este o idee foarte buna, daca nu aceste idei trebuiesc puse in practica atunci care..... am doi baietei, unul de 2,7 ani si celalalt de 4,4 ani si de mici de cand au inceput sa inteleaga, pe langa acele lucruri pe care trebuie sa le stie un copil de varsta lor, i-am invatat in mod deosebit ce este ecologic si ce nu si uneori cu transpunere in practica, adica cel mare decate ori suntem in padure sau la lacuri, mai ales ca numai in aceste locuri prefera sa se recreeze de 2-4 ori pe saptamana, ma roaga sa-i dau un sac sa adune mizeria care o arunca oameni rai(asa spune)...... va pot arata cateva filmulete, dar nu stiu cum sa procedez, cand suntem in natura si cum iei strang gunoaie cu mare placere cu sacul de rafie si uneori cum tareste de el pentru ca le este incomod prin iarba..... i-am invatat cu dragoste pentru natura si animale, de ajutor ne-a fost si auto 4X4 pe care il avem si uite asa baietii nu prea agreaza locurile de joaca pentu ca este galagie si miroase urat..... asa ca va rog sa demarati cea ce va-ti propus si aveti si din partea noasta un ajutor daca este nevoie. zile frumoase