EcoSapiens »Forum » Controlul Poluarii » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Cum ajutati prin activitatea voastra de zi cu zi pentru a reduce poluarea si efe

(5 posts)

1. User has not uploaded an avatar alina
    Neinregistrat

pai in primul rand nu arunc gunoaiele decat in cosuri de gunoi cum ar trebui sa faca fiecare om civilizat, scot din priza toate aparatele care nu le folosesc nu folosesc produse cum ar fii fxative si alte produse toxice incerc sa conving cati mai multi prieteni de ai mei sa protejeze mediul ca mine

Adăugat 6 luni în urmă #
  2. Buna!
    toate gunoaiele le arunc doar in cosurile de gunoi, nu arunc nimic pe jos indiferent daca am sau nu la indemana unde sa le arunc, astfel de multe ori geanta mea e un cos de gunoi.Problema este ca nu avem in oras decat in putine locuri pubele speciale pentru hartii, plastic,as tfel nu pot sa triez foarte bine ceea ce arunc.Cand mergem in aer liber de obicei adun si dupa altii care considera ,probabil, ca sa adune gunoiul in urma lor este o pierdere de timp. Cred ca ar trebui sa existe niste amenzi usturatoare pentru asemenea indivizi,poate,poate se vor invata minte. Nu pot sa ii inteleg cum pot sa lase in urma lor tone de deseuri cand de multe ori sunt pubele unde sa le arunce.Avem peisaje atat de frumoase in tara care sunt efectiv bombardate de gunoaie. Cred ca trebuie fiecare sa punem accent pe construirea unei constiinte ecologice care la noi lipseste.

Adăugat 6 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar denisa
    Neinregistrat

eu nu ma pot lauda ca nu poluez deloc . . . da arunc gunoaiele la cos pt ca am bun simt si cei 7 ani de acasa de aceea ghiozdanul meu e plin de gunoaie la fel si geaca mea ,nu arunc pe jos pt ca nici mie nu-mi place sa merg prin gunoi ,iar din cand in cand mai ies mai adun gunoaie de pe strada . . . scot din priza toate aparatele la plecare si chiar si atunci cand nu le folosesc . . . dar cateodata mai poluez, la ocazii speciale mai folosesc fixativ dar nu mai mult de 2-3 ori pe ani . . . draga dalia ai dreptate degeaba ne laudam cu peisaje minunate daca sunt pline de deseuri si chiar daca se dau amenzi multi nu le platesc ,ceea ce este trist ar trebui sa aiba de ales ori platesc ori fac munca in folosul comunitatii si sa fie obligatoriu doar asa incepem sa ne indreptam si degeaba sunt amenzi pt lasarea gunoiului in padure deoare nu sunt prinsi niciodata si daca sunt nu platesc. . . deci ne batem capu` degeaba ar trebui facut ceva multi cred ca ecologia este o pierdere de timp da eu cred ca nu-i asa. . . si as vrea sa multumesc tuturor pentru ca le pasa si cauta solutii pt salvarea naturii

Adăugat 2 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar ...
    Neinregistrat

Decat sa le arunce pe camp, prin paduri sau pe la marginea satelor sau prin ape si sa stea acolo zeci/sute de ani mai bine le-ar pune foc. Asta daca nu exista nici o posibiliatate de reciclat.
    Daca s-ar da bani per PET reciclat situatia ar fi exact invers decat ar fi acum ...

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri