EcoSapiens »Forum » Protectia atmosferei » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. in fiecare seara mi se face greatza de la mirosul de cauciuc incins...chiar si acum miroase de innebunesti a cauciuc...doar noaptea dau drumul astia sa nu ii prinda careva....

intr-o seara am trecut cu masina...si am vazut primul puf pe furnale...un nor negru de nu vedeai nimic de el....uneori pana in centrul orasului se simte mirosul....
    intr-o dimineata am gasit biroul plin de funingine marunta ....

se poate face ceva in legatura cu asta ca de cativa ani e tot asa....cica primaria timisoara ar infiinta un telverde...unde pot semnala prezenta mirosului si poluarii etc...pacat ca nu se fac masuratori noaptea....:(

http://www.ecomagazin.ro/continental-timisoara-liber-la-poluare/

Adăugat 3 ani în urmă #

2. eu locuiesc in apropierea fabricii .Sunt disperata mai ales ca am un copil mic de 2 ani .Acum ,cu caldurile astea ziua nu poti deschide geamul pt ca e f cald iar seara pt ca e plin de fum.Toata lumea de aici ridica din umeri ca nu avem ce face dar eu cred ca ceva se poate face totusi daca ne-am uni fortele.Daca cineva ar avea initiativa cred ca muti s-ar alatura.Eu ma gandeam la o campanie in media dar de unde sa incepem?
    Continental ne omoara pe toti .Dar noi ce facem ,ridicam din umeri?

Adăugat 3 ani în urmă #
  3. Salut,
    De ce nu incepeti sa luati semnatura de la toate cartierele apropiate si sa le prezentati primariei respective iarasi daca nici asa nu merge chemati o echipa televiziva si ceva va trebui sa se schimbe, dar nu o persoana doua sa protesteze sau numai prin vorbe trebuie sa si puneti in practica am mai vazut un caz tot asa si sa rezolvat totul, chiar daca in acel caz sa mers in tribunal.
    Iar ridicatul din umeri e tipic in romania .
    Succes.

Adăugat 3 ani în urmă #

4. am primit azi un mail de la garda de mediu prin care ma anunta ca luni 30 iunie este o dezbatere publica la hotel strelitia la 16.30.,prin care se decide daca continentalul primeste sau nu autorizatie.Este sansa noastra.As vrea sa adun semnaturi dar nu pot de una singura iar cu cine am vb zic ca-i deranjeaza dar ca nu au timp de prostii.Ma enerveaza indiferenta oamenilor cand e vorba sa ia atitudine.As vrea f mult sa merg dar cred ca voi parea ridicola acolo de una singura.Am trimis mail la toate televiziunile dar nu am primit nici un raspuns.Mi-e ciuda ca o sa castige fara lupta.

Adăugat 3 ani în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar Coroner
    Neinregistrat

Continentalul da de lucru la mii de oameni din oras,asa ca mai terminati cu aberatiile astea,nu va place mutati-va la sat la coada vacii,si ve-ti avea aer curat.

Adăugat 3 ani în urmă #

6. User has not uploaded an avatar camelion
    Neinregistrat

oameni buni nu va angajati la continental. e varza in fabrica aia toti is sefi toti dau ordine si un fraier tre sa le execute

Adăugat 3 ani în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar eu
    Neinregistrat

Bai astea cu gura mare ,sunteti niste ciuri buri mai.Habar nu aveti pe ce lume traiti ,daca vreti cu atata aer curat ducetiva .... in padure cu ursii si mistretii si cior mai fi pe acolo.Atata haz de necaz stiti sa faceti,altceva nimic ,caci de muncit parca vad ca-i vaisamar de capu vostru.Apropo voua var placea sa vi se inchida firma si sa ramaneti pe drumuri ,ca doar in gura sunteti tari nu!

Adăugat 2 ani în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar eu
    Neinregistrat

Bai astea cu gura mare ,sunteti niste ciuri buri mai.Habar nu aveti pe ce lume traiti ,daca vreti cu atata aer curat ducetiva .... in padure cu ursii si mistretii si cior mai fi pe acolo.Atata haz de necaz stiti sa faceti,altceva nimic ,caci de muncit parca vad ca-i vaisamar de capu vostru.Apropo voua var placea sa vi se inchida firma si sa ramaneti pe drumuri ,ca doar in gura sunteti tari nu!

in fiecare seara mi se face greatza de la mirosul de cauciuc incins...chiar si acum miroase de innebunesti a cauciuc...doar noaptea dau drumul astia sa nu ii prinda careva....

intr-o seara am trecut cu masina...si am vazut primul puf pe furnale...un nor negru de nu vedeai nimic de el....uneori pana in centrul orasului se simte mirosul....
    intr-o dimineata am gasit biroul plin de funingine marunta ....

se poate face ceva in legatura cu asta ca de cativa ani e tot asa....cica primaria timisoara ar infiinta un telverde...unde pot semnala prezenta mirosului si poluarii etc...pacat ca nu se fac masuratori noaptea....:(

http://www.ecomagazin.ro/continental-timisoara-liber-la-poluare/

ALTCEVA CE MAI VREI??????
    DUTE LA SAT

Adăugat 2 ani în urmă #
  9. pentru armandotroian :
    Solidaritatea este rara avis.
    Problema este complexa mai ales ca e vorba si de oamenii care lucreaza acolo. Oricum cei care se vor pensiona de la acea unitate nu cred ca vor fi scutiti de probleme majore de sanatate.
    Eu locuiesc la cativa km de fabrica (in zona prefecturii ) si uneori simt mirosul sufocant.
    Nu sunt prea sigur de calitatea instrumentelor de masura ale calitatii aeurului aflate la dispozitia institutiilor abilitate. Am auzit in urma cu ceva la TV o informatie (pe care nu am verificat-o) potrivit careia nu existau dispozitive de acest fel atunci in Timisoara iar pentru analiza "calitatii" aerului se trimiteau pentru analize mostre la Viena ( nu sunt in domeniu si nu-mi dau seama daca e posibil acest lucru)

pentru lauralacric
    Va inteleg doamna , eu am o fiica de 20 de luni.

pentru catalin
    Aveti dreptate insa pentru acest lucru sunt nevoie masuratori precise ale calitatii aerului
    care sa nu poata fi atacate in instanta de avocatii care reprezinta marile corporatii.

Pentru Coroner
    Coroner in limba engleza inseamna (1) anchetator sau (2)judecător de instrucţie [jur.] sau (3) medic legist si judecător de instrucţie care cercetează cazurile de deces violent sau neaşteptat (in Anglia)
    E vreo legatura intre dvs si una dintre aceste meserii? Poate al treilea sens al termenului cu diferenta ca nu s-ar putea spune ca poluarea poate provoaca ceva (chiar si decesul) in mod "neasteptat"
    Cum nu am detectat niciun "accent" strain va sugerez un curs de gramatica a limbii romane si macar o lectura a unei carti care sa aibe ca subiect principal "Codul bunelor maniere" pentru ca oricum se pare ca cei 7 ani de acasa va lipsesc cu desavarsire. Bunul simt nu se poate invata din pacate. Fie il ai fie nu.
    Observati ca am folosit un alt mod si ton de comunicare decat cel utilizat de dvs.
    Am simtit tentatia de a mai pune in ghilimele si alte cuvinte dar din respect pentru eventualii cititori ale acestui text nu am sa o fac.
    Cuvintele si gandurile necuvenite fac rau mai intai celui care le prezinta.
    PS : Din cate stiu si bomba atomica a dat de lucru la mii de oameni. Si defrisarile masive ... Si ...

Pentru eu
    Pareti "inrudit" cu cel care s-a semnat Coroner. Sunteti oare de fapt aceeasi persoana?
    Ce am scris pentru Coroner e valabil si pentru dvs
    In plus un consult psihologic v-ar fi util cred.

28 august 2009

Adăugat 2 ani în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar alexandru
    Neinregistrat

d-le Constantin cred a sunteti o persoana deosebita. oameni buni din acea zona, va rog f mult, chiar nu puteti protesta intr-un anumit mod.

Adăugat 2 ani în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar Ion
    Neinregistrat

Timişoara: Cea mai mare fabrică de anvelope din Banat, acuzată de poluare, a primit autorizaţie de mediu

http://www.adevarul.ro/articole/timisoara-cea-mai-mare-fabrica-de-anvelope-din-banat-acuzata-de-poluare-a-primit-autorizatie-de-mediu.html

Adăugat 2 ani în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar zizi
    Neinregistrat

Ar trebui sa organizam un protest lininstit in Timisoara contra acestui factor poluant, sa umble toti cu masti de protectie pe nas si gura , ca la gripa din China.

Adăugat 1 an în urmă #
  13. User has not uploaded an avatar Costel
    Neinregistrat

PENTRU CEI TARI IN CLONT,ACUMA NU MAI POLUEAZA CONTINENTALUL?STATI CU SUTELE PE LA POARTA SI VA CERETI UN JOB LA CONTINENTAL,RUSINE SA VA FIE

Adăugat 1 an în urmă #
  14. User has not uploaded an avatar alt eu
    Neinregistrat

Pentru coroener si eu: se vede ca nu sunteti de pe la noi. Un banatean sadea nu-si permite sa faca mizerie in propria ograda... in concluzie nu localnicii ci voi trebuie sa mergeti inapoi la coada vacii.
    Cei de la Continental primesc lunar amenzi, destul de piperate insa prefera sa plateasca amenzile in locul echipamentelor de filtrare (care evident costa si mai mult).
    Solutia nu este inchiderea fabricii... in fond ei dau de lucru la sute de oameni, solutia este ca ei sa fie obligati sa respecte normele de mediu. Atata timp cat ei stiu ca aici e tara lui papura voda isi vor permite sa munceasca dupa clasicul stil romanesc... in acest caz nici nemtii care au plecat din oras nu ar reusi sa-i aduca pe calea cea buna.

Adăugat 6 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri