Ma numesc NICOLAE GABRIEL CORBU rezident in ITALIA nr.tel 0039 0543 494142 cel 00393208123639 si sint posesorul a 2 inventii inregistrate atit pe plan national OSIM cit si pe plan international The International Bureau of WIPO 1211 Geneva Switzerland
Prin intermediul EcoSapiens doresc sa contactez potentiali colaboratori-finantatori cu ajutorul carora prin asociere sa realizez punerea in aplicare a celor 2 inventii.
1) LANT DE MINICENTRALE HIDROELECTRICE IN SISTEMUL TURBINA-GENERATOR IN CASCADA
2) AUTOVEHICOL CU PROPULSIE ELECTRICA CU SISTEM DE CONVERSIE TURBINA-GENERATOR A ENERGIEI AERULUI IN ENERGIE ELECTRICA SI INMAGAZINAREA ACESTEIA IN BATERII PE TOT TIMPUL PARCURSULUI.
PREZENTARE INVENTII
1)Prezenta inventie se refera la o solutie constructiva si la un principiu novator pentru realizarea unor minicentrale hidroelectrice in cascada care sa asigure conversia energiei apelor piriurilor si riurilor de munte cu un debit >1,5mc/s si o diferenta de nivel apreciabila in energie electrica.Prin aplicarea acestei inventii cursurile acestor piriuri,fauna si microclimatul ramin nemodificate .Acest sistem va furniza energie electrica in cele mai indepartate zone montanecare pot mari potentialul turistic al Romaniei iluminind faimosul Arc CARPATIN .Mini hidrocentralele nu vor folosi diguri(bazine de acumulare,sint pozitionate pe malurile piriurilor si sint construite din elemente modulare interschimbabile ,marind siguranta in ezploatare si interventii, micsorind costurile de intretinere.
Voi continua prezentarea secondei inventii in alt mesaj. astept contactarea d-stra e-mail ronitagrupinternational@yahoo.com CORBU NICOLAE GABRIEL
EcoSapiens »Forum » Energie hidro » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Contactare colaboratori-finantatori energie verde hidro,auto electrice
(10 posts)-
Adăugat 2 luni în urmă #
-
-
Bun ziua
M-ar interesa inventiile dumneavoastra,in special a doua.Mentionez ca sunt din judetul VALCEA si sunt de profesie inginer.Astept din partea dumneavoastra sa propuneti modalitatea prin care sa colaboram.Va multumesc anticipat.
Cu stima
Cristian BarbuAdăugat 2 luni în urmă # -
Buna ziua d-le CRISTIAN BARBU.Am citit mesajul d-stra si va pot spune ca si eu am singe de vilcean deoarece am locuit 29 de ani in acest frumos oras,am frecventat cursurile scoli nr.1 si am locuit linga episcopie.De sase ani traiesc in ITALIA si pe linga activitatile zilnice m-am ocupat si de brevetarea acestor 2 inventii dupa cum am aratat atit pe plan national cit si international.In acest moment din cauza unui accident de munca sint pus in postura de a nu mai cistiga atit incit sa i-mi pot permite sa pun in aplicare aceste 2 proiecte. De aceea incerc sa gasesc colaboratori-finantatori potenti impreuna cu care sa pot sa le pun in aplicare. In primul rind i-mi plac afacerile curate,legale si consider ca ce cu care ma asociez sa se considere in aceeas barca cu mine.Daca nu cer prea mult va rog sa va prezentati mai detailat si sa i-mi spuneti si aproximativ ce putere financiara aveti,pentru ca o astfel de afacera necesita un mare volum de cheltuieli dar la sfirsit si un mare profit .Astept raspuns .
Cu stima CORBU NICOLAE GABRIELAdăugat 2 luni în urmă # -
Foarte interesanta ideea dv.,daca pe toate piraiele muntilor nostri am instala miniturbine de citiva kw la care nu trebuie sa facem nici un fel de amenajari hidrotehnice, am aduce acestei tari numai beneficii. Dar trebuie numai cineva sa produca aceste hidrogeneratoare de curent.Cred ca baietii destepti care au electrica in mina ar sucomba urgent.Cu respect
Adăugat 2 luni în urmă # -
Buna ziua d-le BEZMAN multumesc pentru mesaj In primul rind vreau sa va anunt ca aceasta idee mi-a incoltit in minte acum 3 ani si dupa multe studii aprofundate in ceea ce priveste (turbine,instalatii si echipamente)contactind marii producatori internationali in domeniu,am inceput sa lucrez la brevetarea acestei idei .Dupa cum cred ca stiti pentru aceasta a trebuit sa muncesc foarte mult si sa investesc economiile mele circa 35.000 euro pentru a plati toate taxele pentru depozitare pe plan national si international,voiaje in romania si elvetia ,materiale ,instrumente si alte cheltuieli notariale. Multumesc lui Dumnezeu ca am putut sa fac aceste cheltuieli care actualmente s-au materializat in cele doua brevete .In prezent datorita unui accident de munca nu mai pot sa imi desfasor activitatea si sint un pic demoralizat ca nu mai pot sa dezvolt in continuare relatiile cu ROMPETROLUL SI ROMINSERV MIDIA NAVODARI cu care am avut un contract pentru executare lucrarilor de izolatii termice,acustice,refractare si montaj de schele care imi permitea sa sustin si aceste cheltuieli.Sper ca dupa ce voi face si a doua interventie chirurgicala pentru protezarea celuilalt cap femural sa imi recapat mobilitatea sa nu mai fiu obligat sa ma deplasez in cirje si sa pot continua acest proiect de implementare a obiectivelor hidro in faimosul arc CARPATIN .Stau in ITALIA dar inima imi este de romin si sper ca nimeni din Ministere ,administratia locala etc. nu se va opune acestui program, actualmente lucrez la realizarea documentelor pentru accesarea unui imprumut extern pentru realizarea a 50-100 centrale. cu stima CORBU NICOLAE GABRIEL
In primul rind va urez ca sa va insanatositi.Cu toata stima dar ca sa reusiti va trebui sa mai cheltuiti multi bani ca asa este la noi, pina sa obtii toate hirtoagele, cheltui bani agonisiti. Pentru asa ceva oriunde in lume statul ar ajuta oamenii care vor sa faca ceva.Eu ca pensionar am vrut sa deschid un internet la tara aici la mine.Cind am aflat citi bani trebuie sa dai numai pentru a deschide,m-am lasat pagubas.Cu respect
buna ziua ! daca aceata ideie funtioneaza din punct de vedere economic .as fi interesat sa cumpar o astfel de instalatie .pentru detalii contactati-ma .+ 4 0753989810
Adăugat 1 lună în urmă # -
Domnul Nicolae Corbu este inventatorul sunati la dumnealui in Italia .
Adăugat 1 lună în urmă # -
Buna ziua domnilor
D-nule BEZMAN va cer scuze ca nu am mai luat legatura cu d-stra a trebuit sa fac un tratament si nu am putut sa va contactez. Va spun doar ca acum lucrez la bussnisplan si la studiul de fezabilitate pentru contractatea unui inprumut cu care sa pot incepe inplementarea proiectului de construire a unui mare numar de obiective hidroenergetice ,in prima faza 30-50 obiective cu o putere de aproximativ 300-500 Mw/h adica aproximativ 2.628.000-4.380.000 Mw/an . Astept mesaje de la d-stra . Cu stima Nicolae Gabriel CorbuAdăugat 1 lună în urmă # -
Cumpar minicentrala eoliana 4 kw .
Va rog oferta cu detalii si garantie la
adresa lilianaantoni@yahoo.com .
Locatia este Piatra Neamt .
Casa nu este racordata la reteaua de energie .
Tel : 0724700261.
Rog trimiteti si adrese unde s-au mai montat .
Rog si garantie de buna executie .
Multumesc . Liliana A .Adăugat 2 săptămâni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde