ma intereseaza o turbina eoliana de 5kw dar nu am gasit pretul. Mai vreau sa stiu cat costa o turbina eoliana de 3 kw.
multumesc
EcoSapiens »Forum » Energie eoliana » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Cumpar turbina eoliana de 5kw
(9 posts)-
Adăugat 2 luni în urmă #
-
-
Va trimit peturile pe E-Mail.
Adăugat 2 luni în urmă # -
@Mihaela ,daca te referi la un generator eolian complet echipat OFFGRID pentru consum propriu nu furnizare in retea cel de 5kwh costa 10500 euro +tva,iar cel de 3kwh costa 6000 euro+tva.
exclus bateriile necesare pentru stocarea energiei electrice. cel de 5kwh are nevoie de 20 de baterii de 12v si min 100-400AH functie de locatie si conditie de vant si autonomie.
complet echipat inseamna de la stalp de sustinere si sistemul de control si incarcare,pana la iesirea din invertor la puterea maxima de 5kwh 230VCA50Hz .
succesAdăugat 2 luni în urmă # -
sistem complet de 5kw 8000e fara tva . fara baterii.
sistem complet de 3kw 5000e fara tva. tot fara baterii.Adăugat 2 luni în urmă # -
contactati-ma pe mail "" dumitruiondumitruion@yahoo.com "" pt. mai multe detalii.
pretul difera in functie de destinatia de utilizare ,
pozitionare , etc.
va multumesc!Adăugat 2 luni în urmă # -
io? iow men .uau ,am crezut ca vrei vreo eoliana ceva dar inteleg ca sa te contacteze careva,pai cine?
De unde esti sa te cunoasca tara tu. Apropo cat iei daca pozitionezi o eoliana fix spre sud?realitatea este cam asa:
la expo am intalnit pe cineva ,persoana fizica si el pe acolo si cauta foarte interesat o eoliana ceva pantru acasa si dupa ce am vb cu omul a zis ,pai ce 1kwh? e cam putin,eu vreau una mai mare cam la 1,5Mwh pai ce sa fac cu asta? Si calm asa iam zis ,domnule imi pare rau eu nu am asa mari vedeti mai incolo la standurile astea ca gasiti sigur....si cred ca a gasit...sau nu!!!Adăugat 2 luni în urmă # -
pot ajuta cu o eoliana, model de ultima generatie, la un pret foarte comvenabil.
Adăugat 2 luni în urmă # -
Salut ,
2Kw - 50mil
3kw - 100mil
5kw - 157 milTurbina eoliana 2 kw la 10 m/s, max 2,4 kW la 14 m/s, diametru rotor 3,2 m. Pilon otel 9 metri, toate accesoriile pentru montare. Necesita fundatie din beton. Greutate pilon 200 kg, greutate totala colet 335 kg. Viteza demaraj 3 m/s vit maxima de lucru 25 m/sec, protectie la supraturare, tensiune 24 V sau 48 V la comanda. Controler incarcare baterie si dump loader protectie supraturare. Productie China. Garantie 12 luni. Necesare comanda ferma, iar timpul de aducere cca 1-2 luniPret turbina si controler=5000lei, pret pilon =2200lei (detalii despre cea de 2 KW . Necestia comanda ferma. Timp aducere 2Luni .China)
Adăugat 1 lună în urmă # -
salut
Pt. Dl. Marius
Ma intereseaza o turbina eoliana de 2Kw-50mil(numai turbina si controler fara pilon).Va rog sa ma contactati pentru mai multe detalii .Tel 0722385441 Toma Calin
MultumescAdăugat 1 zi în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde