Buna ziua tuturor!
Am revenit cu informatii noi despre situatia catelusei mele, achizitionata de la Mihaela Rolea. Daca ati citit topicul meu de mai sus continuarea este urmatoarea:
In momentul de fata, situatia sta mult mai dramatic - dupa multe investigatii si sute de ron cheltuiti pe tratamente, am ajuns la diagnosticul: Sindrom Cushing pentru catelusa mea care are numai un an si 4 luni : Sindromul Cushing la câine (sindromul de hiperadrenocorticism) Introducere Boala Cushing (cunoscuta sub numele de hiperadrenocorticism) este rezultatul unei hipersecretii de hormoni corticosterozi a corticosuprarenalelor. Este cea mai frecventa endocrinopatie întâlnita la câinii în vârsta. Acest sindrom este exact opusul bolii lui Addison (hipoadrenocorticism).
Aceasta firma, dupa ce ca mi-a vandut un caine iesit din standarde pentru rasa reprezentata, este si bonlav si suntem total distrusi sentimental si psihic, intrucat, ne obisnuisem cu ideea de a nu avea un caine perfect, dar, faptul ca aceasta boala nu poate fi practic tratata la rasa chihuahua, intrucat este foarte sensibila, ne-a terminat. Exista un tratament, dar trebuie practic testat pe cainele in cauza ptr aflarea dozajului corect si acest lucru are efecte secundare, in special ptr un chihuahua, intrucat medicamentele sunt foarte toxice. Mai multi doctori, inclusiv cel de la Salvavet, mi-au spus ca este foarte posibil sa nu reziste.
Sunt in posesia tuturor analizelor oficiale, facute la o clinica particulara, renumita in Bucuresti si a ecografiei si analizelor de sange facute anterior.
As dori sa stiu daca mai mi se altaura cineva? Exista un domn mai sus care vrea sa scrie un subiect in Romania Libera despre aceste cazuri. Rapiti-va 5 minute din timpul dvs si scrieti o scrisorica cu tot ce vi s-a intamplat. Nu stati asa! Ajutati pe altcineva!
Multumesc!