EcoSapiens »Forum » Afaceri ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Cat de greu este sa dezvolti o firma de reciclare?

(12 posts)

Tag-uri:

1. Din cauza mafiei pot eu ca persoana sa incep,construirea unei firme de reciclare?UE ma sustine in asa ceva?Orasele se maresc si viitorul nostru depinde,de aceste masini,care ne ajuta sa mentinem resursele,tot mai putine pe zi ce trece.

Adăugat 10 luni în urmă #

2. @oblean

nu totul este mafie.
    de putut poti sa deschizi o firma de reciclare fara probleme.
    tot succesul sta in o proprietate (teren), un proiect (arhitectura, amennajare), ceva bani de investit si multa rabdare si nervi.
    daca crezi ca ai toate acestea te putem ajuta.
    UE te sustine neconditionat, totul este ca un proiect de acest fel dureaza 4-8 luni pana la implementare, asadar tu decizi.
    daca tot ai deschis subiectul eu zic sa actionezi nu ai nimic de pierdut, cum spui viitorul este in reciclare si mediul verde.
    succes.

cu stima,
    cosmin scortea

Adăugat 10 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar razvan
    Neinregistrat

salut.cosmine ma gandesc cam de 1 an si ceva la o firma de colectat si reciclat.stau intr`un orasel cam de 10 mii locuitori.anul trecut sa infiintat o firma de colectat gunoiul prin fonduri de catre primarie.vreau sa te intreb daca mai are rost sa incerc sa imi fac si eu o firma.sau daca as putea sa fac un contract ceva cu primaria sa ridic eu gunoiul si sa il reciclez.

Adăugat 7 luni în urmă #
  4. foarte frumos, daca investezi ceva bani intro fabrica de reciclare poate ai vrea sati recuperezi si ceva din bani pe parcurs, si ma intrebam dace e un fel de afacere cu infiintarea firmei sau e mai degraba non-profit? adica daca ai reciclat hartie poti apoi so vinzi firmelor de tipografie?

Adăugat 7 luni în urmă #
  5. @razvan

0751 489337

Adăugat 6 luni în urmă #
  6. @luluboy

nu mai scrie doar de dragul de a scrie.
    gaseste un subiect si dezbate-l nu fa comentarii pe margine.
    inainte de toate daca faci un comentariu documenteaza-te iar daca doresti informatii cere si ti se va da.
    succes.

Adăugat 6 luni în urmă #
  7. Iata ceva interesant.
    Daca gasiti interesanta prezentarea, sunati-ma.

Cu stima,
    Cosmin SCORTEA
    0751 489337

Atasamente

1. img Prezentarea_RSU_Romana.doc (4032 KB, 230 descarcari) acum 6 luni
    Adăugat 6 luni în urmă #
  8. luluboy, pai normal ca trebuie sa ai profit ca doar nu faci firma doar din lipsa de ocupatie.daca stie cineva cam cate tone de deseuri ar trebui reciclate,sa zic pe luna ca sa poti merge pe profit.fiind un orasel mic poate nu ma incadrez in cantitatea minica de a colecta deseuri pentru a iesi pe profit si atunci pica tot.
    Cosmin multumesc pentru mesaj dar cred ca o sa te sun luni pentru ca maine este duminica si sa nu cumva sa deranjez.

Adăugat 6 luni în urmă #
  9. @vaduva

profit se poate face din mai multe tipuri de deseuri.
    astept.

Adăugat 6 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar Marian Petre
    Neinregistrat

Sunt bucuros ca am gasit acest forum. Sunt si eu interesat in a deschide o firma pentru reciclarea plasticului. Am cateva idei insa nu sunt verificate. Practic nu cunosc foarte multe detalii despre cum stau lucrurile pe piata in acest moment. De asemenea nu stiu exact preturile si conditiile in care poti sa livrezi mai departe plasticul ( pet, etc... ). Poate ma puteti ajuta!!!

Adăugat 2 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar stoian gigi
    Neinregistrat

eu detin un teren de 3000mp si o hala de 1100mp si as vrea sa fac o firma de reciclarea plasticului ,nu cunosc prea multe dar este vointa de a invata si munci,daca cineva ma poate ajuta astept!!

Adăugat 2 luni în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar Ovidiu T.
    Neinregistrat

@stoian gigi

Si eu sunt interesat de o fabrica de recilcat PET-uri si plasticuri. M-am interesat si am vazut ca se poate. Nici eu nu stiu foarte multe, dar vad ca daca vrei sa faci ceva toate se aliniaza pentru tine ca sa fie bine. Daca sunteti interesat contactati-ma pe mail.

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri