Buna ziua,
Reprezint un investitor strain si suntem interesati de achizitionarea de proiecte eoliene la cheie sau chiar si partial finalizate. Pentru informatii ma puteti contacta la adresa de email: antares_consult@yahoo.com
Buna ziua,
Reprezint un investitor strain si suntem interesati de achizitionarea de proiecte eoliene la cheie sau chiar si partial finalizate. Pentru informatii ma puteti contacta la adresa de email: antares_consult@yahoo.com
georgiap
daca tu consideri ca acesta este un site de anunturi cred ca te inseli iar ca idee sunt multi pe acest forum care sunt investitori directi de ce crezi tu ca ar apela cineva la un intermediar care reprezinta ceva acolo. veniti la totul gata puneti mana si munciti si faceti trageti greu ca sa aveti parcuri eoliene. noi astia care pierdem vremea pe aici ne scremem mintea cum sa facem parcuri nu cum sa le cumparam sau sa le vindem.
Multa bafta
Ideea este ca nu vorbeam de parcuri ci doar de proiecte cu autorizatiile aferente, parcurile vor fi construite nu cumparate si cred ca investitia in construirea unor astfel de parcuri este destul de mare si nu o consider floare la ureche. Imi pare rau daca te-a suparat cu ceva anuntul... l-am postat doar pentru ca am vazut vreo 20 de acelasi gen pe acest site. Bafta in continuare!
nu m-am suparat am atras atentia numai ca usor usor se tinde catre alt gen de forum si nu sedoreste asta
cine are de vanzare proiect eolian in diverse stadii sunt interesat sa cumpar
@dobre
0751 489337
scosmin30@yahoo.com
@dobre - @georgiap
proiect faza II
teren 2700 ha concesiune 49 ani
primii 2 ani scutiti de concesiune
47 ani 120 euro/ha/an
transportul energiei statie 1000 MW
limita de 11 KW nelimitati
proiect tehnic
studiu de vant Institutul Energetic de Stat Bucuresti
estimat 400 MW/h
studiu vant 6,5 m/s
contact
0751 489337
scosmin30@yahoo.com
sunt un adept al energiei ecologice si sunt in cautarea unui model de turbina care merge cu viteze de vant de 1m/s. aceasta turbina am vazut-o la televizor la o emisiune de inventii al unui inventator roman. aceasta turbina are 6 brate si are o forma asemanatoare cu o morisca. daca cineva imi poate oferi informatii rog sa imi lase un mesaj la adresa george_tyson2004@yahoo.com sau 0758.427.891 George. multumesc
George daca vrei iti pot da detalii despre turbine care incep sa produca la 2m/s dar depinde de ce capacitate ai nevoie eu am de la 300 w pana la 20 kw. astept raspuns la office@eoliene.net
Pentru Dobre,proiect in zona Ciocarlia,judetul Constanta,cu urmatoarele atribute:
-am obtinut hotararea consiliului
-am incheiat acord cu municipalitatea,aceste doua acte securizeaza 3000 ha oficial
-am efectuat micrositing
-am identificat proprietarii
-avem actele a 7 proprietari pentru incheierea de promisiuni notariale de inchiriere pentru 10 instalatii de 2,5MW
-viteza vantului-peste 8m/s
-substatie cu capacitate libera de conectare la 2 km
Daca sunteti interesat contactati-ma la office@my-energy.ro
Murea
@strongwind
doriti sa vindeti sau sa gasiti parteneri?
Fii atent la autorizatiile de la AERO si ANCOM. Sint obligatorii conform legii.
@Scortea
Discutam
Doresc legatura cu ANRE SI S.C. OPCOM.RO PENTRU SISTEMUL DE PROMOVARE PRODUCERI ENERGIA ELETTRICA DI SURSE REGENERABILE.
Am nevoie,urgent, de pretul certificat verde. CU RESPECT!
@nino
pretul pentru certificatul verde este intre 28-55 euro.
vezi legea 220/2008
pentru alte informatii iti stau la dispozitie.
cosmin scortea
0755 208060
scosmin30@yahoo.com
Firma nou infiintata in Romania de o alta firma din Germania cautam ACHIZITIONAREA de proicte eoliene care nu pot fi executate datorita lipsei banilor.
Avem investitori din mai multe tari cu potential mare de investitie in tara noastra .
Pentru detalii va rog contact la cghinghiloschi@gmail.com
Pentru strongwind este vorba de investitia celor de la NEG ?
Pentru Razvan
Nu,este vorba de proiectul meu
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde