EcoSapiens »Forum » Protectia apelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Colaborare Stati epurare de apa tip MBR Olanda

(6 posts)

1. Salutare fratilor... vad ca toti mai mici si mai mari aveti fiecare cate un proiect in desfasurare sau pe care vreti sa il demarati.. e cineva interesat pe aici de stati de euprare ape menajere; municipale uzate zicetile cum doriti... tehnologie moderna MBR( membrane bioreactor) Olandeza dedezvoltata in ultima decada.... soluti la cheie sau proiectare dupa necesitatile clientului... avem si o instalatie functionala demonstrationala in judetul Constanta...pentru cei interesati ma gasiti la adresa de email tudose_constantin@yahoo.com

Adăugat 7 luni în urmă #

2. revin cu cateva imagini pentru cei care sunt interesati

img img

Atasamente

1. img DSC00220.jpg (103.3 KB, 66 descarcari) acum 7 luni
    2. img DSC00216.jpg (135.7 KB, 58 descarcari) acum 7 luni
    3. img DSC00162.jpg (122.4 KB, 57 descarcari) acum 7 luni
    4. img DSC00141.jpg (132.6 KB, 50 descarcari) acum 7 luni
    5. img DSC00078.jpg (88.9 KB, 110 descarcari) acum 7 luni
    6. img DSC00052.jpg (107.5 KB, 112 descarcari) acum 7 luni
    Adăugat 7 luni în urmă #
  3. @tudose

vezi ca si tu vrei sa vinzi ceva si mai vorbesti de noi.
    noi nu vindem - sprijinim sau colaboram.

Adăugat 7 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar Constantin Tudose
    Neinregistrat

Hmmmm..cred ca am fost destul de clar cand am zis....ca pana nu exista un interes direct pentru a face ceva romani nu sunt in stare de nimik.... am invatat asta pe pielea mea credema.... am facut parte si din ONG-uri si am colaborat si cu oameni mai idealisti si eram si eu foarte idealist acumcativa oameni..dar dupa ce cunosti sistemul o sa realizezi ca fara interese nimik nu merge..... normal ca cu toti vindem un produs sau un serviciu...cu toti facem acest lucru sa fim seriosi.. nimeni nu face nimik gratis.... ca nu este posibil... fiecare lucru are pretul lui fie ca esti platit in bani sau in mancare si haine fie ca e vb de a castiga un acoperis deasupra capului... totul are un pret pe aici...

Adăugat 7 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar joe
    Neinregistrat

@tudose
    inteleg caci ai ceva de vinzare si trebuie sa fie si un profit,nimic rau cu asta.cred caci problema cu aceste instalatii sint pentru domeniul primariilor sau ceva oameni de afaceri cu bani.cei care sintem pe acest site sintem mai mult visatori,cu speranta ca ceva ieftin,convenient si pentru mici gospodarii sa apara.si atunci sa nu fii surprins daca vei gasi colaborare sau interes doar de la unul sau doi indivizi.

Adăugat 5 luni în urmă #
  6. buna Joe nui problema sincer nu ma astept la nimik idea era sa prezint instaltia sa vada lumea ce mai e nou atata tot dar sincer avem si sisteme pentru gospodari in irlanda se vand ca painea calda si in alrte cateva tari din UE ma rog acolo insa e alta cultura si alta intelegere a acestui fenomen/necesitate multi prefera sa fie independenti de sistemele de stat asa ca isi cumpara o mica statie de tratare ale noastre se numesc IWOX si am publicat si un mic material pe aici despre ele pet cine vrea sa stie mai multe despre ele pot oferi informati suplimentare cu placere, sincer nu ma astept sa vand celor de pe aici nici un exemplar din nici o instalatie ... nu asta e idea mea...

Adăugat 4 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri