locuiesc in resita si in spatele blocului avem dealul pe acest deal sunt o multime de caini si sunt foarte agresivi nu mai putem arunca nici gunoiul trebuie sa ocolim doresc sa semnalez ca avem copii care se joaca acolo neavand alt spatiu de joaca as dori un raspuns cu ce demersuri as putea face pentru a scapa de ei altfel.....va deveni o problema mare
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
caini multi
(16 posts)-
Adăugat 5 luni în urmă #
-
-
nu pune astfel problema:sa scapam de ei.
Adăugat 1 lună în urmă # -
sunt agresivi pt ca sunt flamanzi si neingrijiti, cu siguranta au si suferit din cauza oamenilor. au la fel de multe drepturi sa existe si sa aiba o viata buna ca si copiii de care vorbesti. poate ar trebui sa ne implicam mai mult. un inceput ar fi ca oamenii sa nu mai arunce resturile la tomberon, ci sa le dea cainilor. si o bucata veche de paine inmuiata in sosul care ramane de la cina e o masa pt un suflet necajit. hai sa nu mai privim animalele ca pe niste lucruri sacaitoare de care trebuie sa scapam!
si da, am fost si eu atacata de haite de caini, am fost muscata si am stat in spital din cauza asta! as ajuta oricand cainii care m-au atacat!Adăugat 1 lună în urmă # -
Bun... Dar cainii de ce stau acolo? Sunt hraniti, au adapost, au vreun interes in zona? Fiindca nici un caine maidanez nu se stabileste undeva asa... de chestie. Fie au ceva conditii favorabile acolo, fie au fost adusi de undeva. Incercati sa va dati seama ce cauta cainii pe dealul ala (poate sunt totusi ai cuiva care ii lasa liberi?) si atunci o sa fiti cu un pas mai aproape de gasirea unei solutii potrivite. Nu merge totdeauna solutia simpla "dau un telefon/ scriu pe un site si o sa le pasez altora problema". Poate ca ar trebui trecut putin mai departe de ideea "vreau sa scap de ei", ca sa se gaseasca solutia cea mai buna si sa nu iasa rau pt nimeni.
Cristina, una din solutiile potrivite ar fi hengheri sau hapuri cu generozitate, restul obtiunilor mentionate de bine facatori nu au aplicati reale.
andrei stan e prototipul celor care gasesc solutia in "a scapa de caini cu hingherii sau alte metode mai neortodoxe", adica omul care spune si scrie "hengheri" in loc de hingheri, "obtiuni" in loc de optiuni, nu stie ca "bine facatori" se scrie intr-un cuvant, si care nu articuleaza (vezi "nu au aplicati reale"). e clar...si din pacate astia sunt majoritatea printre care traim
Andrei are dreptate:toate acele"obtiuni"sa le testeze pe el mai intii.
stati linistite dragelor,nu va mai enervati http://ecosapiens.ro/forum/topic/acelasi-monstrumai-multe-id-uri
in primul rand am o intrebare pt Andrei stan : cine crezi ca esti ? nu poti sa chemi hinghierii nimeni nu poate decide soarta unei fiinte . . . daca ai fi in locul ce ai zice ? . . . da recunosc ca avem o problema cu ei dar nici o fiinta nu ataca alta fiinta decat daca acea fiinta ia provocat suferinta (in cazul nostru omul provoaca suferinta animalelor). . . ar fi bine sa te mai gandesti . . . nu poti sa decizi tu ce viata acelor animale . . .
am avut si eu o problema asemanatoare . . . ca cea a corei . . . dar nu am chemat hinghierii sa ia cainele care ma muscat . . . el isi apara teritoriul , chiar daca era o strada publica , era teritoriul lui . . .
cred primul lucru pe care si-l doreste orice animal fara stapan este sa sa aiba pe cineva alaturi , sa primeasca mancare poate daca ai timp sa te si joci cu el . . . cainii mei sunt caini de pe strada , la inceput imi era frica de ei dar dupa ce intelegi ca tot ce vor este sa aiba pe cineva situatia se schimba . . . l-am hranit , i-am facut un adapost , si l-am ingrijit . . . si tot ce am facut a fost doar sa-i fiu prietena . . . deci asta este sfatul meu : incercati sa le fiti prieteni . . .
jery,vezi ce spunea mai sus, n.noname21!!!..cred ca are dreptate
da ai dreptate
deci io stau in berceni nu mai suport unii caini care dupa parerea mea sunt destul de periculosi de exemplu asta vara 3 cateii au atact 2 fetite in parc in timp ce ele se jucau linistite , sau si atunci cand mergi pe str. te trezesti ca te mai alearga cate un caine io zik ca ar trb dusi la adapost si acolo sa se ocupe de ei dak nu ce vom face ne va fi frica sa iesim pe str ca nu cumva sa te trezesti cu haite ca cainii ca te musca?
Adăugat 6 zile în urmă # -
Daca ati vedea dulaii mei de la bloc,ti se face parul maciuca.Totusi,am ales calea de mijloc,le aduc mancare de la servici si au devenit cei mai buni prieteni,ma conduc seara pana in statie sau pana la scara blocului,pazesc parcarea.La mine la bloc nu exista masini furate,geamuri sparte,furaciuni,rufe furate de pe sarma....Nu ti-e frica sa mergi la chiosc seara,sau cu gunoiul,te cunosc si te insotesc fericiti si dand din cozi.
Adăugat 4 zile în urmă # -
Din pacate suntem foarte departe de lumea civilizata, iata un mod de a pune problema animalelor:
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/8094/ANIMALELE-DIN-SPATIILE-COMUNE.html
Adăugat 4 zile în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde