Buna ziua,
As vrea sa va semnalez un caz , in blocul in care locuiesc ,este un caine parasit de stapini intr-o garsonira la etajul 10 ,in care nu locuieste nimeni, altfel nu se explica de ce acest caine se vaita , geme, se tanguie toata ziua, nu are putere sa mai latre, nici macar sa mai urle,cred ca este un caine de talie mare.Pe langa faptul ca este deranjant prin zgomotul care il face, este dureros sa il aud in fiecare zi,cere ajutor si nimeni nu il aude.Va rog daca puteti sa faceti ceva in sensul acesta , este pacat de Dumnezeu sa il lasam acolo.Am sa va dau adresa str Bucovina nr 1 A, bl L 10, et 10,cred ca este ultima garsoniera pe etaj pe partea dreapta .Va multumesc anticipat
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Caine parasit in casa
(8 posts)-
Adăugat 5 luni în urmă #
-
daca locuiesti in blocul respectiv, te rog sa te duci la administrator si sa ii povestesti situatia (poate mai stie si el niste detalii) si sa ii ceri sa te insoteasca impreuna cu 2 martori la apartamentul respectiv unde se va deschide fortat usa si se va hrani cainele. marotii vor da in scris ca nu s-a furat nimic din locul respectiv.
Adăugat 5 luni în urmă # -
va trebui chemata si politia ca sa nu para un jaf organizat.
dumneavoastra ca locatar o sa aveti o credibilitate mai mare in fata politiei decat o persoana care nu locuieste acoloAdăugat 5 luni în urmă # -
ar trebui si propietarul sunat. poate are vreun vecin sau administratorul blocului un nr de telefon, caci altfel....se lasa cu judecata si.....castiga.
eu cred ca administratorul blocului stie exact cine locuieste acolo si are posibilitatea sa-i contacteze cumva. Daca nu, incercati la un ONG gen Robi, Cutu-Cutu sa va ajute cu un sfat. Evident, nu poti intra in casa omului spargandu-i usa fara sa ai martori, politie.. Si apoi.. cine ar prelua cainele?
112,sunati de urgenta...la stapan v-ati gandit??
Daca o fi patit ceva stapanul??Adăugat 5 luni în urmă # -
-
tineti-ne la curent poate adopta cineva cainele ....dar mai inainte sunati la politie administrator si asociatie de prot. a animalelor....sigur se va gasi cineva sa-l adopte....daca mai traieste.
Adăugat 4 luni în urmă # -
As vrea sa stiu ce s-a intamplat cu catelul....
Adăugat 4 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde