Stim cu toti nivelul de educatie al romanilor.Excelam la matematica,informatica si alte domenii,darstam prost cu bunul simt.Atunci cand un corpil termina o banana si parintele ii spune arunca coaja pe jos,ce credeti ca va face copilul;sigur nu va merge la cosul de gunoi sa-l arunce.Cel mai sigur ar fi sa umblam la buzunarul romanului.Sa-l amendam atunci cand greseste si sa infiintam centre de colectare unde sa aduca contra cost deseuri reciclabile.Oricat de mic ar fi pretul multi se vor gandi daca sa arunce sau sa valorifice.Cei peste 30 de ani va aduceti aminte sigur de centrele de hartie unde la sfarsitul anului scolar duceam maculatura ca sa facem rost de bani de prajituri.cred ca ar fi o buna afcere si pentru investitori deschiderea unor centre de colectare.Sper ca cei care sunt in tema sa faca ceva in privinta asta,astfel ca deseurile reciclabile sa fie aduse direct din casa romanului si nu selectate la gropile de gunoi unde cei care se ocupa de asta (de regula rromii)isi pun in mare pericol sanatatea.
EcoSapiens »Forum » Turism ecologic » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Colectarea deseurilor reciclabile
(2 posts)-
Adăugat 2 ani în urmă #
-
-
Buna ziua tuturor
Sunt din zona Snagovului(cica zona turistica-ha), Gruiu, Ilfov si mi-as dori foarte tare sa sortez si sa reciclez , in sensul ca nu stiu sa existe tomberoane de gunoi sortat( nu mai zic ca nu exista tomberoane nici pentru gunoi nesortat).Suntem o simpla familie de tarani care ar dori sa puna plasticul la plastic , hartia la hartie,sticla la sticla, etc. fara bani fara nimic insa nu avem unde? Avem in fata curtii o bucata de teren(stam pe o strada infundata, laturalnica) nefolosita, plina de balarii si am fi dispusi sa umplem locul cu tomberoane pentru sortat.Exista firme care pot aduce astfel de tomberoane si sa le ridice periodic?Adăugat 7 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde