EcoSapiens »Forum » Responsabilitate sociala » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Cu respect, va informez ca am absolvit anul trecut Colegiul Economic "Mihail Ko

(1 post)
  1. User has not uploaded an avatar garbo
    Neinregistrat

Cu respect, va informez ca am absolvit anul trecut Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" (media de bac este 9,36), iar pe perioada liceului am beneficiat de bursa.
    Datorita situatiei financiare precare a mamei mele (tatal m-a parasit de foarte mult timp) nu am putut continua studiile.
    Visul meu,visul de a-mi continua studiile si de a ma perfectiona, s-a spuberat. Ce mult mi-as dori sa fiu student chiar si la o facultate la distanta!
    Am incercat sa ma angajez in speranta ca cu banii obtinuti voi putea sa-mi platesc studiile ,insa-n zadar , nu pot.
    Domnule/Domana, pot proba cu documente tot ce v-am scris aici.
    Prin urmare incerc sa va cer ajutorul deoarece as dori sa ma inscriu la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau,la specializarea marketing pentru invatamant la distanta (http://fsec.ub.ro/admitere).
    Indraznesc sa va scriu cu lacrimi in ochi cateva cuvinte
    - oare ar fi posibil ca sa ma ajutati cu o prima transa prin virare directa a banilor la Universitatea din Bacau avand numele meu ---pentru a putea sa ma inscriu acum in prima sesiune a admiteri 2010---in momentul inscrierii imi este necesara o transa ,deci per total anul universitar 2010 sunt necesare 2 transe a cate 900 lei aproximativ fiecare.
    Multumesc pentru timpul acordat. Cu toate ca pana mi-am piedut speranta, cred in dumeavoastra si sper sa ma puteti ajuta. De ma puteti aujta, scrieti-mi email gerislexiom@yahoo.com

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri