EcoSapiens »Forum » Controlul Poluarii » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. ionut!
    mai este valabila aceasta discutie?
    12 august sa dus
    ar fi interesanta discutia,si desigur multe de invatat

Adăugat 5 luni în urmă #
  2. pai acici nu se despate nimic....
    asta as vreau si eu sa stiu...de unde vine poluarea?

Adăugat 5 luni în urmă #
  3. O parte, de aici vine de pe net.

Adăugat 4 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar denisa
    Neinregistrat

draga ionut as vrea sa stiu cum a aparut poluarea . . . . comparabil cu zilele de azi mult maio bine se putea respira si nu erau atatea gunoaie nu la fel de multe gaze de la masini mai multe spatii verzi si paduri nu atatea animale pe cale de disparitie ceea ce azi vedem mai rar si tot mai rar pe zi ce trece

Adăugat 2 luni în urmă #
  5. si eu sunt interesat sa stiu cum a aparut poluarea nu am gasit nicaieri un raspuns la aceasta intrebare . . . dar cu siguranta era mult mai bine in trecut . . . nu erau atatea masini , atatea paduri defrisat esi gunoaie pe strazi . . .

Adăugat 2 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar claudiu
    Neinregistrat

cum a aparut poluarea? interesanta intrebare si totusi despre poluare nu se poate spune ca a aparut poluarea a fost din totdeauna doar ca oameni nu au stiut cum sa observe asta pana in perioadele mai moderne se poate spune ca prima sursa de poluare au fost vulcani.

Adăugat 2 luni în urmă #
  7. Dar sa stii ca poluarea are mai mmulte forme...(fonica-atat ca decibeli cat si ca limbaj,poluarea cu deseuri obisnuite si radioactive,poluarea apelor,etc...)...Dar,poate ca poluarea cu co2 a atmocferei are si un rol pozitiv,poate cineva intui macar care ar fi rolul pozitiv ?!? Promit sa revin cu precizari !!

Adăugat 2 luni în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar claudiu
    Neinregistrat

efectele pozitive ale CO2 se stiu ca ajuta la fabricarea unor produse farmaceutice a materialellor plastice si este foarte important pentru nenumarate reacti chimice

Adăugat 2 luni în urmă #
  9. Pentru a evita erorile de interpretare referitoare la termenul de "poluare", trebuie sa precizez ca nu incap in discutie procesele naturale, cum ar fi vulcanii. Poluarea ca si etimologie al acestui termen, reflecta strict procesele umane care influenteaza mediul ambiant, in afara poceselor naturale, altele decat cele care ar necesita inteligenta.... Cred ca nu va vine greu sa pricepeti asta, avand in vedere ca insasi viata a aparut tocmai datorita "poluarii"...dar, naturale, cu ghilimelele de rigoare......

Adăugat 2 luni în urmă #
  10. Sunt de acord ca poluarea a existat de cand e lumea . . . si multumesc lui claudiu pentru raspunsul dat . . . nu m-as fi gandit niciodata la o vulcani . . . este o teorie buna

Adăugat 1 lună în urmă #
  11. cred ca singurul lucru la care m-as fi gandit era razboaiele . . . din cauza lor a aparut poluarea

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri