Cu respect, va informez ca am absolvit anul trecut Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" (media de bac este 9,36), iar pe perioada liceului am beneficiat de bursa.
Datorita situatiei financiare precare a mamei mele (tatal m-a parasit de foarte mult timp) nu am putut continua studiile.
Visul meu,visul de a-mi continua studiile si de a ma perfectiona, s-a spuberat. Ce mult mi-as dori sa fiu student chiar si la o facultate la distanta!
Am incercat sa ma angajez in speranta ca cu banii obtinuti voi putea sa-mi platesc studiile ,insa-n zadar , nu pot.
Domnule/Domana, pot proba cu documente tot ce v-am scris aici.
Prin urmare incerc sa va cer ajutorul deoarece as dori sa ma inscriu la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau,la specializarea marketing pentru invatamant la distanta (http://fsec.ub.ro/admitere).
Indraznesc sa va scriu cu lacrimi in ochi cateva cuvinte
- oare ar fi posibil ca sa ma ajutati cu o prima transa prin virare directa a banilor la Universitatea din Bacau avand numele meu ---pentru a putea sa ma inscriu acum in prima sesiune a admiteri 2010---in momentul inscrierii imi este necesara o transa ,deci per total anul universitar 2010 sunt necesare 2 transe a cate 900 lei aproximativ fiecare.
Multumesc pentru timpul acordat. Cu toate ca pana mi-am piedut speranta, cred in dumeavoastra si sper sa ma puteti ajuta. De ma puteti aujta, scrieti-mi email gerislexiom@yahoo.com
EcoSapiens »Forum » Responsabilitate sociala » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Cu respect, va informez ca am absolvit anul trecut Colegiul Economic "Mihail Ko
(1 post)-
Adăugat 2 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde