Buna ziua,
doresc sa va impartesc si eu o experienta pe care am incercat-o incepand intai cu niste intrebari:
1. Preferati sa cumaprti produse concentrate si mai ieftine dar de o caliate superioara biodegradabile decat sa le cumaprati mai "diluate" din comert si sa platiti de mai multe ori recipientul ?
2. Doriti ca si alti oameni sa vi se alature si sa avem o romanie mai curata dar si mai sanatoasa?
3. Doriti utilul cu placutul si in acelasi timp sa economiti bani dar in acelasi timp sa nu faceti vreun efort ? Ganditi-va putin ( daca cumparti un detergent de spalat vase care este concentrat si biodegradabil si-l puteti utiliza intre 7-9 luni la pretul de 27,10 ron de ce sa cheltuiti pe 9 sticle de pur care costa 5ron, daca facem un mic calcul dvs plati pt 7 luni 35 ron si pt 9 luni 45ron !!! unde credeti ca faceti o afacere mai buna ??!!! Din calaculele pe care le-am facut trag urmatoarele concluzii:
a) dvs economisiti intre 8-18 ron
b) dvs aveti obtinuenea sa va diluati produsul dupa preferinta
c) dvs cumarati un singur recipient si nu 7 respectiv 9 recipiente pt produsul casnic...
acum ganditi-va la toate produsele casnice pe care le folositi in casa, inmultiti acest numar cu familiile prientenilor dvs si spune-ti va rog cate recipiente putem economisi???
deasemenea daca vorbim de biodegradabile cat la % contribuiti dvs poluarea apei si nu in ultimul rand chair daca efectuam o clatire cu apa abundenta ( consum apa! trebuie luat in considerare) credit ca acel "pur" nu lasa reziduuri ???
daca pt aceste intrebari ati raspuns cu "DA" atunci aveti toate motivele sa consumati produse biodegradabile si sa va sfatuiti si prientenii sa ia aceasta deciezie.
Eu am luat aceasta hotarare si sunt foarte multumita de economiile pe care am reusit sa le fac dar si pt ca consider ca sanatatea este mai buan decat toate.
daca doriti orice sfat sau aveti vreo nelamurire va rog sa ma contactati pe email sau chiar telefonic :
amaria_gavrila@yahoo.com
0748263737
sau chiar sa vizitati pagina de web :
www.amway.ro
pt a vedea si preturile puteti accesa" vizitati paginile pt oaspetiii intreprinzatorului amway"
la "nume" puneti numele dvs iar la "identificator" puneti "anagavrila"
preturile la care aveti acces nu fluctuante ofer dicounturi pana la 15-20% dar acest lucru este posibil doar contactandu-ma :)
o zi placuta tuturor,
Ana M Gavrila
produse biodegradabile;peturi mai putine pt o romanie mai curata!