EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Despre cainii vagabonzi care ataca

(218 posts)

1. User has not uploaded an avatar barbieru violeta
    Neinregistrat

Locuiesc in Braila si sunt insarcinata in luna a 7-a. Am coborat cu gunoiul si la container erau cel putin 10 caine, iar unul a sarit la mine dupa ce am aruncat gunoiul si voiam sa plec. o nebuna de baba care ii hraneste a avut tupeu sa-mi spuna ca nu ma cunosc , de aceea se dau la mine. Considerati a fi normal?o sa arunc punga de la etajul 4. iubesc animalele, dar nu e normal situatia asta. Unde sa ma adresez sa se faca ceva?Multumesc

Adăugat 1 an în urmă #

2. User has not uploaded an avatar nora
    Neinregistrat

nu,nu iubesti animalele;poate ne ametesti pe noi semenii tai dar pe animale,nu.ti-au simtit ura din priviri.faptul ca faci pe acea femeie"baba scrintita" spune multe in privinta respectului tau fata de o persoana in varsta care ti-ar putea fi mama sau bunica.deci nu iubesti nici oamenii nici animalele si din pacate din cauza acestor specimene exista aceasta situatie.pe mine nu m-a atacat niciodata un caine indiferent de nr.lor.oare,dece?

Adăugat 1 an în urmă #
  3. Si chiar daca nu iubeste animalele, e normal ca acestea s-o atace? Eu cred ca nu.
    Intr-o civilizatie normala, astfel de cazuri nu exista. Cei ce "iubesc" animalele nu o pot face pe strada, ci la ei acasa.
    Nu stiu cine se ocupa de cainii vagabonzi, dar te poti interesa la primarie, si poti face reclamatie/cerere sa vina sa-i ridice. Iar "iubitorii" ar trebui ori sa-i tina in casa, ori sa taca.

Parerea mea,
    Bogdan

Adăugat 1 an în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar silvia oprisan
    Neinregistrat

EU am la bloc 17 caini fara stapan si nu mai musca pe nimeni.Sunt cuminti si isi traiesc amurul de pe o zi pe alta.De cat trebuie sa fi slintit sa-ti pese de un suflet abandaonat?

Adăugat 1 an în urmă #
  5. Si mie imi plac animalele dar cainii maidanezi fie simpatici sau agresivi nu au ce cauta liberi pe strazi sa se inmulteasca perpetuu si/sau sa atace oameni si de multe ori sa polueze fonic ; de asemenea vad ca unii care stau la casa isi lasa intentionat liberi cainii hai-hui pe strada ori asta va trebui odata sa inceteze ca doar nu mai suntem in evul mediu .

Adăugat 1 an în urmă #
  6. Imi aduc aminte de o poveste mai de demult, care avea ca si concluzie ceva de genul

la mine la sat cainii sunt legati si pietrele slobode, la oras cainii sunt slobozi si pietrele legate

Bogdan

Adăugat 1 an în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar tina
    Neinregistrat

nu desigur nu suntem in evul mediu ,ci in comuna primitiva,chiar mai jos in pleistogen.de ce umbla cainii liberi?oare cine aduc acesti caini pe drumuri?de unde vin?de ce atata inversunare impotriva lor si de ce nu se cauta adevaratii vinovati.de ce nu se umbla la cauza si nu la efect.

Adăugat 1 an în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar oana
    Neinregistrat

nu cred ca a omori aceste animale este o solutie..pt ca in definitiv noi suntem oameni,iar ele niste animale..cred ca ne deosebim de ele prin faptul ca avem o educatie(sau ar trebui)si un rationament altfel am fi animale ca ele,nu?ataca pt ca au fost atacati..asta este raspunsul la agresivitatea lor fata de noi atunci cand ducem gunoiul sau cand mergem pe strazi..din punctul meu de vedere cred ca acesti caini ar trebui lasati sa moara de batranete si singura solutie care ar duce la inmultirealor ar fi sterilizarea lor?cum?multi spun ca nu sunt fonduri,ca sunt fff multi caini si nu sunt atatia bani pt operatii..ar trebui sa se faca s actiuni de caritate..cel puti asta ar fi o solutie demna de noi..oamenii

Nota moderatorului (bogdan matei)
    Oana, limba oficiala a forumului este limba romana. Nu ne mai da de munca inutil, deoarece este mai usor sa stergi un mesaj decat sa inlocuiesti k si tz dintr-un text, pentru a-l face lizibil. Multumesc.

Adăugat 1 an în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar Radu Nistor
    Neinregistrat

A-ti uitat ca poate din cauza "acestor maidanezi"existam noi ca specie sau poate sintem mai evoluati? Nu stiti? Am uitat asa repede? Parca a fost ieri , stateam linga foc singuri dupa o zi intreaga de vinatoare sau cules poame, motaind cu frica sa nu fim atacati de vreun animal salbatic si la un moment din intuneric si-a facut aparitia timid cu pasi marunti, uitindu-se in ochii nostrii un animal, nici prea mare nici prea mic, var bun cu lupul, coiotul, ursul,vulpea,veverita da, da,veverita pe care noi l-am numit ciine . ei bine acest ciine ne -a devenit tovaras de nadejde ,ajutor bun la vinatoare ,in razboaie ( rusii legau mine de ei si ai trimetea in transeele adverse ), la pastorit ,paza avutului ,contra singuratatii si a depresiei, etc,etc,in schimbul a ce? mai nimic putina mincare ,o vorba buna o mingiiere , mai nimic dat STATI!!!( aici dispare sunetul cu viorile) cum sa facem noi asa ceva!Ne-am facut treaba Pa! Prin LACOMIA de care dam dovada ar trebuii sa dam prea mult acestui animal , un sut undeva ii ajunge Nu? Am uitat .... e drept sant 40-50 mii de ani de atunci, poate mai mult nu se stie, insa nu avem voie sa uitam ...Majoritatea uita, este in firea noastra sa tradam .Poate atunci in negura trecutului nu eram asa , fiind mai apropriati de animale, poate gandeam ca ele mai crud, dar mai corect!De atitea ori Natura ne-a dovedit cit de puternica este dar nu ne-am invatat minte , poate cind v-om ajunge in pragul extinctiei ... poate dar atunci cred ca va fii prea tirziu. Legea este prea slaba si este facuta pentru oameni nu pentru animale, numai cind LE v-om considera pe aceeasi treapta cu noi in fata lui Dumnezeu , numai atunci o sa existe legi corecte, care sa le protejeze total fata de noi...cel mai crunt dusman al lor. Pina atunci nu mai veniti cu nici un fel de scuza pentru ca nu este corecta si valabila , datoria noastra este sa le protejam nu sa le exterminam . Cit despre Dumneavoastra Doamna Barbieru Violeta pot sa spun ca aceste animale au simtul olfactiv (mirosul)foarte bine dezvoltat, asa ca v-a simtit frica ( instinctiv ierarhiveaza ), va incearca! Pentru ei sinteti ori un viitor potential partener de haita sau o potentiala amenintare. Acea batrina face parte din haita si locul ei este bibe stabilit in ierarhia ei, de aceea nu o ataca, dar la dumneavoastra lipseste total comunicarea. Incercati cind mai duceti mincarea sa le dati ceva de mincare, nu trebuie sa fie mult dar veti stabili un contact ( ca si cum le-ati spune ca aveti bune intentii) vorbiti cu ei pe un ton blind cu voce joasa dar hotarita , fara miscari bruste ,fara sa tipati ,fara sa fugiti dar cu bagare de seama seama(ar fi bine sa fie si acea femeie in virsta pe linga pina se invata cu dvs) , lasatii sa se obijnuiasca cu dvs si o sa vedet ca dupa un timp (nu mult ... depinde tot de dvs)o sa va alegeti cu un numar de prieteni, mai mult sau mai putin devotati ( si asta tot de dvs depinde)oricum mai devotati si mai cinstiti decit oamenii si nu veti mai avea neplaceri, si ce vor in schimb putina mincare si o vorba buna eventual o mingiiere daca nu va e scirba asta nunai dar numai daca dau semne ca v-au acceptat, unii de frica poate sa muste, tot din cauza oamenilor care s-au facut ca vrea sa-i mingie si pe urma i-au lovit . Cred si inchei cu aceasta , intr-un oras ca Braila care este cu o infractionalitate mare ,v-ar convenii sa stiti ca vreodata ,(Doamne fereste) puteti fii aparata de aceasta haita de maidanezi pentru ca va considera un membru al eii ,in fata vreunui atac de orice natura al vreunui nelegiuit ,care in ziua de azi se inmultesc ca puricii si aici ar trebui sa le reglementam numarul, dar ei sint oameni, insa la suflet sint mai periculosi ca animalele de care va temeti . Eu asi fi onorat sa fiu acceptat intr-o asamenea haita si sa fiu recunoscut ca membru cu drepturi depline in clan, nici nu stiti ce pierdeti. Cu respect R.N. P.S. La braila sper ca se prinde National Geografic , Animal Planet, Discovery, daca da atunci urmaritile si o sa aveti numai de cistigat!

Adăugat 1 an în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar Radu Nistor
    Neinregistrat

DOAMNA BARBIERU VIOLETA DIN BRAILA , NU RTEBUIE SA CHEMATI PE NIMENI SA SE FACA CEVA . TOTUL TREBUIE SA-L FACETI DVS SI ESTE ASA DE USOR , SA STITI ACEA BATRINA ARE PERFECTA DREPTATE INCERCATI SA COBORITI NU NUMAI DE LA ETAJUL 4 , URMATI CE V-AM SCRIS EU MAI DEVREME ( SPRE SFIRSIT ESTE NUMAI PENTRU DVS )SI O SA FIIE FOARTE BINE , SUCCES! P.S. NU V-ATI INTREBAT NICIODATA DE CE COPII SE INTELEG ASA DE BINE CU ACESTE ANIMALE? EI BINE DACA NU A VANIT VREMEA!

Adăugat 1 an în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar virgilius88
    Neinregistrat
  12. User has not uploaded an avatar eu
    Neinregistrat

As ruga toti "iubitorii" de animele vagaboande sa ia de pe strada 1-2...sau chiar 10 animale si sa aibe grija de ele. Se ofera cineva sa faca asa ceva?? Nu! Dar de vorbit aiurea, vorbesc toti...Pacat de animale, caci voi le chinuiti lasandu-i pa strada in numele unei "iubiri" de animale, fara implicatii concrete.

Adăugat 1 an în urmă #
  13. "eu", imi pare rau dar nu sunt de acord cu dumneavoastra. Iubitorii de animale nu pot face gradina zoologica din casa lor si poate unii nu au venituri asa de mari sau spatiu necesar ca sa ingrijeasca 10 animale (daca un iubitor de animale adopta un animal, doreste sa-i ofere si conditiile necesare).
    Cei care arunca animalele pe strada ar trebui sanctionati in asa fel, incat sa-si aduca aminte toata viata ... dar autoritatile nu fac nimic ... asa ca, le doresc la acesti oameni sa fie sfasiati de caini "vagabonzi".

Adăugat 1 an în urmă #
  14. Castrarea , o solutie ?
    Stiu, pentru unii poate suna inuman, dar cainii vagabonzi se inmultesc necontrolat si ne pun viata in primejdie. In Hunedoara s-au format bande de 10-20 de caini care ataca atat oamenii cat si animalele acestora .

Adăugat 1 an în urmă #
  15. Sterilizarea este cea mai rezonabila solutie dar aplicata la toti cainii vagabonzi simultan din toate orasele ,altfel degeaba mai este facuta .Fonduri daca s-ar vrea s-ar gasi .

Adăugat 1 an în urmă #
  16. Melinda,nu trebuie sa doresti tu ca acei oameni sa fie sfasiati de caini ,,vagabonzi'', .
    Cainii nu ataca decat daca simt primejdia. Nu degeaba se spune ca animalul simte sufletul omului.
    Daca privesti spre un caine cu ura sau te apropii cu un bat in mana gata sa-l pocnesti, e normal ca el sa se apere.
    Doamnei Violeta din Braila i-as recomanda sa incerce sa-i vorbeasca cu blandete unui caine si o sa fie surprinsa de reactia cainelui.
    E un sfat pe care-l ofer din propria-mi experienta...si va rog sa-i transmiteti multa sanatate,,nebunei de babe'' care are tupeul sa hraneasca niste suflete chinuite.

Adăugat 1 an în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar Muzsi Attila
    Neinregistrat

Doamna Mirela, veniti seara pe strada Muresului din Deva, si incercati sa "discutati" cu blandete cu cei 15-20 de caini vagabonzi care effectiv te ataca daca treci in fata lor. In curtea mea, unde am stat, au intrat trei caini vagabonzi si in fata mea au sfasiat caniche-ul nostru de 14 ani, abia l-am salvat, am avut noroc ca veterinarul era aproape. A fost o operatie grea. Am ajuns sa fiu atacat in propria mea curte. Noroc ca m-am mutat de acolo, fiindca eram pus sa extermin toate acei caini.
    Cu aceasta ocazie vreu sa trimit un mesaj tuturor celor care dau de mancare acestor caini vagabonzi, ca daca vor sa le salveze, este un fapt bun, nu contest, dar atunci sa-si inchide in curtile lor, sa le duca la vaccinat regulat si sa raspunda in fata comunitatii umane de faptele labusarilor lor.

Adăugat 1 an în urmă #
  18. Buna.
    eu personal sufar de o fobie destul de grava fata de caini, deoarece un exemplar "domestic" a sarit la mine pe cand aveam doi ani pentru ca am indraznit sa trec pur si simplu pe langa el. Nu am nimic personal cu aceste animale, unii caini chiar imi plac, insa nu doresc nimanui sa fie in situatia mea, si de fiecare data cand iese din casa sa fie cu frica in san ca poate va da ochii cu vreun caine care zburda liber pe strazi sau sa ajunga sa prefere sa sara in fata masinilor decat sa trebuiasca sa treaca pe langa cainele care sa lafaie pe tot trotuarul. Argumente de genul "cainii iti simt frica" am auzit toata viata si nu ma ajuta cu absolut nimic, la mine asta apare in subconstient cand ii vad, orice persoana care are o fobie poate si ar trebui sa ma inteleaga. Ceea ce as vrea sa inteleaga toata lumea este ca aceste animale sunt si vor ramane ANIMALE, cu toate instinctele lor si cu momentele de "ratacire", la fel ca noi oamenii. Prin urmare, stiu ca nu gresesc cand spun ca vor fi mereu imprevizibile.

Pe "iubitorii" cainilor am o singura intrebare:

Eu nu am muscat niciodata un caine si nici nu o voi face, muncesc ca sa fac un ban si platesc impozit la stat pt ca orasul in care traiesc sa imi poate oferi niste conditii de viata decente. DE CE TOTI CAINII VAGABONZI AU DREPTUL SA SE PLIMBE LINISTITI PE STRADA SI EU NU?

PS. nu sunt singura cu aceasta problema, am cunoscut multe persoane in situatia mea. Asa ca imi permit sa va adresez intrebarea si in numele lor.

Adăugat 1 an în urmă #
  19. User has not uploaded an avatar Radu Nistor
    Neinregistrat

Doamna Ada Ilea , si eu m-am curentat cind eram mic dar asta nu inseamna ca nu mai folosesc aparatele electrice , cu tot respectul va rog sa va invingeti " demonii " si sa veniti cu idei bune care sa multumeasca ambele parti , cite putin de la fiecare si poate iese ceva bun .Revin inca o data si spun ca este absolut necesar sa le cunoastem comportamentul , cauzele care genereaza agresivitatea ,etc,etc.Despre o lege care sa rezolve aceasta stare de lucruri eu am niste idei destul de bune cred ,dar in tara lui "da banii" si "nu este voie" cam greu....Un sfat daca i-mi permiteti... incercati sa-i supuneti cu privirea ( nu rideti, in majoritatea cazurilor merge)si nu intrati in panica, este primul semn care declansaza un atac,iar seara scinteia de la o bricheta cu piatra sau o lanterna ,asociate cu cuvinte ca: nu e voie , pleaca acasa etc spuse pe un ton raspicat cu voce joasa dar tare, fara sa tipati da rezultate uimitor de bune si poate daca le aruncati si putina mincare este ok dar niciodata sa nu aruncati cu ceva( pietre, bete, etc.),va va tine minte si foarte greu sa reinodati macar un armistitiu. Un lucru este sigur , unde se afla aceste "haite malefice " dupa unii, spargerile din case , autoturisme ,tilharii etc s-au inputinat sau au disparut total ! Cu respect R.N.

Adăugat 1 an în urmă #
  20. Domnule Radu Nistor, imi pare rau ca nu ati inteles pe deplin situatia mea in fata acestor animale, as dori sa intelegeti ca mie imi este mult mai greu sa ma comport cum imi sugerati dvs. intr-o situatie in care sunt paralizata de frica la propriu decat va este dumneavoastra sa dati sfaturi despre un lucru fata de care va simtiti confortabil. In orice caz, de-a lungul timpului am observat ca persoanele care nu au fost puse in situatia mea nici nu reusesc sa si-o imagineze (desi explicatie cuvantului "fobie" data de DEX ar trebui sa le lamureasca), astfel incat nu am sa mai insist asupra acestui aspect . Dar totusi imi sustin punctul de vedere conform caruia animalele trebuie sa aiba un stapan care sa le poate STAPANI (de aici si numele) si respectiv care sa raspunda de comportamentul lor. Asta ca sa putem trai cu totii intr-o societate civilizata. Propunerea mea este: cine se lauda ca iubeste animalele sa le ia la el acasa, sa le ingrijeasca si sa raspunda de ele de la cap la coada, iar animalele fara stapan sa fie ingrijite in adoposturi. In orice caz, CAINII VAGABONZI NU AU CE CAUTA PE STRADA!!! Cel putin nu intr-o tara civilizata.

Adăugat 1 an în urmă #
  21. Domnule Attila si in Galati unde locuiesc sunt caini vagabonzi, dar poate ca am fost eu mai norocoasa ca inca nu m-au muscat, sau poate ca au priceput ceva din ,,discutiile'' mele cu ei.
    Sunt absolut de acord cu ce spuneti dumneavoastra ca fiecare caine ar trebui sa aiba un stapan,dar daca noi nu suntem in stare sa rezolvam problema ,,haitelor de maidanezi'' cu rabdare si cu intelegere, atunci poate aveti dumneavoastra o alta propunere.
    Eu daca as locui la curte, as lua doi sau trei caini de pe strada, le-as face vaccinurile cum bine ziceati, mi-as asuma raspunderea pentru ei ca stapan de drept al lor si as fi sigur ca in curtea mea niciodata nu ar mai intra musafiri nepoftiti, fara acordul meu si al cainilor mei.

Adăugat 1 an în urmă #
  22. Doamna Ada Ilea, nici nu v-as dori sa muscati vreodata un caine....
    Stiti vorba ,,cui pe cui se scoate''?
    Luati-va un catel pe langa dumneavoastra si-o sa vedeti ce repede scapati de fobie...
    Daca nu ma credeti pe mine intrebati un medic si-o sa va spune exact acelasi lucru.
    Frica este invinsa doar atunci cand o infrunti.
    Si pe mine m-a muscat un caine cand aveam 5 ani si de suparare mi-am luat doi caini.

Adăugat 1 an în urmă #
  23. User has not uploaded an avatar IULIAN
    Neinregistrat

DOAMNA ADA ILEA STA CAM RAU CU CAPU! AUZI TU, FOBIE!!! SINCER SA FIU NICI ISTERICII CA DUMNEAVOASTRA NU AU CE CAUTA PE STRADA, INTR-O TARA CIVILIZATA CUM O CONSIDERATI! DE SOBOLANII CARE BANTUIE PE LA GUNOAIE NU AVETI ASA O FRICA? DE BOLILE PE CARE LE TRANSMIT OMULUI NU AVETI ASA O FRICA? SAU FOBIA ASTA ESTE INSTALATA DOAR LA VAZUL CAINILOR SI NEAPARAT VAGABONZI

Adăugat 1 an în urmă #
  24. User has not uploaded an avatar vanacami
    Neinregistrat

De ce e asa de greu sa accepte unii ideea de fobie? Exista semeni de-ai nostri care au dezvoltat din diferite motive, fobii, iar ca sa fim in ton cu subiectul, ne referim la fobii fata de caini. Personal, am de-a face cu destui caini, dar un caine, mai ales de dimensiuni mari, necunoscut (vezi comunitar) ma face sa tremur. Intamplator, cunosc cum trebuie sa ma comport ca sa evit un eventual atac, nici asta nu este o regula, dar ce poate face o persoana care nu cunoaste anumite "reguli" referitoare la comportamentul cainilor? Unde mai pui ca comportamentul da haita este coordonat de instincte inca neelucidate. Ca o regula aproape generala, un caine nu este periculos, o haita iese la vanat. Din cunostintele mele umile, leii nu traiesc impreuna cu hienele. Pt. ca fac parte dintr-o asociatie de protectia animalelor (dar nu urasc oamenii), vreau sa subliniez ca iubitorii de animale nu sunt gunoieri, nu pot strange de pe strazi zeci de mii de caini pe care unii bipezi cica inteligenti ii arunca ca pe niste gunoaie nici macar reciclabile, urla ca sunt total impotriva sterilizarii si se autointituleaza aparatori ai drepturilor animalelor. Acestia ar trebui maltratati in locul acestor animale. Ar trebui sa existe totusi o lege care sa vizeze izolarea cainilor agresivi, si cu parere de rau, daca acest lucru nu este posibil, eutanasierea lor, insa fara nici un tratament de maltratare. Intotdeauna este mai greu sa repari decat sa previi. Oare cati pot sa inteleaga acest lucru?

Adăugat 12 luni în urmă #
  25. Vai de mine.... incep sa ii compatimesc pe bietii catei care sunt ingrijite de asemenea specimene umane.. Repet: cine nu stie ce e aia fobie sa deschida dictionarul. Sincer, nu credeam ca in secolul XXI mai exista asa de multi oameni incuiati la minte, cu atat mai mult intr-o tara in care oamenii ar trebui sa stie sa pretuiasca toleranta si dreptul celorlalti la o viata linistita.
    Pt. mine acesta e un subiect incheiat pt ca acum vad clar ca nu am cu cine vorbi. Va las cu bine, dragii mei oameni.
    Domnisoara Ada Ilea.

26. User has not uploaded an avatar Anca Ferro
    Neinregistrat

D-soara Ada Ilea, daca la 2 ani v-ar fi atacat un om cu barba si ati fi dezvoltat o fobie la oamenii cu barba ce ati face? I-ati extermina sau v-ati duce la un psiholog sa va rezolvati fobia?
    Va plangeti ca nu sunteti inteleasa. Uite, eu v-am inteles. Stiu foarte bine ce este o fobie, fara sa ma uit in DEX. Eu, de pilda, am o fobie la calatoritul cu avionul si, pt ca am fost pusa in situatia de a TREBUI totusi sa folosesc acest mijloc de transport, am fost la psiholog si, dupa o terapie de cateva luni am putut pt prima data in viata mea sa suport un zbor de 6 ore fara sa mi se faca rau.
    Dvs, daca sunteti fiinta RATIONALA de ce nu intelegeti ca solutia depinde de dvs.? Va place sa traiti cu aceasta frica irationala si sa v-o alimentati?
    Intre timp, multumiti-i acelei biete batrane, care, mai mult ca sigur dintr-o pensie de mizerie, isi rupe de la gura ca sa hraneasca acele animale. Daca nu ar fi hranite, ar deveni cu adevarat agresive si periculoase.

27. Nu are rost s+o atacam pe domnisoara Ada Ilea...
    Eu i-as pune insa o intrebare: care e solutia pe care o propuneti dumneavoastra domnisoara?
    Spuneti-o cu curaj, poate ca sunteti mai inspirata decat noi si rezolvam in sfarsit problema cainilor vagabonzi.
    Pana veniti cu ideea salvatoare ganditi-va domnisoara la ce v-au spus toti de aici, poate gasiti o farama de adevar in cuvintele lor.

28. User has not uploaded an avatar Andreea
    Neinregistrat

Pacat de secundele consumate ca sa-ti raspund.N-ai cum sa-i compatimesti pe bietii catei pentru ca nu ai suflet si din cauza celor asemeni tie au ei ajuns pe strazi.Suflet nu, dar nici minte multa n-ai. Tu vorbesti de pretuirea tolerantei? Mai uita-te in dictionarul acela de care vorbesti la etimologia cuvantului. In nici un caz nu vine de la tont, toanta.
    Hei, stii in ce tara traiesti? In Romania!!!! Deschide putin si Geografia si Istoria sau n-ai timp ca deschizi prea des dictionarul? De mult nu se mai prind muste cu el, asa ca lasa-l inchis!!!

29. Consider ca toti trebuie sa dam dovada de toleranta si sa deschidem dictionarul cu pricina.
    Cum la fel consider ca forumul este un loc unde schimbam idei, nu jigniri.

Multumesc,
    Bogdan

30. User has not uploaded an avatar Lucian
    Neinregistrat

Poate nu stiti ca o femeie insarcinata poate pierde copilul de la o sperietura, iar daca este muscata nu poate face nici un fel de vaccinuri? Cred ca nu sunteti sanatosi la cap daca pentru voi viata unui copil nenascut valoreaza mai putin decat a unui caine. Cred nu sunteti sanatosi la cap daca credeti ca aceste javre pot judeca un om daca e bun sau rau. De fapt voi sunteti monstrii, voi sunteti raii, voi, cei la care asa-zisa "dragoste de animale" se implateste cu dispretul fata de oameni!

Adăugat 11 luni în urmă #
  31. Pacat ca ai tras o asemenea concluzie Lucian. Cu cata ura ai scris mesajul asta!

Adăugat 11 luni în urmă #
  32. User has not uploaded an avatar sisi
    Neinregistrat

URA,este o boala si trebuie tratata.De ce nu credeti ca acesti oameni sufera mult,le invenineaza existenta.

Adăugat 10 luni în urmă #
  33. User has not uploaded an avatar sisi
    Neinregistrat

PENTRU,D-L EU;sa stii ca toti iubitorii de animale iau,dar TOTI,CITE 1-2,7-10-15,SI CHIAR MAI MULTI,ASTA PTR.EDIFICAREA,TUTUROR.Dar,dar,suntem striviti,de nr. extren de mare de animale aruncate cu POSTOMOLUL,de neiubitorii de animale,de cei care asa cred ca aceste animale nu au sentimentede:bucurie,tristete,teama,durere.....IMI pare rau de voi;cum tratati cainii,asa tratati si oamenii,nu aveti respect ptr.viata.De ce cind un om savirseste o crima ,multi iau act doar asa ca fapt divers,dar cind un animal musca un om ,se gasesc prozeliti care le cer moartea animalelor.

34. User has not uploaded an avatar undeva acolo
    Neinregistrat
  35. User has not uploaded an avatar nena
    Neinregistrat

Buna,tuturor!
    Si eu sufar de fobie de caini, si e sfasietor, inteleg exact ce spun oamenii care sufera de fobia asta. Si eu imi aleg traseul in functie de cainii de pe strada, etc... Diferenta care este, ca sincer, eu iubesc animalele la maxim, am avut mereu caine, nu am fost muscata, dar in urma cu ceva vreme, eram cu cainele meu la plimbare, si la mine in cartier hoinarea un pitbull, marcat de semne de lupta si toate cele, abandonat de stapanul lui, care probabil il gasea acum nefolositor. Credeam si eu si mama mea ca bietul caine a fost folosit in lupte. Cainele nu era rau, dar era chinuit, si in plus, avea instinctul acela de a se apara,asa ca atunci cand imi plimbam eu cainele in voie, in parc, a venit tinta la el, a trebuit sa il iau in brate, cu mainile ridicate, si pitbulul era pe mine. Am avut totusi noroc, ca mi-am pastrat calmul si am vb cu el frumos(cred), si au intervenit niste trecatori cu suflet si l-au alungat...Oricum a fost ceva de cosmar.De atunci cred ca sufar eu de frica asta de caini, altfel nu imi explic. Dar paradoxal, ii iubesc la maxim, si cateodata am curaj sa ma apropii si sa ma joc cu ei, sa ii mangai. Si eu aveam caini la bloc care au fost cu totii sterilizati, si toti vecinii aveau grija de ei,era un fel de lege nescrisa, azi eu le aduc mancare, apa, maine vecina de la doi, etc...Si sincer, eu sper ca toata aceasta fobie ce am dezvoltat-o, de vreo 3 ani, sa treaca, pentru ca am de gand sa imi cumpar un catel,stiu cata armonie si pace si iubire iti aduce un animalut in suflet, pt ca de curand,cainlele nostru care a fost cules de pe srada,batut si mucsat si vai de capul lui, a fost mai mult decat un om, si ne.a inseninat 8 ani din viata!Asadar, nu e o solutie eutanasierea cainilor, ideea e sa ii controlam.Si sa stiti ca si cainii au suflet, doar ca sunt imprevizibili, si intr+adevar, numarul lor ne copleseste, doar ca e inuman sa dam vina pe animale, pentru ca autoritatile nu isi fac meseria. Si da, eu as dona luna de luna bani pentru un adapost de animale, si nu cred ca as fi singura!
    O zi buna tuturor, si va rog, nu mai judecati ceea ce nu intelegeti!(apropo de fobii)

36. User has not uploaded an avatar adrian
    Neinregistrat

Doamna nu iubesti animalele ba din contra le urasti . Faptul ca dumneata esti insarcinata nu te face mai cu mot , vei primi o indemnizatie de mama grasa de la noi contribuabilii . Caini sunt agresivi pt ca la voi in zona au fost agresati . De ce pe doamna in varsta pe care dumneata "doamna" o numesti baba nu o musca nimeni desi e neajutorata . Simplu ea ii iubeste si le-a aratat asta . Ia si dumneata " doamna " fa bine si vorbeste ca cainii si invata-ti copiii sa-i respecte ca si ele sunt fiintele Domnului si vei vedea ce bine iti va merge in viata . Fi linistita ca oamenii ca doamna in varsta si ca noi 98% din cei de aici iubim animalele , le hranim si nu ni le aruncam pe ale noastre pe strada cum faceti voi cei cu vederi inguste

37. User has not uploaded an avatar Un oarecare
    Neinregistrat

[Mesaj sters. Motiv: limbaj indecent, amenintari.]
    Melinda Filep.

38. Haotic forumu asta...chiar toate persoanele cu probleme mintale pot posta?! Adica cat de ggreu este sa intelegi ca un animal nu te ataca decat daca ii este frica se simte amenintat sau simte ca iti este frica de el, si pana la urama bine va face ca tot voi OAMENII i-ati aruncat in strada ce ati vrea sa va dea Buna ziua cand treceti pe langa ei?!.
    @Un oarecare sper sa te prinda hingheri (vream sa zic doctorii) pana sa musti pe cineva :D
    Toate cele bune (Nu avea rost sa iti urez sanatate):)

39. Dinut Andrei, e un forum deschis... numai bunul simt poate impiedica pe cineva sa scrie asa cum a scris domul acesta,,un oarecare''. Oricum eu ii apreciez sinceritatea si observ ca a spus adevarul in legatura cu problemele pe care le are. O intrebare as avea ... cainele care v-a muscat cum se simte acum? Nu trebuie cumva vaccinat?

40. User has not uploaded an avatar Un oarecare
    Neinregistrat

Draga Mirela, am exagerat un pic(nu sunt bolnav mintal), asta este din cauza durerii pe care o simt. Javra care m-a muscat,aproape mi-a smuls tendonul lui Ahile. Vad ca anumite persoane ce au postat mai sus pun javrele fara stapan mai presus de oameni. Logic, viata omului nu are pret, deci nu intra in discutie daca cineva atacat si muscat are sau nu vreo vina.Pana astazi am iubit animalele, dar de acum s-a schimbat ceva in mine.Voi initia o petitie on-line pentru strangerea de semnaturi pentru abrogarea legii Marinescu. Voi face plangere la avocatul poporului pentru periclitarea mea ca "OM" de catre aceasta lege marsava.Practic eu nu ma pot apara acum in nici un fel ca s-ar putea sa ajung la puscarie pentru un nenorocit de caine al nimanui, pentru care nu este tras nimeni la raspundere daca face vreo fapta antisociala. Voi reveni cu amanunte.

41. User has not uploaded an avatar adrian
    Neinregistrat

buna Nena,imi pare rau pt fobia ta . Si eu am suferit de fobie de pe la 6-7 ani cand un vecin -coleg de joaca atunci si-a amutat in gluma cainele pe mine de m-a alergat vreo 50 m. De atunci cand treceam pe langa un caine eram doar in rugaciune la propriu .Aceasta fobie a persistat pana tarziu dupa 20 ani cand am deschis o carte de specialitate in "psihologia cainilor" . Am inteles ca nu cainele era de vina ci stapanul care l-a amutat pe mine , El isi apara doar stapanul nestiind ca stapanul fara motiv i-a cerut sa-l apere de mine "in gluma" . N-o mai lungesc=> mi-am cuparat un rottweiler baietel pe care l-am crescut ca pe un copil , mi-a devenit cel mai bun prieten . Toata familia si strada l-a indragit , iubea pisicile copii si femeile . Era atat de bland asa cum sunt cei americani pe care ii vezi in azile de batrani folositi in terapie . Ghemon al meu m-a schimbat pentru totdeauna , in amintirea lui mi-am luat alt catel si acum hranesc foarte multe animale si ele sunt prietenii catelului meu . Incurajez copii si pe cine vrea sa se joace cu cainele meu si sa-si depaseaca fobiile fondate pe o experienta nefericita si pe o credinta gresita dobandita dupa acea experienta . Un caine nu este violent din nastere,ci doar cand el (eventual cei ai lui) se simte in pericol . Exista boli care pot genera violenta in caini dar boli nu setea de a musca in stanga si dreapta .

42. Am inteles ca e un forum deschis, dar ma intreb cum de il gasesc acesti oameni ca sa posteze adica stau ei asa si zic "Ce fac eu azi ...mm A intru pe ecosapiens si le zle zic la aia Ia uite ce aparati voi, ai uite pentru ce luptati, ia uite cum ma amnanca cainii pe strada si ce rau imi fac mie focile...." Alooo amice, 1 esti pe fourmul gresit ca sa postezi astfel de lucruri si 2 decat sa pornesti un alt razboi contra lor mai bine fa ceva pozitiv ca sa nu ami fi muscat. Este usor sa faci rau si eu am fost muscat de caine si nu m am plans si nici nu i am tras una in cap.
    Spre exemplu in mine sa-a schimbat ceva de cand in ultima luna am dat peste doi catei abandonati unu l am gasit in padure si al doilea zilele trecute mi la aruncat cineva in curte.Acum eu ce sa fac?!?!?! Sa nu le crap capu ala aia care ii au aruncat?!(ma rog de mult sa imi pice si mie unu dasta in mana sa il vad eu cum arunca el ca pe urma sigur nu ami are cu ce sa arunce)
    In fine mi am varsat si eu nervi sper sa nu va fi plictisit :)

L.E. La catelusi le am gasit un adapost ;)

43. Domnule ,,Un Oarecare'', inteleg ca acum sunteti suparat ca v-a muscat cainele acela.
    Va spun insa ca foarte multi oameni incearca sa rezolve problema cainilor fara stapan.
    Dvs sunteti liber sa faceti cate petitii doriti si sunteti la fel de liber sa mergeti la avocatul poporului sa va dea castig de cauza in fata nenorocitului ala de caine speriat, infometat si haituit care v-a pus in pericol statutul dvs de OM. Nu uitati ca un OM are nu numai drepturi ci si constiinta de OM, minte de OM si suflet de OM. Am inteles fff bine ce ati scris si nu, nu ati exagerat. Numai bine va doresc!

44. User has not uploaded an avatar un om
    Neinregistrat

buna ziua tuturor
    cu respect pt toti cei care ati postat vreau sa adaug si eu parerea mea fara a jigni,insa inevitabil a critica pe cei care tin partea atat a patrupedelor care ataca la drumul mare si nu numai daca sunt atatati sau simt sufletul,eu iubesc animalele si mi-e mila de ele dar stiu ca sunt violenti si mi-e frica sa trec pe langa ei iar asta nu le da dreptul animalelor sa atace oameni,batrani,bolnavi,copii...daca ar fi in cauza o pers din fam dv tot asa ati gandi?sa nu imi spuneti ca nu vi s-a intamplat,da e posibil sa nu vi se fi intamplat dar altora li se intampla si nu pt ca le fac ceva sau au suflet rau,ei ataca si atat!asa cum sunt si oameni mai agresivi asa sunt si caini mai agresivi si asata nu justifica actele lor de vandalism care la oameni este pedepsita prin lege cu inchisoare sau cel putin amenda,pe caini cine ii amendeaza?cine ii inchide daca fac parte din acele fiinte periculoase ca si la oameni?ei au libera voie,ataca fara a fi judecati,iar inconstienti ca unii care sustin ca aceste ''biete''animale ataca numai daca sunt provocate sau simt sufletul rau al omului,sunt si din astia nu contest,dar acei nevinovati care trec pe strada sunt muscati de caini sau chiar haite si asta o spun dintr-o intamplare ce a patit-o mama mea,iata:mama mea a fost sa plateasca lemnele pe vremea lui ceausescu si la depozit era o haita de caini care au inconjurat-o si a cazut jos atacand-o cu totii cu coltii ranjiti si latratul tuturor a fost un cosmar pe care vi-l doresc tuturor care ii apreciati fara a tine cont ca mai e si lume care nu le face nimic si chiar daca le e frica de ei dupa cum spuneti ca ei simt sufletul nu ar trebui sa atace gandind ca e un copil sau un batran cel pe care il ataca,daca traiesc printre noi ar trebui sa aiba cunostinta ca copiii sunt mici si nu gandesc sau batranii chiar daca au baston sau carje nu sunt rai,sau oamenii care trec pur si simplu pe strada nu le fac nimic,dar ei sar si latra si atata ei pe altii si se aduna haite si ataca,doamne fereste sa vina copilul seara de la scoala dupa lasarea intunericului sau de la serviciu,ca e vai si amar de pielea lor,chiar si in ziua mare ataca fara motiv,lasati parerile ca ataca doar daca sunt intaratati sau simt sufletul rau,ar trebui sa spuneti ca simt ca e un copil si sa nu il atace dar stiti cazuri cand copii au fost sfasiati de mana cu parintii de caini,sau singuri,indiferent daca au fost intaratati de copil ar fi trebuit sa le fie mila de copil,noua de ce sa ne fie mila de ei?ca ne ataca copiii sau parintii sau bunicii?sau pe noi?voi daca copilul a facut ceva rau pe parcursul copilariei il rupeti in bateie sau il raniti????cainii de ce fac asta?ca nu judeca ca omul?atunci ce cauta liberi pe strazi???????de ce sa ii lasam liberi printre noi,doar aici e teritoriul unde traiesc oameni unde exista legi,iar cainii daca sunt numiti domestici nu ataca omul!daca e un pericol trebuiesc luate masuri,dar nu vor putea fi starpiti deoarece nu se va gasi o solutie pt a nu mai exista nici un caine printre noi ca se vor inmulti si vom ajunge in situatia care vor fi ei stapanii nostri,reflectati ca am dreptate in ciuda celor care vor avea de comentat dar tot ce va spune va fi fara logica si fara suflet din partea lor nu din partea oamenilor atacati de caini!cei ce le luati apararea va inteleg ca ii iubiti dar acceptati ca sunt un pericol pt OAMENI!

45. Nu a zis nimeni ca nu sunt un pericol dar revin la cele spuse de mine tot noi OAMENII ii lasam sa se imulteasca tot noi ii aruncam si pe urma tot noi ne plangem ca ia uite se imultesc ne maltrateaza CUM VINE ASTA??? Ca na poate eu sunt mai incet ca si gandire.
    Si iar e usor sa zici
    Da domne sunt caini pe strada.
    Si ce facem cu ei?
    Pai ii omoram.
    Bun ii omoram:
    Da pe urma de unde puii mei tot apar? Din jobenu fermecat?
    Mai bine hai sa le gasim cate un adapost si cand vedem ca cineva ii abandoneaza sa nu mai fim indiferenti ci sa ii tragem de maneca dar mai agresiv.
    Tot parerea mea poate nebuna

46. Domnule,, Un Om'' ati scris atat de frumos incat aproape ca mi-au dat lacrimile. Acum as vrea sa va spun si eu ceva la fel de frumos, desi nu am talentul dumneavoastra in ale scrisului.
    Nimeni nu a negat ca exista si caini care ataca. Ataca din disperare, ataca de frica noastra.
    Asta nu e un motiv sa omoram toti cainii de pe srazi. Nu stiu daca ati citit despre proiectul Fundatiei Vier Pfoten ,,Caini pentru Oameni''.
    Ati vazut ce sunt in stare sa faca acei catei pentru noi oamenii? Si stiti de ce? Pentru ca li s-a dat sansa asta. Nu v-as dori sa ajungeti in situatia de a fi salvat de ,,un maidanez'', de ,,o javra'' dar cred ca daca intr-un anume moment viata dumneavoastra ar depinde de instinctele unui caine, poate ca v-ati schimba parerea despre caini.
    Si inca ceva, toti cei care au fost muscati de un caine, ar trebui sa se implice in rezolvarea acestei probleme, sa incerce sa vina cu o idee, nu cu bata in mana.
    Suntem o tara Europeana si vom rezolva problema cainilor fara stapan intr-un mod civilizat, chiar daca va fi nevoie de ceva timp. Observ ca aveti multa bunavointa, asa ca asteptam ideeile dumneavoastra....

47. User has not uploaded an avatar adrian
    Neinregistrat

Domnule "un om" in primul rand aveti taria de caracter sa nu va ascundeti sub o sintagma care nu se potriveste cu afirmatiile pe care le faceti. Nu ataca nici un caine pe nimeni "pe gratis" . Apelez la logica dumneavoastra : credeti ca daca de n+1 ori v-ar lovi zilnic tineri cu varsta intre 20-25 de ani cu o bata nu ati prinde in scurt timp frica de tinerii cu aceasta varsta ? Domnule va spun din experienta personala animalele nu sunt agresive fara motiv . Intrebati un veterinar si va va spune care sunt maladiile ce pot genera agresivitate si un etolog/psiholog canin si va va spune care sunt experientele de viata care pot atrage agresivitatea unui caine . Uneori de atata haituiala mai fac confuzii e logit daca esti cazut jos si primesti de la toti cei care trec pe langa tine un ghiont al 100lea trecator chiar de va fi samariteanul din biblie te va inspaimanta cand iti va intinde mana . Hai ca e logic . Rottweilerul meu "caine criminal cum l-ar numi unii" statea la vecina mea de 95 de ani cu capul pe picioarele ei la mangaiat . Agresivitatea este indusa de oameni cainilor .

48. User has not uploaded an avatar un om
    Neinregistrat

buna ziua,
    domnule dinut sndrei,asta ati inteles dv din com meu ca as fi de parere sa fie omorati cainii?nuuuu,asa ceva nu se poate,mi-e mila sa omor si un gandac dar o fac din pacate ca e necesar,iar in privinta cainilor sunt de acord sa fie omorati doar cei turbati sau violenti cu toate ca eu nu as fi in stare,dar sunt oameni ''reci'' care o pot face autorizat,insa nici sa asisit sau sa stiu macar nu imi face placere chiar daca stiu ca sunt agresivi,iar problema cainilor ca sunt lasati de oameni pe strada si de aceea se inmultesc nu tre sa o suporte ceilalti oameni care nu au lasat liberi sau nu au aruncat pui pe strada fara mila,sunt oameni pur si simplu ca si mine sau ca si fam mea care nu am participat la inmultirea lor,vream doar sa traim in siguranta,sa nu imi ziceti ca in siguranta nu traim nici printre oameni,ca pt oameni exista legi si ne putem alege pana la urma anturajul,iar daca la colt de strada apare un nebun si ne da cu bata in cap asta e o problema care nu o intalnesti la toate colturile strazilor ca si caini!!!!!!!!! apoi:doamna mirela godina,nu am inteles de ce aproape v-au dat lacrimile la com meu(in zeflemea)dv ati inteles din ce am scris eu ca vreau sa fie omorati cainii????nu! ca mi-e mila,dar lor le e mila cand ne musca?cand ne musca copiii sau bunicii care ne-au crescut sau persoane nevinovate care trec pur si simplu pe strada?nu mai spuneti ca sunt caini care ajuta oamenii,nu am contestat asa cum nu se poate contesta ca sunt si caini agresivi care ataca nu din disperare sau de frica noastra cum spuneti,ci ataca pur si simplu,intamplare care s-a patrecut chiar in fam mea,nu mai zic de mine care nu le fac nimic,mi-e doar teama si nu am suflet rau,cresc in apartament pisici dupa strada,caini nu e usor dar va arat ca suflet bun am(insa in fam mea sunt pers care au conditii si cresc caini,inclusiv mama mea care a fost atacata de caini,creste caini maidanezi ca sta la curte si le e mila si de cei de pe strada si le da de mancare),insa in privinta cainilor am un dinte cum se spune doar ca ataca! si nu toti,dar cei agresivi am spus ca e un pericol,nu inteleg de ce generalizati din moment ce daca sunteti oameni cu logica,trageti singuri concluziile,acceptati ca sunt caini catelusi scumpi nevinovati de ti-e mila de ei,dar ce facem cu cei agresivi,cu haitele printre care trecem noi,copiii,parintii,bunicii nostri?oameni nevinovati sa fie atacati de fiinte care nu au judecata si scapa cu fuga,iar noi oamenii daca facem o faradelege suntem urmariti penal pana la inchisoare,reflectati va rog...rezolvarea?greu si imposibil fara sacrificii,parerea mea ar fi sa fie dusi toti intr-o padure (atentie,nu omorati!!!!cu toate ca daca ati fi parintele unui copil muscat sfasiat de un caine l-ati sfasia cu mana dv si pe acel caine...cand v-ati vedea copilul in chinuri sfasiat curgand sange si racnind de dureri,doamne fereste insa chiar nu realtizati ce se poate intampla) dar tot vor exista specimene ramase sau aruncate pe strazi din inpuierea lor,inevitabil inmultirea lor in viitor.iar domnului adrian inafara de ce am scris mai sus,cum puteti sa fiti atat de convins ca pe oriunde mergem noi oamenii nu vom fi atacati decat daca provocam cainii????exemplu dat de mine cu mama mea care iubeste din suflet animalele dar a fost atacata si nu a facut nici un gest si nu i-a intaratat si nu ii era frica,sa nu gasiti nici un motiv sa spuneti pai vezi,de aia a fost atacata...nu a facut nimic si a fost atacata,intelegeti??au sarit haite de caini asupra ei si astfel de lucruri s-au intamplat multor oameni care nu intra acum sa va lamureasca,copiilor,batranilor,bolnavilor,mie si altora nevinovati,nu mai aberati ca doar daca li se face ceva cainilor ataca!am spus ca nu vreau sa jignesc pe nimeni insa nu aberati,nu deviati de la adevarul crunt care ne inconjoara!e un adevar care nu are rezolvare in favoarea ambelor parti;omul si animalul(salbatic,sau domestic?)atacurile lor par a fi acte ale unui animal salbatic cele domestice ar trebui sa nu fie un pericol pt omenire,repet:mi-e mila de ei,nu toti sunt rai,dar ce facem cand trecem pe strada si cei rai in haite ne ataca?sunt de acord sa traiasca dar nu printre noi,solutia:in padure nu omorati,ca mai sunt si buni printre ei.cei care vor unul dintre cei de pe strada sa ii ia asupra lor sa raspunda pt ei,iar restul sa fie dusi in padure.iar cei muscati de caini stiti cate dureri au suportat?cu cate cicatrice pe viata au ramas copiii?ati vazut sau auzit cum se chinuiesc cei atacati?puneti-va in fata acest film cum ar fi sa fiti dv sau copiii dv sau cineva drag dv in situatia respectiva,ati mai avea atata respect pt un animal agresiv?eu de acele animale agresive vb aici,nu de cele pasnice...si nu vin cu bata in mana,nu am puterea de a face ordine,nu au solutia nici cei cu functii sus-puse,nici cei cu capital dezvoltat,nici cei cu ''suflet''(cei care sunt impotriva cainilor nu sunt fara suflet,sunt doar victime,dar nu contest ca sunt si oameni cruzi),nimeni nu poate gasi o rezolvare definitiva,poate doar de moment...sper sa nu aveti nesansa sa fiti muscat dv,copiii,parintii,bunicii sau cineva drag dv pt a intelege adevarul crunt:cainii maidanezi sunt un pericol printre noi!!!!!fara rautate,doar realitate!

49. User has not uploaded an avatar un om
    Neinregistrat

si mai am de adaugat doar cateva cuvinte:sa imi raspunda doar cei care intr-adevar au mila de suflete,de tot ce ne inconjoara:muste omorati?gandaci omorati?sobolani sau soareci ii extirpati?viespile sau albinele care sunt chiar de protejat ca sunt de folos omenirii le omorati daca va inteapa sau va ataca? sau nu conteaza aspectul si marimea sufletului omorat?sunteti oameni milosi sau doar aveti un fix cu cainii si atat?restul vietatilor indiferent de forma nu va afecteaza cand sunt omorate?au si ele suflete dar se pare ca nu asta conteaza...pt marii iubitori(asa-zisi)

50. Dl "un oarecare" numai din primul post facut de catre dvs.
    "Cacatule maidanez care te chiama Radu Nistor. Astazi am fost muscat pe la spate de o javra maidaneza. Tine minte ce-ti spun acum: poate din intamplare cine stie cum, ne vom intalni, sa stii ca te musc de beregata direct. Am certificat de bolnav mintal asa ca ai grija ce, cum si pe unde vorbesti caci lumea este mica si te trezesti cu mine in spate ca sa-ti scot dragostea aia mare de javre din mintea ta bolnava."

Reiese ca sunt niste javre acesti caini iar daca sunteti in stare sa amenintati cu moartea un om de ce nu ai omora si un caine ca vorba aia nu te baga la puscarie.
    Eu nu am nimic cu dvs na acum mai trebuie sa existe si persoane care sunt contra ca de atunci nu am ami avea ce discuta aici.
    SI ca urmare la ultimul post facut tot de dvs ba da mai omoram si o viespie si un soarece si o gaina din cand in cand ca ne mai este si foame, asta este ciclu dar nu omor in masa (ma rog mai exista excepiti ca in fiecare caz)
    Oricum ideea mea este ca animalu e mai bun ca omu care are suflet rau.

Toate cele bune sper sa va schimbati ideea si sa faceti ceva pozitiv.

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde »
Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu