Vreau sa incep o afacere cu colectoare solare pentru apa calda menajera. Acestea asigura apa calda necesara din martie si pana la sfarsitul lui octombrie, fara nici un cost. Investitia se amortizeaza in maxim 2 ani. Daca stai la casa ti-ai monta asemenea panouri solare pentru apa calda ?
Daca ai investi mai mult, ai fi interesat sa ai apa calda si iarna si sa ai si un aport important la incalzirea locuintei ?
Va rog mult, parerea voastra.
Multumesc.
EcoSapiens »Forum » Energie solara » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Colectoare solare pentru apa calda
(2 posts)-
Adăugat 5 luni în urmă #
-
Salut,
ma intereseaza problema insa o varianta deosebita care inca nu a fost abordata de nimeni..Concret stau la bloc.Implicit imi dau seama ca nu am cum sa devin independent energetic din cauza ca nu am spatiu pentru captatoare.
Ce vreau eu este sa scad cheltuielile cu dusul vara.Asa ca vreau sa instalez pe balcon un captator care sa rezolve asta.Tevile deja le-am tras am facut si schimbatorul de caldura si vara asta o sa montez si captatorul.Din start exclud realizare in comun a proiectului cu vecinii.Schimbatorul de caldura este "ciudat" si se poate vedea:"http://popescu-colibasi.homeip.net/F_realizari/o_zi_perfecta/260_o_zi_perfecta.html " Daca sunt greutati cu lincul ajungeti la mine cu "google" cautind "Dan Popescu Colibasi"
toate buneAdăugat 5 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde