duduii frustrate.
    Am petrecut mult timp la tara la bunici unde am avut multe animale pe care le-am iubit,le-am ingrijit,am dormit cu pisicile pe cuptorul bunicii(cu mintea de acum n-as mai face-o cand ma gandesc cum se spala ea draguta cu limba prin unele locuri) si totusi haitele de maidanezi din jurul blocurilor consider ca reprezinta un real pericol zilnic.Lor nu le plac copiii nostri pe role sau biciclete,nu le place sa le calcam teritoriul cica,se simt amenintati foarte repede doar ca trecut pe langa ei si am fosnit vreo punga,fac zeci de mii de excremente zilnic aducatoare de cele mai grave boli(toxocaroza doar una dintre ele),si nu ne lasa sa ne odihnim noaptea(realizati ca un sofer care nu se poate odihni noaptea poate provoca tragedii in care sa va fie implicate rude apropiate sau oameni pur si simplu?)
    Noi nu dorim moartea animalelor,vrem doar sa nu fie pe strada.Voi in schimb,vreti sa-i iubiti dar pe strada.Acum e momentul sa aratati cat de tari sunteti si sa "rupeti"portile adaposturilor ca sa-i adoptati,sa faceti cozi precum pensionarii la biletele de tratament,cu lista de asteptare,nu doar sa injurati pe forumuri si sa mai faceti cate un miting atunci cand vine cate un val.Dar adoptii de alea adevarate care se lasa si cu ceva inchisoare daca abandonezi animalul adoptat si cu amenzi mai mari.Daca sunteti asa de multi si buni la suflet s-ar putea sa nici nu va ajunga animalele si sa lasati adaposturile goale.Sa nu ne cereti noua sa adoptam pentru ca noi constientizam pericolele si asa rai cum suntem vi le prezentam si voua dar intr-un mod mai civilizat,nu prin injuraturi si blesteme.
    Iar in legatura cu asociatiile de protectie a animalelor m-am lamurit cand au fost chemate la un caz de abuz in blocul de langa mine unde locuieste o femeie care si-a bagat in casa vreo 3 maidanezi pe care-i bate si-i injura de se aude pana la mine chiar si cum schelalaie.Cand treci pe langa usa ei pute de-ti intoarce nasul dupa colt-dar ea este 'iubitoare de animale' in ochii unora.Au venit de la asociatie,au vazut si au plecat.Lucrurile se desfasoara la fel in continuare de ani de zile.
    Asa ca mai faceti asociatii de astea care doar papa niste bani si organizeaza din cand in cand cate un miting!!!!(si cu tenta electorala)

Adăugat 2 luni în urmă #
  34. Stii ce, de ce nu-ti strigi frustrarea votand pentru eutanasierea cainilor si gata. Intr-un fel ii vei avea si tu pe constiinta dar nu-i vei mai vedea pe strada. Sper doar sa fii o persoana care nu crede in d-zeu, si astfel sa fii linistita sufleteste, pentru ca nu cei care pun in practica raul sunt pacatosii ci cei care aproba sau comanda atrocitatile (vorbesc la modul general).
    Tu vezi doar efectul, nu si cauza. La fel ca doctorii care trateaza febra, si nu boala care a cauzat-o.
    Si sa nu-ti inchipui ca eu daca am pisici sau caini ii pup in bot.
    Care e solutia ta pentru "vrem doar sa nu fie pe strada"? Astepti sa rezolve altii aceasta problema, nu-i asa??? M-am saturat si eu de caini pe strada, dar nu fiindca exista, ci pentru ca-i vad batuti, rupti de foame, amarati!!
    Si eu imi doresc sa nu mai traiesc in imputita asta de Romanie, in care omoram tot, de la animale pana la presedinte, profesorii mor de foame pe cand cocalarii prospera, dar numai cu gandul nu rezolvi nimic, si ca sa vezi, fiindca nu pot in alta parte, o sa continui sa fac ceva aici, chiar daca acest ceva e doar sa gasesc un stapan unui amarat de caine sau unei pisici, sau sa-l duc la doctor daca e nevoie, sau sa adun bani sa-l sterilizez, sa nu mai umple strada de pui nedoriti, sau sa-i dau o bucata de paine daca nu pot altceva.
    Pune mana si FA CEVA!! ORICE, dar numai sa te lamentezi nu!!

Adăugat 2 luni în urmă #
  35. stai linistita, alina....am spus-o de zeci de ori: http://ecosapiens.ro/forum/topic/acelasi-monstrumai-multe-id-uri
    de mult timp vine pe aici...aceeasi si aceeasi problema!...NU AUDE NIMIK din ce i se raspunde!!!
    chiar cred, fara sa jignesc, ca e o pers. bolnava si extrem de singura!....am incercat si eu, si multe alte pers. sa-i explicam...dar revine mereu cu aceleasi smiorcaieli...niciodata nu se inregistreaza, pt ca vrea sa para ca-s multi...hehehe...patetic, nu-i asa?....deci... nu pune la suflet, nu se merita!
    ce mai stii de catelusa aceea desfigurata pt care ai deschis un nou topic acum vreo 2zile???

Adăugat 2 luni în urmă #
  36. Catelusa se pare ca e bine, desi nu la fel se poate spune si despre puii ei. In plus a starnit o intreaga valtoare de discutii pe forumul respectiv: http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=64044.
    Important e ca traieste.

Adăugat 2 luni în urmă #
  37. User has not uploaded an avatar un id si atat
    Neinregistrat

noname21 esti diabolica si atat de frustrata incat vezi rau unde nu exista,stapaneste-ti suspiciunile si vezi adevarul crud care ne mananca la toate colturile pe toate strazile,CAINII! Poti?Oare cu ce te afecteaza id-urile de pe aici cata vreme nu ai contraargumente care sa ateste dreptatea pe care voi iubitorii o cereti in privinta cainilor de pe strazi a fi lasati in voia lor,indiferent daca latra,musca sau ucid.Eu stiu ca un om numai daca jigneste pe altul si poate fi dat in judecata sa isi ceara drepturile,dar sa fie agresiv cu altii sau sa mai si ucida,acela e pedepsit de lege,dar cainii sunt liberi sa faca ce vor pe toate strazile fara a fi judecati si lasati in contiunare sa atace,fara a va pasa macar de sufletele copiilor sau oamenilor sfasiati,mutilati sau omorati.Va dati seama doar cateva secunde ce a simtit si prin ce au trecut aceia?si ce jale e in sufletele celor din familie?rasunde daca poti si atat altora care intra si vor citi.Virtual ai orice id vrei,poate dai dovada ca esti in stare inafara sa te intereseze id-urile altora,adevarul care ne mananca:CAINII!nu da un sfat si nu cere cont de ce nu gasim noi solutii,da un raspuns la ce te-am intrebat si atat!daca esti in stare,daca nu,atata puteti,atata faceti,latrati ca si cainii…si mai si sariti la altii…si mai si injurati…astfel imi permit si eu la cele ce voi ati scris consider ca vi le-ati autoadresat si sa atasez finalul care va caracterizeaza:retardati. Cu scuzele de rigoare pt cei ce nu au injurat,pt aceia nu e valabil,doar cei ce au injurat consider ca si-au autoadresat ce merita,identic ca si cainii,model demn de urmat,latra,musca,sfasie,ucide…auzi: iduri diferite,asta era marea problema…nu cainii periculosi care omoara copii,rusineeeee!sa judece cei ce vor mai intra pe aici si sa raspunda care are coloana vertebrala cu adevarat,ce e mai important,viata cainilor liberi sau viata copiilor si a oamenilor?atat.

Adăugat 2 luni în urmă #
  38. aici e necazul!..NU e doar un id....sunt muulte!....sunt multe si nu e nici o problema???...pai hai sa vedem cateva: 1-. vrei sa pari ca "esti multi"!
    2.-uneori devii irascibil/a si apelezi la vulgaritati si jigniri
    3.-revii mereu si mereu cu aceleasi "invinuiri"..de fapt si aici e o mare problema: ti s-a tot vorbit/explicat/argumentat dar NU VREI SA AUZI, NU VREI SA INTELEGI nimic ...
    4.-schimbandu-ti mereu identitatile, nu-ti asumi raspunderea celor declarate!...e ca si cum, ceva din ce spui aici, te face sa te simti vinovat/a

ok. iti voi (mai)raspunde, DACA te inregistrezi!,bine?
    cum spunea un intelept:"oricand e timpul, si acum este, sa punem inceput bun in toate!"

:)

Adăugat 2 luni în urmă #
  39. User has not uploaded an avatar Raluca Popescu
    Neinregistrat

Daca ma inregistrez sau nu parerea mea este aceeasi.Insa ca o informatie pur si simplu sa stiti ca scriu a doua oara.
    Faptul ca nu s-a dezis nimeni pana acum de serialul de injuraturi al Andeei Carpinis din pacate va baga in aceeasi oala(ganditi singuri care).
    Eu nu v-am scris ca sa puneti la suflet ci ca sa treceti prin creier ceea ce v-am transmis.E clar ca in sufletul vostru intra doar patrupedele-ce daca o femeie gravida a fost atacata,ce daca ne sunt muscati copiii zilnic,etc!-pentru toate astea e mereu copilul de vina sau oricine ar fi acela atacat,din punctul vostru de vedere.Eu care gandesc (si am chiar si suflet-nu va spun cat de mare ca lauda de sine nu miroase a bine)nu am adus niciodata vreun animal da la tara la oras,in consecinta nu am abandonat niciodata vreun animal tocmai pentru ca m-a dus mintea ca locul animalelor nu este printre blocuri.Sa nu credeti ca nu am avut nenumarate solicitari din partea copilului sa-i iau un animalut de pe la tara (inclusiv catel),dar stiind clar ca nu e locul lui acolo si ca ar fi un animal chinuit si total dependent de noi am refuzat-o explicandu-i bineinteles toate acestea.Si chiar a inteles.
    Invers,adica de la oras la tara am plasat 2 catei spre adoptie proveniti chiar de la o asociatie.Unul dintre ei a stat o noapte la mine,dar tot nu am considerat ca ar fi fost fericit in apartament,desi copila fiind mai mica atunci il cerea cu mai multa insistenta.
    In jurul blocului am in jur de 10 maidanezi care sa zicem ca ne cunosc pana la un punct si nu ne ataca,desi intr-o zi nu au placut-o pe fii-mea pe skateboard(care de altfel ii si mangaie).Dar ce vina au ceilalti trecatori,de ce trebuie sa mearga tinandu-si rasuflarea doar sa nu-i deranjeze si sa nu fie atacati?Situatia este identica si pentru noi cand trecem prin alte zone cu alte haite care nu ne cunosc.Din punctul meu de vedere nici unul dintre maidanezii de la blocul meu nu are sanse sa fie adoptat-ce facem atunci, ne mai tinem rasuflarea inca 5-10 ani pana mor de batranete?Si daca rasar altii ca stiti doar cum s-a facut sterilizarea?
    Concluzia?Sterilizati si in adaposturi cu ei!Bani de adaposturi?Din taxa pe mitocanie(scuipat pe strada,aruncat tigari,gunoaie,injuraturi,alte stricaciuni si nu in ultimul rand amenzi pentru cei care nu strang dupa animalul lor)s-ar face adaposturi de lux si ar mai si ramane bani.
    Sa stii Alina G.ca am vazut multe persoane pupandu-si animalele in bot-daca tu nu o faci nu pot decat sa te felicit!

Adăugat 2 luni în urmă #
  40. poate ca in punga aia de gunoi era ceva de mancare pentru animalele alea; ati preferat sa aruncati repede punga fara sa va ganditi ca poate caini aia sunt nemancati. Baba, saraca avea dreptate: caini
    s-au invatat cu oameni rau intentionati si nici nu mai pot crede ca sunt si alti buni printre ei.

Adăugat 2 luni în urmă #
  41. User has not uploaded an avatar neinregistrat
    Neinregistrat

Din cate comentarii am citit pe aici am inteles un lucru cum ca patrupedele maidaneze sunt mai presus decat oamenii,n.noname21 nu poate da un raspuns la o intrebare macar,nu vede ca chiar ei jignesc,gaseste doar scuze,iar daca sunt destui cu capul pe umeri sa fie impotriva maidanezilor,se gaseste si pt asta o scuza,cum ca ar avea acelasi id.Iaca eu scriu acum si fara sa ma inregistrez,la mintea cea inapoiata a uneia care se crede la registratura,poi aici poti sa iti spui parerea fara a te identifica.Lasa scuzele cucoana si treci la fapte,nu mai da in altii care au pareri diferite de a ta.Iaca nu iubim maidanezii nu ca nu avem suflet,ci fiindca sunt un pericol pt societatea in care traim toti,inclusiv copii,persoane incapabile sa se apere s.a.m.d...pune osu la treaba si fa ceva,nu mai astepta de la altii solutii,daca te intereseaza atat soarta lor,fa ceva tu si ceilalti care ii ridicati in slavi si lasa-ne pe noi sa ne spunem oful si atat.Sa nu mai zic de vocabularu vostru cel de toate zilele...apoi nu cred io ca v-ar prinde bine la vreunu sa va muste un patruped sau pe copiii vostri,sa nu mai zic sa fie sfasiati in chinuri sau ucisi ca in multe cazuri...la ei chiar nu se gandeste nici un iubitor de caini?chiar ca nu sunteti in deplinatatea facultatior mintale atunci...sau o fi ceva normal sa auzi si sa nu iti pese,ca de...ce te doare pe tine?doare pe altii care au patit-o...si voi ii pupati in continuare in dos...vaaaai cata incompetenta!ia zi,ca am mai scris si io cu alt id:)))ca doar asta e important sa descoperim idurile folosite si sa facem ancheta,iaaaa taci!sau vorbeste la obiect,fa ancheta pe strada la caini,vezi cati sunt si fa ceva cu ei!sau stai la cratita daca te oftici ca sunt atati oameni care nu iubesc maidanezii.

Adăugat 2 luni în urmă #
  42. Stimate D-le neinregistrat,
    curajul d-voastra civic e de laudat prin anonimitate, sau cum spunea batranul Caragiale "hai s-o semnam anonima.
    Nu va cere nimeni sa iubiti animalele astea de pe strada dar de ce-i jigniti pe cei care o fac. Incerc sa nu va atac personal, dar prin ceea ce ati scris se vede ca n-ati inteles nimic din ceea ce se intampla in jurul d-voastra. A amesteca mereu oamenii cu animalele in argumentatia contra animalelor e o dovada de prostie (scuzati) care nu arata decat ca nu va intereseaza nici unii nici altii.
    Sclipiri de acestea de "inteligenta" ar fi bine daca s-ar pastra pentru producatorii lor.

Adăugat 2 luni în urmă #
  43. User has not uploaded an avatar elena
    Neinregistrat

Ce frumos vorbiti si cei care sunteti pro si cei care sunteti contra!Oare ce rezolvati cu totii?Bineinteles ca nimic,discutii,discutii si intre timp...legea se voteaza ca daca pensionarii si toti ceilalti oameni n-au valoare in tara asta ce reprezinta oare cainii ptr deputatii Romaniei?NIMIC asta e realitatea si cred ca suntem si ramanem la fel de neputinciosi in fata lor.Caini au fost pe strada in tara asta dintodeauna da acum au devenit brusc agresivi si musca pe toata lumea si copii si varstnici ...Acum cand in sfarsit se face ceva ,au aparut o gramada de ONG-uri in toata tara care se lupta sa ii sterilizeze si sa ridice cat mai multi de pe strada,fac campanii ptr adoptii si in scoli si pe strada deci mai pe romaneste se straduiesc sa ii invete pe romani ca este timpul sa facem cu totii ceva in sensul asta,brusc maidanezii Romaniei reprezinta cea mai grava problema a Romaniei ca de cand tara arde,baba....Felicitari ati intrat in jocul lor si va place hora ,jucati mai departe ca doar ce altceva puteti face?

Adăugat 2 luni în urmă #
  44. Asta e ca de obicei praf in ochi din partea guvernantilor, gasesc o "mare" problema pe care sa o mediatizeze ca sa acopere adevaratele probleme ale tarii. Stii tu, cea mai buna aparare e atacul...

Adăugat 2 luni în urmă #
  45. D-na Elena, cine i-a votat pe deputatii astia? Nu cumva si unii dintre cei carora li se micsoreaza pensiile si salariile?
    Cat despre problemele Romaniei: cred ca cea mai mare sunt romanii. N-am vazut inca niciunde in lume un popor care se plange fara sa faca nimic si daca totusi se gaseste unul sa faca ceva il injuram ca se da mare. Ne plangem mereu de gunoaiele de pe strada dar vecina mea de la etajul 3 isi arunca punga de gunoi pe geam. Ne plangem ca ni se micsoreaza salariile dar nu ne-am pus niciodata problema cu ce se finanteaza orgiile politice care au loc in fiecare sat. Oare cu banii dati pe campanii electorale nu am putea dota un azil de batrani sau steriliza o armata de caini.
    In 20 de ani de la revolutie Romania a reusit sa construiasca exact 100 km de autostrada ( si astia iau construit de fapt turcii). Si ganditi-va ca vine si mai rau: in Germania se plateste 6000€ salar unui doctor; deci pregatiti-va ca in viitor sa va tratati singura.
    Iar faptul ca se vorbeste frumos pe acest forum este in primul rand o dovada de respect pentru cei ce citesc; sau preferati limbajul fecal folosit de obicei in astfel de forumuri?

Adăugat 2 luni în urmă #
  46. User has not uploaded an avatar BIbi
    Neinregistrat

Mai ce se mai ataca cei ce iubesc cainii,nu ca eu nu ii iubesc,dar ma deranjeaza ca sunt periculosi printre noi,atat.Dar ca sa arunci cu vorbe cum am citit la cei ce ii ocrotesc in halul in care am vazut din cateva comentarii,atunci de ce va deranjeaza cand si ceilalti vi le intorc?sau nu va mai e pe plac ceea ce oferiti voi altora?voi aveti voie dar altii nu?pai sa clarificam lucrurile,ori nu jigniti si daca sunteti jigniti fara ca voi sa o fi facut,atunci sa aveti reprosuri asupra altora,ori jigniti si nu va intrebati de ce o fac si altii.Ca doar suntem romani,se vede din vocabularul nostru,numai ca ati omis cel mai important lucru,acela ca adevaryul doare,cainii sunt un real pericol!Mai bine lasati vorba lunga,saracia omulul care nu are ce face decat sa turuie vrute si nevrute si ati trece la fapte,ca avem destule probleme care sa ne macine si ce sa mai luam si masuri pt siguranta noastra..mai avem putin si cadem praf in toate si nu mai suntem in stare sa facem nimic,stam si delasatori cum suntem,nu ne mai pasa pana la urma nici pe unde mergem,daca calcam in rahat sau daca ziua de maine va fi mai rea,ca noi lasam pe maine ce putem face azi sau lasam in grija altora poverile sa nu ne dea noua batai de cap,stam ca stam bine din toate punctele de vedere,inclusiv cu cainii laolalta,daca se poate sa traim ca ei pe strada si nemancati,nu mai avem mult daca nu ne cumpatam si ajungem sa nu mai ne pese de nimic.Deja suntem atat de delasatori incat pot sa zic ca nu suntem departe de a fi desconsiderati de cei civilizati din alte tari,nu degeaba ne considera tigani si pe o treapta mai jos decat ei,care au capacitate si gandesc,pe strazile lor nu vezi caini,e curatenie,ca au cu ce judeca,la noi doar vorbe sa ne saturam de ele,poate tin si de foame.Iar daca iubesti cainii nu te intreaba nimeni de ce nu te inregistrezi(?)ca sa poti comenta parerea ta despre cainii mult ridicati in slavi de parca ar fi zeitati sa ne rugam la ei,indiferent de faptele lor,care stim bine ca nu sunt din cele de laudat,ma refer la atacurile canine,la cei buni se gasesc iubitori sa ii ia,nu am vazut pe cei ce ii iubesc sa zica ceva despre ce cred despre cainii care ataca,sau mutileaza copii sau omoara oameni,stim cu totii cate cazuri de oameni muscati sunt,sa nu aud vorbe ca cainii sunt flamanzi si batuti si de aia ataca,ca daca e asa,atunci trebuiesc eliminati de pe strazi,ca nu suntem noi de vina pt ce fac altii sau cainii sa ne muste pe cei care stam in banca noastra si ne vedem de treaba,dar nu putem de caini,au devenit ei oare stapanii nostri?sau ne-am indobitocit de tot si nu ne mai pasa de cei muscati?Nu mai aberati pe aici de inregistrari,de jigniri,de acuze,gasiti solutii voi!

Adăugat 2 luni în urmă #
  47. User has not uploaded an avatar Bibi
    Neinregistrat

a...si sa nu uit,pe carpinis andreea nu a intrebat-o nimeni de ce nu se inregistreaza ca sa stea de vb cu ea sau sa ii raspunda,ba din contra,i s-au adus laude si aprobari chiar de un membru inregistrat,de alina g,e corect?vai de voi,daca asa vedeti voi corectitudinea,dati in cap celui ce are alta parere decat voi,in loc sa fiti obiectivi,poate am dreptate,ne-am indobitocit(a se citi iubitorii de caini)

Adăugat 2 luni în urmă #
  48. Bibi, stii ce imi pare nespus de rau? Ca porti numele unui catel pe care l-am iubit foarte mult si care a trebuit eutanasiat la 14 ani, pentru ca avea dureri groaznice, si asta chiar de ziua mea. Si hotararea am luat-o chiar eu, in cunostinta de cauza chiar daca as fi preferat sa nu fie asa. Asta inseamna sa iei situatia in propriile maini, sa iei hotarari care nu-ti plac si nu-ti fac viata usoara. Si numele nu-l meriti. Asa probabil ai luat si tu "greaua" hotarare sa scrii si tu ca tot romanu' pe forum, si sa-ti spui parerea. Dreptul tau de a spune o parere. La fel am si eu. Scuteste-ma!!!
    Cred ca daca macar o parte din desteptaciunea nativa a unui caine ar avea-o cine trebuie am fi mai "bogati" sufleteste si material, si acum toata lumea stie la cine ma refer.
    Aici nu e vorba de limbaj, ci de ce se ascunde sub limbaj, poate fi un lucru rau spus cu voce blanda si limbaj "corect" sau poate fi un lucru bun dar spus la nervi si cu cuvinte urate. Depinde de mesaj. Eu nu am aprobat limbajul ci ce trasmitea de fapt andreea. Si imi mentin parerea. Si pana nu dovedesti ca ai ajutat in viata ta un animal, nu dandu-i de mancare ci lunadu-l la tine in casa, sau gasindu-i stapan, nu am de ce sa te ascult, sau daca nu ajuti animalele "periculoase" macar un om ajuti? Intradevar exista oameni care ajuta copii, batranii, persoane cu dizabilitati sau animalele. Eu am ales animalele, considerand ca pe ceilalti sunt multi mai multi care-i ajuta. Niciodata nu o sa-i putem ajuta pe toti, fie ei oameni sau animale. Tu pe cine ajuti?? Eu cred ca pe tine insuti si atat. E bine si asa dar nu veni sa-mi dai lectii despre onestitate sau corectitudine, chiar si in limbaj. Sincer, cateodata imi vine si mie sa injur pe toata lumea, dar dupa cum vezi, am vorbit foarte frumos, si in plus iti respect parerea chiar daca nu sunt de acord cu ea, se pare ca tu nu o respecti pe a altora.

Adăugat 2 luni în urmă #
  49. User has not uploaded an avatar mesaj
    Neinregistrat

bla-bla-bla...altceva?din nou bla-bla-bla...si tot asa...penibil!cate scuze pt a nu se lua masuri impotriva cainilor comunitari,incat m-am saturat de atata 'iubire de animale'(de caini)ca de animale nu incape vb,suflet au doar pt maidanezii de toate categoriile vad bine,agresivi sau bolnavi sau batrani printre noi cu microbi si aspect dizgratios,iar despre muscaturi si sfasieturi nu mai incape vb ca tot iubiti sunt,orice ar face...mare e prostia pe pamant incat sa nu iti pese de oameni si sa aperi ce face rau semenilor tai.Pt asta nu pot decat sa va desconsider,ramaneti doar niste debili daca nu diferentiati binele de rau si mai si huliti pe cei ce nu suporta mizeria si pericolul in care traim si nenorocirile de care au avut parte atatia nefericiti din partea maidanezilor.Asa cum sa nu zici,sa aveti parte de ei in toate cele ce cuprinde!nu se merita sa isi consume cineva timpul cu voi ca nu aveti capacitatea sa intelegeti care e realitatea si sa va ganditi macar la cei ce au patit nenorociri.Suflet am dar asta nu inseamna sa nu imi pese de cei muscati si tocmai de aia consider ca trebuiesc luate masuri urgente.Cainii sunt periculosi liberi,nemancati,batuti,murdari,bolnavi,plini de microbi si neingrijiti,daca ar avea stapan ar fi ok,dar asa liberi nu isi au rostul printre noi ca sunt periculosi.Mesajul meu pt iubitori este de a-i lua pe cei pe care ii vor in grija,pe cei care sunt periculosi sa renunte la ei si sa ii lase sa isi faca treaba cei competenti,asa si pe cei bolnavi si batrani,iar pt restul sa le infiinteze asociatii pe banii cui vor,ce nu se poate,sa lase organele imputernicite sa isi faca treaba,apoi ce curatenie va fi si liniste.
    P.S. am pe str mea 12 caini maidanezi de care ma ocup,le dau mancare,le dau vitamine la femele,puilor le caut stapan,la inceput au fost 3 dar s-au inmultit cu timpul,au fost ai strazii si de mila le-am dat mancare,la una care a avut capuse i-am dat cu solutie de la vet,am tuns-o,le-am facut cotet pt iarna,le pun paturi,ii cert daca latra,sa nu se invete sa se repeada cand sunt liberi,(deci nu e lipsa de suflet din partea cui nu ii convine situatia,e doar adevar-adevarat)si cu toate astea e si unul rau care latra de nebun si mi-e frica de el,indiferent cata apropiere am incercat sa am fata de el,asa e firea agresiva,a muscat copiii din imprejurimi,sare la lume degeaba,de asa ceva zic ca sunt un pericol,nu de toti,dar strazile sunt pline de caini maidanezi si trebuiesc luate masuri urgente.PUNCT!

Adăugat 2 luni în urmă #
  50. User has not uploaded an avatar anti-mesaj
    Neinregistrat

Mai mesaj-ule ,mie mie frica de oameni cretini ,ingamfatzi si penali ca tine ,adica nu mi-as dori asa specimene in preajma mea ,nicidecum nu sint periculosi cainii .
    Daca iti pasa de oameni ,esti liber sa faci ceva -ce potzi pt ei ,dar maninci delicatese turcesti degeaba ,nu valorezi doua parale .Noi cei care aparam cauza animalelor ,am facut cate ceva pt ei ,am vindecat ,am luat acasa ,le-am gasit cite-un stapin ,dar tu ce-ai facut pt oameni ?Ai rupt de la gura ta sa dai vreunui necajit ?Ma indoiesc ...
    Capacitate de a intelege tu nu ai ,pt ca ti se pare important doar sa va umpletzi bardahanul atirnand ,tu si progeniturile tale .
    Sigur ca ai probleme de personalitate ,le incurci si spui ca ai tu maidanezi pe strada si faci si dregi ,esti debil si... PUNCT .

Adăugat 2 luni în urmă #
  51. D-le anti-mesaj,
    mesajul d-voastra e OK in continut dar forma!!!!!!!....
    Nu credeti ca totusi tonul face muzica? In fond discutam aici pentru o cauza nobia si nu suntem la concurs de penalitati verbale.
    ... si deci sa raminen la tema forumului: D-na Maria Beck a lansat o noua petitie: poate nu v-a avea rezultat ( experienta anterioara vorbeste de la sine) dar cel putin semnalizaeza autoritatilor ca exista cineva care sta cu ochii pe ei. Ce-ar fi cu semnarea acestei petitii in loc sa ne injuram?

http://www.petitieonline.ro/petitie-p13295050.html

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Subiect Închis

Acest subiect a fost închis pentru mesaje noi.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri