EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Cai in piete

(9 posts)

1. User has not uploaded an avatar mary
    Neinregistrat

vreau sa atrag atentia asupra cruzimilor care se produc in piete atunci cand se vand cai. Sunt inca traumatizata de un episod in care niste tigani din orasul Darmanesti Bacau au legat de un cal un bolovan imens si au inceput sa-l bata cu bice de sarma impletita din toate directiile. Calul nu avea scapare pentru ca era batut in cap daca tragea bolovanul in fata,la spate ca sa-l traga si pe lateral atat din stanga cat si din dreapta. Totul era un haos,calul devenise disperat,toti urlau si il bateau,incepuse sa-i crape pielea,era acoperit de sange,probabil ca i-au distrus organele interne,iar asta numai ca sa demonstreze cumparatorului ca acela e un cal care trage bine. Acest lucru se intampla inca in fiecare joi in orasul Darmanesti din Bacau,in vazul tuturor.Nu-mi dau numele pentru ca sa nu risc sa fiu batuta de tiganii care se ocupa cu asa ceva.Va rog sa interveniti daca puteti pentru ca celorlalti ne este frica.

Adăugat 12 luni în urmă #

2. Dumneavoastra ce ati facut cand ati vazut calul batut? Ati intervenit?

3. Nu-mi dau numele pentru ca sa nu risc sa fiu batuta de tiganii care se ocupa cu asa ceva.Va rog sa interveniti daca puteti pentru ca celorlalti ne este frica.

Asta este raspunsul si se aplica pentru toata lumea nu stiu cati oameni/femei ar fi intervenit, sau daca o interventie ar fi rezolvat problema...

4. Am vazut ce a scris doamna, insa nu-mi vine sa cred ca a stat doar si s-a uitat, fara sa incerce macar sa faca ceva.

Va rog sa interveniti daca puteti pentru ca celorlalti ne este frica.

Sa inteleg ca unii asa de mult iubesc animalele, incat nu ar risca nimic? Daca intervin altii, nu vor fi batuti de acei tigani?
    Crede-ma, Lacra, eu as fi incercat sa scap acel cal de chinuri - si sunt femeie.

5. Ai dreptate Melinda, cum naiba sa stai sa te uiti cum un animal sufera iar tu sa privesti ca la un spectacol?
    Ma intreb altceva, daca doamna Mary vedea cum acei nenorociti agresau un copil, sau o alta persoana, tot asa ar fi alergat pe forum sa strige dupa ajutor?

6. Eu cred ca da.

7. User has not uploaded an avatar Liliana
    Neinregistrat

Eu sunt o mare iubitoare de cai si daca as vedea asa ceva probabil as lua un bici si i-as bate pe nemernici asa cum fac ei cu bietele animale ori as face orice sa opresc acel macel.Cred c-as vedea negru in fata ochilor si n-as mai raspunde de faptele mele, asa ceva este inuman, acei calai ar trebui la randul lor torturati,ca data viitoare sa nu mai indrazneasca asa ceva.Aceia care fac asemenea lucruri nu pot fi numiti "oameni" , ci BESTII

8. User has not uploaded an avatar cora
    Neinregistrat

este lipsit de substanta cea ce tot spuneti ca sa intervii;nu stiti ce vorbiti te bat tiganii de te omoara.nu noi trebuie sa intervenim nu avem nici o putere si nu te alegi decit cu o bataie zdravana daca vei putea s-o suporti si lucrurile vor continua la fel.Legea trebuie sa intervina.clar.

Adăugat 1 lună în urmă #
  9. MARY!!! IA ATITUDINE FARA FRICA!
    UITE POTI SA INCERCI SA SUNI AICI SI CRED CA O SA SE REZOLVE !
    INCEARCA SA FACI POZE SAU FILMAT CU TELEFONUL CAND VEZI ASTA SI DU-TE DOAR INSOTITA DE UN BARBAT ,DOI, MAI MARI DE STATURA !AR FI SI MAI ULTIL CU PROBE SI SIGUR NU SCAPA FARA PUSCARIE TIGANII !

DUPA CE FACI POZE SAU FILM SUNA IMEDIAT LA 112(SUNT OBLIGATI DE LEGE SA VINA CREDE-MA!) SI DUPA SI LA TELEFOANELE DATE DE MINE.

SI SPER SA FIE CINEVA "BARBATI ADEVARATI"DIN ZONA SA LE RUPA S MAINILE ,PICIOARELE SI CAPUL DE PE UMERI LA CIORILE ALEA CARE FAC UMBRA PAMANTULUI ASTA SI ASA SUFOCAT DE RATATI DE GENUL ASTA!

1.mail beckmaria_46@yahoo.com sau la tel.0762.690.511. Exista legea nr.205/2004, modificata si
    completata prin legea nr.9/2008, care sanctioneaza astfel de cruzimi cu inchisoare de la 6 luni
    la 3 ani.
    Cf.legii nr.9/2008, prin care s-a modificat si completat legea nr.205/2004, art.26, Autoritatea
    Nationala Sanitara Veterinara si MINISTERUL INTERNELOR SI REFORMEI ADMINISTRATIVE (MIRA), prin
    structurile sale apartinand de Inspectoratul General al Politiei Romane sunt singurele autoritati
    in domeniu.

2.POLITIA ANIMALELOR:http://www.politiaanimale.ro/
    Walter Maracineanu, nr. 1-3,intrarea3, Sect.1 Bucuresti

E-mail: office@politiaanimale.ro

Tel: +40.21.3146165; +40.21.3146067;
    DA-NE DE VESTE DESPRE CE FACI SI POZE PUNE SI AICI PE FORUM!
    TE SUSTINEM SI POATE VENIM SI SA-I BELIM PE CIOROI

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri