EcoSapiens »Forum » Ecologie Urbana » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Ce facem cu ghenele aflate la nici 10m de blocuri?

(10 posts)

1. User has not uploaded an avatar Criss
    Neinregistrat

De aproximativ 30 de ani stau in apropierea unei ghene mizerabile din Ploiesti. Nimeni, adica nici o autoritate, a orasului nu vrea sa se implice in realizarea unui spatiu igienizat, corect imprejmuit si conform cu normele europene in domeniu. De aceea doua cvartale de blocuri depoziteaza deseurile menajere de-a valma in 3 tomberoane mici, stricate si categoric insuficiente pentru aproximativ 300 de apartamente. Gardul ghenei e rupt, canalizarea e infundata, carutele cu cai si rromi umbla frecvent prin gunoaie iar la ridicarea gunoiului( Veolia) din acele tomberoane se scurge o zeama urat mirositoare care ajunge pana sub masinile si ferestrele locatarilor.
    Spatiul in care este situata platforma 414 este total impropriu. De 30 de ani. de aceea am dedicat acestei ghene un blog:http://ghenadinploiesti.blogspot.com. Cine stie? poate va indrazni cineva sa schimbe ceva.

Adăugat 6 luni în urmă #

2. User has not uploaded an avatar denisa
    Neinregistrat

draga criss te inteleg desi nu mi s-a intamplat nimic asemanator dar am stat si eu la bloc si mereu cand ridicau gunoiul mai mult cadea pe jos decat in masina si nimeni nu le ridica . . . iar acum stau la curte iar tiganii tot arunca deseuri si imi este groaza de mirosul provocat de caldura vara este oribil . . .

Adăugat 2 luni în urmă #
  3. draga criss ai facut vreo cerere la primarie sa faca ceva ??? nu poti face nimic in legatura cu problema ta ???

Adăugat 2 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar Criss
    Neinregistrat

Cereri am facut. Nenumarate. Toti primarii au insa alte prioritati. Mi s-a si raspuns ca s-au luat masuri: societatea de salubrizare a primit foarte multe amenzi. Ceea ce nu ma interesa deloc. Situatia ramane neschimbata de 30 de ani.

Adăugat 1 lună în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar gabriel
    Neinregistrat

Nu sunt robot, foarte prost optimizat forumul. Btw, 2+2 fac 10.

Adăugat 3 săptămâni în urmă #
  6. păi cred că degeaba le dă amenzi . . . poate ei nu le plătesc . . . și de multe ori nici nu dau amenzi și doar spun asta ca tu să fi mulțumit și să-i lași în pace . . .

7. sper să se rezolve situația asta neplăcută . . . succes . . .

8. Stimate Criss, eu cred ca ti-ar veni si tie mai usor daca si noi, asa ca si cetatenii altor state mai civilizate, am folosi acele tocatoare de resturi alimentare. Aceste dispozitive, care se monteaza in bucatarie, sub chiuveta, ne ajuta sa scapam de toate mirosurile urate si neplacute, in primul rand din bucataria proprie si uite asa si de mirosul neplacut de la tomberoane. Pentru mai multe detalii despre aceste dispozitive iti stau la dispozitie.

Cu respct Florin,

Adăugat 1 săptămână în urmă #
  9. nu-i deloc o idee rea draga florin de fapt e chiar buna ideea . . .

10. Da, intradevar ideea e foarte buna, draga Jery. Mi-a venit si mie, acum cateva luni in urma, cand am fost la un verisor din Galati, care avea montat asa ceva sub chiuveta din bucatarie. Dupa o partida frumoasa de pescuit, ne-am intors la el acasa si am devorat un pui de gaina si un pepene zdravan. Cand am terminat treaba, am intrebat unde este cosul de gunoi, la care el mi-a raspuns ca nu e nevoie ...pot sa le las in chiuveta...are el grija. Si am ramas surprins cand am vazut cum a inceput sa indese ditai cojile in scurgerea de la chiuveta, si ca sa ma impresioneze si mai tare a mai aruncat acolo si oasele ramase de la gaina. Si uite asa in 2-3 minute a scapat de gunoaiele care intra repede in descompunere. De atunci si pana acum nu am incetat in a ma preocupa de acest proiect ecologic. Drept urmare, peste cateva zile sunt in postura de a deveni distribuitor al acelui minunat produs ecologic.
    Asa ca pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!
    Cu respect,
    Florin

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri