Buna Ziua,
M-ar interesa locatia mai precisa pentru proiectul de Constanta.Avem un client care deja amenajat parc si ar fi interesat.
Multumesc
Dragos Cojocaru
Buna Ziua,
M-ar interesa locatia mai precisa pentru proiectul de Constanta.Avem un client care deja amenajat parc si ar fi interesat.
Multumesc
Dragos Cojocaru
De curiozitate care este pretul pentru proiectul de la Constanta. Va multumesc
Pretul este destul de mare daca este vorba de 98 Mw undeva la zecilor de milioane de euro
o elice de 2Mw cat produce pe an? in euro va rog
@iorgosG
o turbina de 2MW produce/an pe o intensitate de peste 6,5m/s intre 800-1100000 euro.
amortizarea unui parc indiferent de marimea lui se face in 6/7 ani.
in acesta perioada se poate vorbi de un profit de 20/25% restul pana la 20/25 de ani in functie de viata estimata a parcului 75/85% profit.
mai multe informatii,
cosmin scortea
0751 489337
scosmin30@yahoo.com
am un teren de 5 ha langa comuna Cogealac de vanzare. pret: 4 E /m2
pretabil pt energie eoliana.
pt detalii:0766736161
Au fost facute masuratori de vant pentru zona respectiva??
buna,
interesat in proiecte eoliene in prima faza,in dobrogea shi tulcea
mersi mult
@scortea cosmin
Am cativa investitori nemti care doresc sa cumpere proiecte de parcuri eoliene, daca ai proiecte de vanzare lasami un e-mail cu detali romania@sunairgy.com
@sunaigry
ti am trimis propunerea.
cosmin scortea
Am primit merci
Buna ziua,
Sant f.interesata in cumparare de proiecte aprobate pentru parcuri eolice,fiind reprezentanta unui grup international de inversori cu un potential financiar f.ridicat la nivel european,rog a-mi trimite ofertele dvs.la e-mail:mariaelenaopris@yahoo.es.
Sperand la o viitoare colaborare multumesc anticipat celor interesati in propunerea mea.
TEL.0034 634138595
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde