as vrea sa venit sa luati un cal si un magar care sunt batuti si nemancati si mananca din gunoaie
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
cai batuti
(9 posts)-
Adăugat 1 lună în urmă #
-
-
Imi poti spune in ce localitate se afla aceste animale?
Adăugat 1 lună în urmă # -
Nu stie nimeni unde se gasesc aceste animale flamande si chinuite? Imi puteti raspunde si pe e-mail: frincu_violeta@yahoo.com
Exista un moderator pentru acest forum? Cine poate da indicii despre baicu ivona ? O adresa de e-mail!?
LUATI ATITUDINE PRACTIC!SUNATI LA 112!sau
1.mail beckmaria_46@yahoo.com sau la tel.0762.690.511. Exista legea nr.205/2004, modificata si
completata prin legea nr.9/2008, care sanctioneaza astfel de cruzimi cu inchisoare de la 6 luni
la 3 ani.
Cf.legii nr.9/2008, prin care s-a modificat si completat legea nr.205/2004, art.26, Autoritatea
Nationala Sanitara Veterinara si MINISTERUL INTERNELOR SI REFORMEI ADMINISTRATIVE (MIRA), prin
structurile sale apartinand de Inspectoratul General al Politiei Romane sunt singurele autoritati
in domeniu.2.POLITIA ANIMALELOR:TELEFON SCURT URGENTA 021.9667
Walter Maracineanu, nr. 1-3,intrarea3, Sect.1 Bucuresti
E-mail: office@politiaanimale.ro
Tel: +40.21.3146165; +40.21.3146067;
Si totusi...exista o persoana pe forum care poate da indicii despre aceste biete animale ?? Ionut Parausanu , poti ajuta cu cea mai mica informatie?
cred ca e un mesaj "la misto"....ar fi revenit cu detalii daca avea intentii serioase!
Adresa ei este: yvona_ang3l@yahoo.com
Ce ziceti despre caini ciobanilor carora le atirna de git unretevei de lemn gros ca un brat de adult si daca incearca si ei sa alerge ii lovesc acest bat gros peste picioare sau chiar le intra intre picioare?nu credeti ca acesti caini sunt maltratati?
Adăugat 4 săptămâni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde