EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Va rugam sa ne spuneti ce probleme ati avut si cu ce canise sau crescatori de caini.

Limitati-va la a descrie natura incidentului si probele pe care le puteti aduce pentru a demonstra ca ati fost pagubit sau nemultumit de felul in care au fost ingrijiti cainii.

Singurele mesaje permise la acest topic sunt ale celor patiti. Opiniile, zvonurile sau banuielile va rugam sa le pastrati pentru dumneavoastra!

Adăugat 5 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. User has not uploaded an avatar Ciprian
    Neinregistrat

Am cumparat un jack russell terrier, acum un an si jumatate, de pe situl www.jackrussellterrier.ro .Am platit 350 de euro, din care 50 de euro i-am dat pentru pedigree si inca 50 de lei pentru transport.Ricky al meu e un exemplar foarte reusit, problema e ca nu mi-am primit pedigree-ul.Crescatorul mi-a zis ca are probleme cu asociatia canina din zona.Momentan nu stiu daca mai elibereaza pedigree-uri.

Adăugat 5 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar Mihaela
    Neinregistrat

In urma cu 5 ani am cumparat de la canisa Fontana o catelusa scottish terrier. Am platit pe ea 300 USD si am primit si pe langa pedigree si carnetul de sanatate cu vaccinarile la zi. Dupa doua saptamani am constatat ca are raie ( demodex) si ca si alti pui din cuib au acelasi lucru. Oare veterinarul care a dat certificatele de sanatate nu a vazut in ce stare este mama? Apropos! Cand am vrut sa o vedem pe mama catelusei care ne-a placut ne-a fost aratata bunica , sub scuza ca pe mama au dus-o de acasa ca sa nu vada cand ii pleaca puiul (???). Noi am fost naivi, iar ei au profitat de asta la maximum. Atunci cand am vrut sa facem cadou fiului nostru un catel, toata lumea ne-a sfatuit sa-l luam dintr-o canisa ca sa avem garantia ca este sanatos...Culmea ironiei!

Adăugat 5 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar Delia
    Neinregistrat

Eu am achizionat un catel de la canisa kris, cu primul vaccin facut. Noi am continuat schema de vaccinuri corespunzatoare si perioada de imunizare, si dupa ce ai iesit afara s-a imblnavit. Timp de 3 luni l-au vazut peste 10 doctori din bucuresti. Ultima noastra incercare a fost la facultatea de medicina veterinara unde, din fericire a fost videcat. Trecand prin problemele respective am cautat pe internet date referitoare la canisa, am am vazut foarte multe pareri despre vaccinuri false, si alte diverse probleme. Intr-adevar am aflat si noi ca primul vaccin era doar o copie facuta la xerox(a fost suficient sa analizam hartia). Am sunat la canisa sa cerem explicatii( intentia nu era sa dam inapoi catelul si nici sa cerem despagubiri, voiam doar o explicatie). Nesimtirea cu care am fost tratati a depasit orice limite, si ni s-a raspuns cu agresivitate si o atitudine ofensiva nejustificata "cum am indraznit sa-i sunam"
    Acuma, in baza a tot ce s-a spus despre ei, daca erau nevinovati, de ce ne-au tratat asa? De ce au fost agresivi si au amenintat daca noi am cerut doar o explicatie....
    Si la final, de ce sunt atatia pe net care se plang si au avut probleme cu aceasta canisa. Nu vorbesc de cazuri izolate, ci de foarte multe cazuri. Un simplu search pe net e suficient....

Adăugat 5 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar mada
    Neinregistrat

Cel mai urat lucru care mi s

i
    am interesat si am gasit o canisa unde o puteam lasa pe o perioada de timp ( 2 luni) iar proprietarul acesteia s
    o
    o..am lasat avans 10 milioane, iar domnul mi
    s
    o acasa, pe langa faptul ca a venit plina de capuse si pureci si cu o gripa de toata frumusetea de saraca nici nu se mai ridica de jos, nu stai nimic. Cand ii spuneam "sezi!" fugea de mine si se ascundea unde putea. Culmea e ca am vorbit cu persoane ce si
    au spus acelasi lucru. I`au luat bolnavi si speriati de orice misca. Canisa e in Constanta si sincer nu stiu daca are vreun nume..

Adăugat 5 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar cineva
    Neinregistrat

cainii sunt ce;le mai proaste animale
    :D

Adăugat 4 luni în urmă #

8. User has not uploaded an avatar Mada
    Neinregistrat

iubesc cainii dar urasc tot ce lasa in urma lor pe strazi !!! amenzi usturatoare ar trebui pt toti stapanii care nu au grija si de aspectul asta

Adăugat 4 luni în urmă #
  9. Canisa "Cutu-cutu" din Timisoara a trimis , la solicitarea mea, un mascul de cocher auriu. Pretul de 300 de euro nu era justificat, in momentul in care am vazut exemplarul, starea lui de dezvoltaresi conditiile de tranport, care l-au afectat serios. Pe scurt era sa-l pierd. Dupa tratamente si ingrijire deosebita, puiul s-a pus pe picioare, dar a piedut oricum startul pentru rasa sa.

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar Alexandra
    Neinregistrat

E foarte trist, sunt multe animalute fara stapan, insetate, poate si flamande, afara, in frig. Sper sa mearga cat mai repede in Rai, poate dupa 2012. Pana atunci poate sa mai fie adoptate...

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar Raluca
    Neinregistrat

Am trei catelusi speciali acasa de care sunt mai mult decat mandra:cand ajung acasa,ei ma intampina,cand sunt suparata fata mai mare vine langa mine si isi pune capul in poala mea,baiatul este tot timpul jucaus si dornic sa se joace iar cea mai mica (4luni)este pur si simplu un plus cu viata , un pufulete ata de dulce incat nu ai cum sa mai fi suparat cand o vezi pe ea.Este ceva minunat sa iti poti darui iubirea unui catelus si sa sa il lasi si pe el sa se apropie de tine..este ceva unic.Eu am doar 22 de ani si nu am copii, ce este drept ,insa chiar si asa un prieten cu blanita tot mi-as dori!

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar maria
    Neinregistrat

eu am achizitioant de la un particular un bischon maltez in varsta de 2 luni.am mers cu ea la veterinar pentru al doilea vaccin,acolo am aflat ca este bischon havanez.catelusa este alba, dar are blana ca a unui ursulet polar. Atentie!!!!!!!!!!.

Adăugat 4 luni în urmă #
  13. User has not uploaded an avatar Ana
    Neinregistrat

am cumparat o pisica de pe www . happy-pet . ro si am cerut un motanel exotic shorthair!Mi-au adus o persana desi am specificat ca nu suport parul,spunandu-mi ca o sa ii cada blanita si ca de fapt e exotic...bla bla...am crezut si abia acum recent am aflat ca e persana!Nu mai spun ca am platit 300 de euro si nu am pedigree la el,si nici nu l-am primit cu carnetel de sanatate asa cum mi s-a spus!Vor sa para o firma serioasa cand de fapt e doar imaginea de ei!

Adăugat 4 luni în urmă #
  14. User has not uploaded an avatar eduard horia
    Neinregistrat

am cumparat un bichon maltese de pe www . happy-pet . ro ,dar el este un metis de bichon,,are 8 luni si are 10 kg.feriti-va de aceasta escroaca,,,mihaela rolea,,,este un pet shop care aduce caini din ungaria.rusine happy-pet.ro

Adăugat 4 luni în urmă #
  15. User has not uploaded an avatar dan dumitru
    Neinregistrat

atentie la canisa mitoi,am luat un shih tzu plin de raie de la ei si infestat cu viermi.feritiva de ei.au focar de paraziti,au 2 adrese sos.principala nr.92,sat sintesti,jlava si str.baraganului nr 53,popesti leordeni.cateii stau cate 10 in 5 mp.ce crescatori..isi bat joc de ei.

Adăugat 4 luni în urmă #
  16. User has not uploaded an avatar Crina
    Neinregistrat

Eduard Horia ai punctat foarte bine...aceasta Mihaela Rolea minte de ingheata apele..cunosc multe persoane care si-au luat tzeapa de la ea!!!

Adăugat 4 luni în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar maria
    Neinregistrat

Eduard Horia,iti aduci aminte ce greutate avea catelul la3luni?de la aceasta persoana am luat si eu catelusa.

Adăugat 4 luni în urmă #
  18. User has not uploaded an avatar Crina
    Neinregistrat

Maria tu ce probleme ai avut cu ea?:))mai dar eu o faza nu inteleg,nu se poate face nimic in legatura cu tzepele pe care le da aceasta "doamna"?Din cate am inteles a-ti semnat un contract cu ea,Daca ea nu a respectat nu se poate face nimic?

Adăugat 4 luni în urmă #
  19. User has not uploaded an avatar maria
    Neinregistrat

ce am patit? catelusa mea are 11 saptamani,are 2kg si 18cm la greaban.acesta talie nu este a unui bischon maltez. ma tem,sa nu patesc ca eduard horia. asta teapa am luat,am platit pt un maltez si m-am trezit cu un bischon.............

Adăugat 4 luni în urmă #
  20. User has not uploaded an avatar Crina
    Neinregistrat

Pai Maria veterinarul ce a zis? e Bichon Maltez sau nu?citeste caracteristicile Bichonului Maltez,dc catelusa ta nu se incadreaza e clar!Trebuie facut ceva,ptr ca nimeni sa nu isi mai i-a teapa de la aceasta Doamna!

Adăugat 4 luni în urmă #
  21. User has not uploaded an avatar Delia
    Neinregistrat

Mai mult decat atat, eu am cumparat o catelusa caniche pitic, de aproape 2 luni,care a murit dupa 2 saptamani de parvoviroza, imediat ce a implinit 2 luni,desi conform 'carnetului de sanatate' scris in maghiara ar fi fost vaccinata.
    Garantia era de o saptamana..asa ca. Ar trebui sa-i opreasca cineva, sa nu-si mai bata joc de sufletul oamenilor.

Adăugat 3 luni în urmă #
  22. User has not uploaded an avatar Delia
    Neinregistrat

Am uitat sa spun...sau e de prisos..ca de la aceeasi Mihaela Rolea.

Adăugat 3 luni în urmă #
  23. Doamne...

Adăugat 3 luni în urmă #
  24. User has not uploaded an avatar robert z
    Neinregistrat

Am citit pe diferite forumuri diferite experiente sumbre care mai de care mai groaznice atat pentru stapani cat si pentru bietii catelusi , ba chiar mai mult am si avut parte de o astfel de experienta. Am cumparat un pui de Labrador din Satu Mare de la canisa Caini de Rasa. Am primit cainele la aproape 7 saptamani. A doua zi am fost cu el la veterinar si i-a facut un surplus de deparazitare interna. In urma acestei deparazitari catzelusul a inceput sa elimine viermi in forma adulta (aprox 10 cm). In ziua urmatoare catzelusul a inceput sa aiba diaree si sa vomite. Acest calvar a durat 2 zile in care veterinarul mi-a tinut catelul sub perfuzii si injectii care mai de care cu intentia de ai opri voma si diareea dar degeaba. In a doua zi catelul a murit. Am fost personal cu catelul la veterinar sa ii fac necropsia si spre mirarea mea si a medicului acest caine era plin de viermi si de leziuni atat intestinale cat si stomacale. Veterinarul a pus sub semnul intrebarii la modul cel mai serios atat cele 2 deparazitari interne ce erau trecute in carnetul de sanatate cat si primul vaccin care “cica” ar fi fost administrat catzelului. Va dau acelasi sfat pe care l-am primit si eu de la veterinar in speranta ca aceste traume ce le-am citit se vor imputina :
    Cumaparati caini de la crescatori ce se ocupa cu o singura rasa si cereti sa il creasca ei pana dupa o saptamana dupa cel de-al 3-lea vaccin. Stiu ca e greu sa nu ai catelusul de mic astfel ratand multe prostioare de ale lor dar este spre binele vostru si al cateilor.

Adăugat 2 luni în urmă #
  25. User has not uploaded an avatar AndreeaE
    Neinregistrat

Acum 2 sapt tatal meu a cumparat de la canisa kris o catelusa yorkshire toy, pentru a o aduce in italia unde locuim. Exact in aceeasi zi cand a adus-o acasa inainte sa plece, catelusa a inceput sa verse si sa faca diaree, dormea mai tot timpul si era aproape fara vlaga. A dus-o la veterinar din care i-a spus ca era deshidratata, ca e racita si ca s-ar putea sa aiba si parvoviroza. A fost o sapt de cosmar atat pentru mine si mama mea dar mai ales pentru tatal meu care suferea enorm. A sunat la canisa i-a spus ce se intampla iar tatal meu a pretins sa i se plateasca taratamentul veterinarului macar, dar acesta nu a mai raspuns la telefon. Starea catelusei incepea sa se ameliorez,e ca dupa cateva zile sa ne spuna veterinarul, ca raceala a ajuns la plamani dar reusise sa elimine celelalte pericole, dar nu se stie daca supravietuieste. Dupa 2 zile de la diacnostic cei de la canisa kris il contacteaza pe tatal meu ca sa se duca la ei sa ii schimbe catelusa, ceea ce a si facut (sunt foarte dezamagita de tatal meu ptr ca nu a luptat pana la final dar mi-a spus ca nu mai putea astepta). I-a mai promis tatalui meu ca o sa faca bine catelusa si ca toate problemele sunt din cauza schimbarii ambientului. Oricum eu fac voluntariat la un adapaost de catei asa ca am putut anunta autoritatile italiene de aceasta canisa si sa verifice toate transporturile de caini venite de la noi din tara. Din pacata mai mult nu pot face. Sufar pentru aceste suflete dar din pacate mai mult nu pot face mai mult:( Acum trebuie sa ma duc la veterinar si cu catelusa pe care o am acum, mai ales ca e umflata in burta si ma cam ingrijoreaza. Se comporta normal: se joaca, musca pisica de coada si se sperie de Parturile ei:D Pacat ca in Romania animalele nu sunt protejate ca in orice tara din Europa. Ar trebui sa se faca un sondaj cu persoanele pacalite de catre canise. Poate asa o sa se faca ceva!

Adăugat 2 luni în urmă #
  26. User has not uploaded an avatar Mona Grigore
    Neinregistrat

Buna ziua tuturor! Mi-am dat numele complet, pentru ca nu ma feresc de nimeni si vreau sa aduc cat de cat o garantie asupra a ceea ce am sa spun. Am cumparat o catelusa chihuahua de la MIHAELA ROLEA, de pe happy-pet. Catelusa s-a dovedit a fi iesita cu mult din standarde cu inaltimea (depaseste 28cm la greaban) si are si o boala psihica. Nu poate fi diagnosticata momentan, pana la aparitia altor simptome. Aceasta individa, dupa cum am vazut si mai sus, excrocheaza in continuare si singurii vinovati pentru asta suntem noi, pentru ca suntem prea disperati sa ne luam un sufletel langa noi, nu citim cu atentie asa zisele contracte si nici nu ne interesam cu adevarat de activitatea acestor canise. Dupa ce ca nu mi s-a dat chitanta decat ptr o suma modica, mai are si nemarginitul tupeu, sa-mi spuna ca nu este ea de vina, ca nu este responsabila in nici un fel de aceasta situatie si ca este o intamplare nefericita .... Auziti tupeu!!! Intamplare nefericita...... pe banii mei.....si pe implicarea mea emotionala pentru acest catel .... Oricum, nu o sa ramana asa, pentru ca, astept definitivarea testelor pentru catelusa si daca se dovedeste ca este intr-adevar bonlava si ramasa cu sechele din cauza unei traume psihice, voi lua atitudine ....

Adăugat 1 lună în urmă #
  27. User has not uploaded an avatar Razvan Chiruta
    Neinregistrat

Buna ziua!

Numele meu este Razvan Chiruta, reporter la cotidianul Romania libera. Noi dorim sa scriem un articol despre pet-shop-urile cu probleme din Romania si am vazut pe acest forum despre cazul dumneavoastra.
    Credeti ca am putea vorbi?
    Daca da, adresa mea de mail este razvan.chiruta@romanialibera.ro

Multumesc!

Adăugat 3 săptămâni în urmă #
  28. User has not uploaded an avatar catalina
    Neinregistrat

buna ziua
    am intalnit si eu o doamna foarte suparata cand ma aflam intr-un cabinet vet din bucuresti.
    cumparase o pisica britsh de la aceasta doamna ROLEA si ia trait doar 2 saptamani
    pisicaajunsese sa ii paralizeze piciorusele si spatele.

Adăugat 2 săptămâni în urmă #
  29. User has not uploaded an avatar Mona Grigore
    Neinregistrat

Buna ziua tuturor!
    Am revenit cu informatii noi despre situatia catelusei mele, achizitionata de la Mihaela Rolea. Daca ati citit topicul meu de mai sus continuarea este urmatoarea:
    In momentul de fata, situatia sta mult mai dramatic - dupa multe investigatii si sute de ron cheltuiti pe tratamente, am ajuns la diagnosticul: Sindrom Cushing pentru catelusa mea care are numai un an si 4 luni : Sindromul Cushing la câine (sindromul de hiperadrenocorticism) Introducere Boala Cushing (cunoscuta sub numele de hiperadrenocorticism) este rezultatul unei hipersecretii de hormoni corticosterozi a corticosuprarenalelor. Este cea mai frecventa endocrinopatie întâlnita la câinii în vârsta. Acest sindrom este exact opusul bolii lui Addison (hipoadrenocorticism).
    Aceasta firma, dupa ce ca mi-a vandut un caine iesit din standarde pentru rasa reprezentata, este si bonlav si suntem total distrusi sentimental si psihic, intrucat, ne obisnuisem cu ideea de a nu avea un caine perfect, dar, faptul ca aceasta boala nu poate fi practic tratata la rasa chihuahua, intrucat este foarte sensibila, ne-a terminat. Exista un tratament, dar trebuie practic testat pe cainele in cauza ptr aflarea dozajului corect si acest lucru are efecte secundare, in special ptr un chihuahua, intrucat medicamentele sunt foarte toxice. Mai multi doctori, inclusiv cel de la Salvavet, mi-au spus ca este foarte posibil sa nu reziste.
    Sunt in posesia tuturor analizelor oficiale, facute la o clinica particulara, renumita in Bucuresti si a ecografiei si analizelor de sange facute anterior.
    As dori sa stiu daca mai mi se altaura cineva? Exista un domn mai sus care vrea sa scrie un subiect in Romania Libera despre aceste cazuri. Rapiti-va 5 minute din timpul dvs si scrieti o scrisorica cu tot ce vi s-a intamplat. Nu stati asa! Ajutati pe altcineva!
    Multumesc!

Adăugat 2 săptămâni în urmă #
  30. User has not uploaded an avatar cristal
    Neinregistrat

eu azi vroiam sa imi iau un yorky de la Mihaela Rolea.CRED CA MA RAZGANDESC.

Adăugat 5 zile în urmă #
  31. User has not uploaded an avatar cristal
    Neinregistrat

tot eu sunt..o canisa serioasa imi zice si mie cineva daca a auzit de ea?vreau un yorky dar sa fie mini sa nu depaseasca 3 kg la maturitate.cine ma ajuta

Adăugat 5 zile în urmă #
  32. User has not uploaded an avatar Delia
    Neinregistrat

Cel mai bine este sa luati de la un posesor de catelusa care a nascut recent. Cred ca asa este cel mai bine. Trebuie sa gasiti pe un forum local, la vanzari.

Adăugat 4 zile în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri