Buna ziua
De mai multi ani merg pe litoralul romanesc in concediu si sunt tot mai dezamagit de ce se intampla cu turismul romanesc, cu ce inteleg antreprenorii romani sa faca pentru a-si atrage si pastra clientii. Am fot si prin Costinesti in trecere si am fost socat sa constat ca statiunea mea de suflet din studentie a devenit o cloaca plina de gunoaie si de dughene turcesti.
Doresc parteneriat cu o persoana serioasa si realista pentru a demara un proiect (pentru care doresc sa accesez o finantare integrala UE). Ar fi ideal sa aiba un capital initial sau cel putin sa fie din zona (Jud COnstanta) pentru a putea prelua din toata umblatura care va fi cu actele. De asemenea as aprecia da ca ar fi de profesie economist (cunostinte financiare solide) sau jurist si sa iubeasca natura si turismul de calitate. Nu pot da mai multe detalii dar va asigur ca avand in vedere experienta mea (15 ani in marketing si vanzari) ceea ce vreau sa fac ar avea cerere 100% din mai pana in septembrie si nu pe bani putini. COntributia mea ar fi elaborarea proiectului, managementul si conducerea directa, marketingul si vanzarea. Astept doar oferte de la persoane serios interesate, pe mail: mircea.cluj@yahoo.com Multumesc