EcoSapiens »Forum » Afaceri ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar Napati
    Neinregistrat

Ce putem sa facem pentru ca bebelusii si copiii nostri sa creasca sanatosi si cu consideratia mediului in inima?

Suntem un magazin online cu produse organice/eco/bio pentru bebelusi si copii. Pe langa produsele minunate pe care le distribuie in Romania, Napati a initiat o campanie, Sa facem diferenta, am organizat workshop, vorbim pe blog/ facebook/ twitter etc. cu mamici si tatici...

Ce putem sa mai facem? Voi ce spuneti?

Adăugat 2 luni în urmă #

2. User has not uploaded an avatar flawie
    Neinregistrat

salutare

chiar ar trebuii sa facem ceva pentru noua generatie... daca nu ii invatam noi sa recicleze etc atunci o sa faca asa cum am invatat noi, adica sa nu ne intereseze. in luna martie vreau sa deschid un club pentru copii unde va fi un curs despre asta. problema cu care ma confrunt este: nu stiu cum sa denumesc 'cursul' daca pot sa il numesc asa, in asa fel sa sune interesant pentru copii si pentru parinti...parintii sunt importanti dar nu stiu cum sa le atrag atentia fara sa creada ca sunt hippy si ca sunt obsedata...

eu spun ca e o idee buna voi ce spuneti?

Adăugat 2 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar alexandru
    Neinregistrat

este o idee foarte buna, daca nu aceste idei trebuiesc puse in practica atunci care..... am doi baietei, unul de 2,7 ani si celalalt de 4,4 ani si de mici de cand au inceput sa inteleaga, pe langa acele lucruri pe care trebuie sa le stie un copil de varsta lor, i-am invatat in mod deosebit ce este ecologic si ce nu si uneori cu transpunere in practica, adica cel mare decate ori suntem in padure sau la lacuri, mai ales ca numai in aceste locuri prefera sa se recreeze de 2-4 ori pe saptamana, ma roaga sa-i dau un sac sa adune mizeria care o arunca oameni rai(asa spune)...... va pot arata cateva filmulete, dar nu stiu cum sa procedez, cand suntem in natura si cum iei strang gunoaie cu mare placere cu sacul de rafie si uneori cum tareste de el pentru ca le este incomod prin iarba..... i-am invatat cu dragoste pentru natura si animale, de ajutor ne-a fost si auto 4X4 pe care il avem si uite asa baietii nu prea agreaza locurile de joaca pentu ca este galagie si miroase urat..... asa ca va rog sa demarati cea ce va-ti propus si aveti si din partea noasta un ajutor daca este nevoie. zile frumoase

Adăugat 2 luni în urmă #
  4. draga alexandru iti educi copii foarte bine si in fata ta imi dau jos palaria . . . acum 3 ani am facut un club cu copii din zona unul ecologic . . . strangeam gunoaie mai invatam despre cum sa economisim ce e bine sa facem si ce nu in natura . . . era minunat asa ca draga flawie te sustin cu clubul tau ma bucur ca mai sunt si alte persoane care fac cluburi ecologiste al meu se numea Salvati natura . . .

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri