DE CE OARE AVEM ATATEA GUNOAIE?ACOLO UNDE TE ASTEPTI MAI PUTIN ,APAR SACOSELE DIN PLASTIC ,STICLE DIN PLASTIC,RESTURILE MENAJERE SI SIGUR CEL PUTIN 1 CAINE INFOMETAT.OARE CE NU AVEM NOI SI AU OCCIDENTALII?SA NI SE TRAGA DE LA SARACIE ,SAU DE LA CEI 7 ANI DE ACASA,SAU DE LA PUTINA EDUCATIE CARE O MAI PRIMESC COPIII SI TINERII IN SCOLI?CRED SUNT PUTINI OAMENI CARE MERG PE STRADA SA ZICEM SI ARUNCA HARTIA LA UN COS DE GUNOI SAU CHISTOCUL TIGARII.TOATA LUMEA E PREOCUPATA "CUM SA FACA BANI"BANII TREBUIE FACUTI REPEDE ,CU UN EFORT MINIM SAU FARA EFORT ,DACA SE POATE FRAIERIND PE ALTII.DACA ESTI NOROCOS SI AI FACUT BANI(NU CONTEAZA METODA SA ZICEM)ATUNCI NE LUAM O MASINA TARE ,TOALE DE FIRMA ,UN TELEFON PE MASURA SI SA NU UITAM MP 3 UL MASINII CU MANELE LA MAXIM SI GEAMUL DESCHIS IN TRAFIC.PAI DE CE NU MANELE ,DOAR NU VEI ASCULTA CLASICI CA SA ADORMI LA VOLAN?MODA NE CERE MANELE SI MANELISTI .SA TRAIASCA!PE TOATE POSTURILE TV.EI ,MANELISTII AU EMISIUNI UNDE SUNT INVITATI ,ASCULTATI ,APLAUDATI ETC.NU NE INVATA NIMIC BUN ,MUZICA DE HAREM ,CU TENTA DE ANALFABETISM (DACA O FI EXISTAND CUVANTUL).SARACUL D L PRUTEANU DUMNEZEU SA I DEA ODIHNA !
EcoSapiens »Forum » Turism ecologic » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
De ce muntii de gunoaie invadeaza totul?
(6 posts)-
Adăugat 3 ani în urmă #
-
-
mda...asta cam asa e...ce au occidentalii si nu avem noi ai spus???bun simt si educatie...sa stii ca iti impartasesc in totalitate sentimentul de scarba...mai ales cand mergi pe strada si vezi atatea tampenii...mergeam zilele trecute pe strada si vad un tip cu o doza de suc in mana(era in fata mea)si la un moment dat se apleaca el asa frumos si aseaza doza jos,desi la nici 3 m era un cos de gunoi...i-am facut observatie,dar bineinteles ca mi-a aruncat o privire si a trecut mai departe ca ce,maturatorii ce fac?sa ia banii degeaba??
Adăugat 3 ani în urmă # -
si....uitasem sa iti spun ceva....traim in capitalism,asa ca e normal ca toti sa alerge dupa bani si sa incerce sa ii obtina cum pot...daca asta iti spune ceva..
-
sa stii ca nu ai dreptate in leg.cu facutul bani.putem trai si pe marte ca si acolo tot asa va fi.adica ori esti corupt ,ori esti norocos,ca in rest nu prea vezi ca face vreunul bani din munca cinstita.banii astia cinstiti ii dai la taxe si impozite ,la tva etc.de fapt pe mine personal nu ma intereseaza sa ajung bogata ci doar sa traiesc decent din munca mea si familiei mele .adica sa avem o masina ,o casa cu tot ceea ce e necesar in ea ,bani pt. facturi si cosul zilnic o vacanta de 10 zile maxim pe an .ar mai fi nevoie si de o rezerva de bani in banca pt. situatii neprevazute .in mare cam atat .deci eu cred ca 1000 euro pe luna ar fi de ajuns pt.2 persoane cu bun simt.dar cum traiesc in romania ma crucesc cand vad cum unii care nu stii ce invart ca mereu sunt in trafic in masini super,vilele cresc ca din apa si cand deschid gura scot numai ineptii .astia or fi adevaratii oameni de afaceri?nu mai lungesc vorba ca deja ma enervez!!
fiindca din nefericire si din pacate suntem un popor imputit si TARE necivilizat ,care nu stim sa respectam codul de bun simt fata de noi,ceilalti si de natura...
Adăugat 2 ani în urmă # -
-
---Facilitate de obtinere a energiei prin gazeificarea deseurilor(gunoaielor menajere)
-transforma deseurile solide nesortate in gaz sintetic ;
-gazul sintetic pot fi aplicat la producerea de energie electrica pentru reţeaua naţională de energie electrică.
- venituri suplimentare care includ taxele de basculare a gunoaielor şi vânzările de cenuşă non-toxice, de metale si sticla.
Cu stima,Ing.Emil Pop
ttt_development_romania@yahoo.comAdăugat 1 an în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde