EcoSapiens »Forum » Proiecte ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. SUNT UN CETATEAN DIN JUDETUL ARGES FOARTE INTERESAT DE PROTECTIA MEDIULUI DEOARECE AM ABSOLVIT UN LICEU CU ACEST PROFIL SI AM RAMAS CU GANDUL DE A FACE CEVA PENTRU MEDIUL INCONJURATOR ATUNCI CAND VOI AVEA POSIBILITATEA.VREAU SA DEMAREZ O ACTIUNE CARE AR AJUTA MEDIUL INCONJURATOR DAR MA INTREBAM DACA EXISTA VREO SANSA SA PRIMESC VREO FINANTARE SAU SPONSORIZARE PT CA EU IMPREUNA CU O ECHIPA FORMATA DE MINE SA CURATIM MALURILE RAULUI ARGES DE LA IZVOARE SI PANA LA LIMITA JUDETULUI IN AVAL? AR FII O ACTIUNE DESTUL DE AMPLA DAR CU SIGURANTA VA FII NECESARA DEOARECE SUNT FOARTE MULTE DESEURI ARUNCATE PE MALURILE ACESTUI RAU. ACESTE DESEURI CU SIGURANTA VOR AFECTA CALITATEA APEI,VOR PUNE IN PERICOL DIFERITE SPECII DE PESTI,PLANTE SI CHIAR VIATA OAMENILOR!
    ASTEPT UN RASPUNS FIE PE FORUM SAU POATE CHIAR MAI INDICAT AR FII PE ADRESA DE EMAIL vio_magnatu@yahoo.com DE LA O PERSOANA CU BUNE CUNOSTINE IN DOMENIU SI CARE M-AR PUTEA AJUTA IN ACEASTA CAMPANIE. VA MULTUMESC PT TIMPUL ACORDAT CITIRII ACESTUI MESAJ SI SPER SA PRIMESC UN RASPUNS IMBUCURATOR SI SUSTINATOR ACESTEI IDEI.

Adăugat 3 luni în urmă #

2. Buna ziua
    Mai intai trebuie sa te felicit pentru initiativa. Cred ca sunt mai multi doritori. Eu, cel putin ma inscriu, dar trebuie sa te gandesti putin mai in detaliu. Cum ai de gand sa faci acest lucru, cum sa strangi voluntarii, cand sa aiba loc actiunea?

Si inca ceva: iti inteleg indignarea, si dorinta de a atrage atentia asupra mesajului tau, dar te rog sa tii cont ca, pe forumuri, mesajele scrise cu CAPS, sunt percepute ca agresive. E ca si cum ai tipa la cei ce citesc.

Iti tin pumnii!

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri