Vreau sa deschid un magazin specializat pe produse eco. Inainte insa de al deschide ma intereseaza de unde pot achizitiona aceste produse .Cu cine am mai vorbit mi-a spus ca nu este un castig cu aceste produse ,dat fiind pretul ridicat al acestora dar mai ales lipsa cunoasterii beneficiilor pentru sanatate Imi poate cineva da relatii despre un angro sau cun pot achizitiona aceste produse ? Multumesc anticipat .
EcoSapiens »Forum » Produse ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Vreau sa deschid un magazin specializat pe produse eco
(14 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
-
Cred c-ar trebui sa cauti surse externe sau depozite in tara cautand pe google datele de contact a acestora.Succes
Adăugat 1 an în urmă # -
te mai intereseaza un magazin virtual? iti pot oferii eu o solutie, contacteaza-ma la mirceamoldo@yahoo.com , multumesc
Adăugat 1 an în urmă # -
-
daca vrei produse 100%bio da-mi un mail pe office@bio-magazin.ro sau suna-ma 0727 927 320
Adăugat 1 an în urmă # -
Cauta in zona ferme bio, realizeaza contactul cu ele, vezi ce pot oferi... Oamenii din domeniu se cam cunosc, asa ca ai sa fii indrumata odata ce dai de cativa dintre ei.
Adăugat 1 an în urmă # -
-
daca esti interesat de vinuri eco....trimitețmi un mail pe stefa_me@yahoo.com
Adăugat 11 luni în urmă # -
Recomand vizitarea www.mall-romania.com
Este primul Mall Online din Romania si punctul perfect de plecare pentru un magazin online.Adăugat 11 luni în urmă # -
Noi vindem sapunuri naturale, suntem producatori. Recomandarea mea este sa vorbesti direct cu producatorii de produse de acest gen, pentru ca ei au stocuri mari, in general, si preturile cele mai mici.
Daca esti interesata sa discutam, astept un mail la adresa office[at]soapmill.ro. Site-ul nostru este www.soapmill.ro, ca sa iti faci o idee de produse.
Multumesc!
Adăugat 11 luni în urmă # -
Eu incerc sa promovez conceptul de fabricare bere acasa, cu alte cuvinte eco. Avem tot ceea ce este nevoie pentru fabricarea unei beri naturale, sanatoase, fara aditivi, coloranti sau alte substante nedorite.
Daca te intereseaza sa colaboram, viziteaza-ne la www.fabrica-de-bere.ro
Succes in realizarea magazinului. Cu siguranta multi vor adera la ideea produselor eco.Adăugat 10 luni în urmă # -
Adăugat 10 luni în urmă #
-
Eu pot sa te ajut sa aprovizionezi magazinul cu produse BIO nealimentare, ecologice, deretgente lichid si praf pentru haine si vase, sapunuri extrase din plante, Cosmetice: uleiuri esentiale, uleiuri exotice, Vitamina A si E, Apa de parfum....
Daca te intereseaza astept mailul ta pe monika@elemental.roTe ajut si cu pretul cele mai convenabile, tote produsele sunt fabricate in Germania cu certificate.
Adăugat 10 luni în urmă # -
eu vreau sa deschid in orasul meu un magazin bio numai cu produse 100% romanesti ,dar nu stiu cum sa incep.
va rog sfatuiti-ma
Adăugat 9 luni în urmă # -
Buna ziua vreau sa deschid un magazin eco in bucuresti(zona cu potential)
si sa ma axez pe ceva de genul carmangerie si produse romanesti facute in casa, caut procesatori carne
porc pui rata gasca curcan si nu numai legume fructe sucuri si mezeluri facute ca in casa
daca ma puteti ajuta cu imformatii va rog, tolicel@yahoo.com sau 0765347312
va multumescAdăugat 6 luni în urmă # -
Societate Comerciala Certificata Ecologic ofer berbecuti crescuti in ferma ecologica incepand din luna august 2010 informatii contact bucur_danleon@yahoo.com
Adăugat 3 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde