EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Buna tuturor,

Dragi brasoveni, iubitori de animale !

Impreuna cu alte doua prietene, vrem sa infiintam in BV o asociatie pentru protectia animalelor comunitare.
    In aces sens cautam voluntari din Brasov doritori sa se implice in actiunile noastre. Deocamdata suntem in faza de proiect, primul pas fiind sa strangem randurile, prin crearea unui grup de vreo 10 persoane, cel putin.

Daca sunteti doritori, dati un reply aici sau scrieti-mi pe adresa ioanasecarea@gmail.com

Va multumesc si va astept!
    Ioana

Adăugat 4 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. Dragilor,

Trei persoane au raspuns deja apelului nostru. Suntem 8. :)

Si pentru ca am primit intrebari despre ceea ce presupune activitatea unui voluntar in domeniul protectiei animalelor fara stapan, o sa adaug cateva detalii aici.

Nu trebuie sa fii bogat ca sa fii voluntar. Daca ai putin timp la dispozitie si multa dragoste pentru animale poti face multe, multe lucruri. Chiar si o ora pe saptamana inseamna mult. Adunata cu orele altor 7 voluntari, se face o zi intreaga.
    Deci, nu da inapoi spunandu-ti ca ai prea putin de oferit. Impreuna cu altii poti face ca putinul sa devina mult.
    Poti desfasura multe activitati, ca:
    - traducere materiale in si dintr-o limba straina (engleza, germana, italiana, franceza)
    - scriere articole despre animale (in vederea sensibilizarii oamenilor, a educatiei in spiritul protejarii animalelor etc)
    - ajutor in situatii de urgenta a animalelor (dus la veterinar etc)
    - promovarea activitatilor asociatiei (vorbit cu veterinarii, cu iubitorii de animale, participare in campanii de promovare atat pe Internet (facebook, de ex) cat si in contact direct cu oamenii.
    - strangere de fonduri in cadrul campaniilor de strangere de fonduri
    - lucrul cu cateii (ingrijirea vreunui catel pana se face bine, plimbarea, dresaj etc)
    - activitati pentru adoptii (publicare anunturi, contact cu persoanele care vor sa adopte, fotografierea cateilor etc)

Vei face una sau mai multe din aceste activitati in functie de disponibilitate, aptitudini si dorinte.
    Nu trebuie sa uiti ca un voluntar (prin definitie) desfasoara activitati de voluntariat atat cat vrea si doar ce vrea.

Daca ai una din aptitudinile care sa ajute la protejarea si salvarea animalelor fara stapan, atunci ne-ai gasit. Si daca nu crezi ca ai vreuna din acele aptitudini dar iubesti animalele, nu-i nimic, poti invata de la ceilalti.
    Asa ca alatura-te noua! Lista e deschisa. :)

Multumesc tuturor!
    Ioana

Adăugat 4 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar giuca andreea
    Neinregistrat

miar placea sa ajut dar problema e ca eu sunt in brasov numai in weekenduri. daca e posibil sa ajut atunci miar placea sa o fac. doar contactatima

Adăugat 4 luni în urmă #
  5. Andreea, scrie-mi un email pentru ca nu am cum sa contactez, deoarece nu am nici telefonul nici adresa ta de email.
    M-as bucura sa ni te alaturi. Ne poti ajuta si de la distanta, pentru cand ai timp sau aici in BV, in weekenduri.
    Daca imi trimiti o adresa din email mai putem discuta detalii.

Acum suntem 11 persoane, cu tine 12. :)

Adăugat 4 luni în urmă #
  6. Suntem 14 persoane care si-au exprimat dorinta sa ajute animalutele fara stapan, aici in Brasov si imprejurimi.
    Prima noastra intalnire va avea loc pe 23 martie 2010 ora 18:00.
    Urmariti si treadul cu titlul "Exista adoposturi de animale in Brasov" - ne gasiti acolo. :)

Adăugat 4 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar ionela
    Neinregistrat

As dorui sa ajut si eu atat cat pot(pot oferi casa temporara,traduceri,etc)...daca aveti nevoie d ajutorul meu ma gasiti p mess la : punky20005@yahoo.com

Adăugat 3 săptămâni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri