EcoSapiens »Forum » Afaceri ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar bettina
    Neinregistrat

Buna ziua tuturor,

De mult timp ma gandesc la o idee de afacere, care sa fie profitabila, dar care, totodata, sa faca o diferenta in bine in comunitatea din care fac parte.
    Cred ca un magazin (pentru inceput) cu produse 100% naturale, mi s-ar potrivi ca o manusa. De ani de zile incerc sa mananc ceea ce gasesc mai sanatos, atat eu, cat si familia mea.
    Va voi fi foarte recunoscatoare daca imi veti furniza cateva date de contact utile.

adresa mea de e-mail: bettina80ro@yahoo.com
    tel 0742112957

Mult bine,

Bettina
    Bettina

Adăugat 1 an în urmă #

2. User has not uploaded an avatar Cosmin
    Neinregistrat

De foarte mult timp si eu ma gandesc la o afacere, bineinteles profitabila si dupa cum zici sa faca diferenta in bine, in comunitatea in care traim, dar inceputul este cam dificil.
    Un magazin, mai ales cu produse 100% naturale mi se pare o provocare cam mare si pe deasupra nu stiu daca vei obtine profit cu care sa-ti poti extinde afacerea. Produsele 100% naturale sunt foarte scumpe, le gasesti greu, le iei cu pret mare de la producator, apoi trebuie sa mai pui un adaos, din care iti intretii afacerea, platesti darile catre stat si mai trebuie sa obtii si profit.
    Eu zic sa te gandesti mai bine la o afacere in care sa fii producator de produse 100% naturale, iar resurse gasesti.
    Cu magazinul nu esti dacat un mic comerciant, care daca afacerea ta va mai scapata , atunci cu siguranta vei apela si la produse 0% naturale pentru a o redresa.

Este doar o parere, tu hotarasti!

Adăugat 1 an în urmă #
  3. Eu imi doresc un magazin naturist, am si spatiul potrivit.Si pentru ca nu sunt nici cadru medical, nici farmacist, pot sa imi fac asa un magazin? Am studii dar de alta specialitate.Imi poate spune cineva de ce autorizatii speciale am nevoie?

Adăugat 1 an în urmă #

4. afacere bio,profit si ceva pentru comunitate.
    citi dintre voi locuiti la bloc si va uitati urit la pretul pamintului pentru flori,in magazine?
    acel pamint este usor de facut,surse de materie prima pe toate drumurile,pret de vinzare slava domnului,cerinte interminabile.putini bani de inceput,bunavointa de munca ,un spatiu aproape de oras si bineinteles un plan.in 6 saptamini iese primul lot la vinzare.
    cine nu face un plan de afacere,este falimentat inainte de a incepe afacerea.
    nu sint consultant,insa din ce stiu din experienta mea impartasesc cu cine este interesat.
    daca esti doar visator,sau chibitz,nu ma deranja.
    bafta

Adăugat 11 luni în urmă #
  5. Josif, mi-ai starnit curiozitatea si in plus sunt si eu una dintre cei care stau la bloc si cumpar pamant pentru flori. Nu sunt nici visator si nici chibit, asa ca ma intereseaza ceea ce sti tu despre obtinerea acestui pamant. In plus, am si posibilitatea sa fac din asta o afacere, daca este asa cum sugerezi tu. Astept cu nerabdare informatii suplimentare. Multumesc!

Adăugat 11 luni în urmă #

6. Am o cunostinta care este soferul unui patron din Bucurest. Dala care de da moldovean din Basarabia. La o intilnire care am avuto cu el povestea
    "Patronul lui catre unnul evreu.
    -Daca ar sti prostii astia de romani ca le-am vindul si pamint de baragan la kil pein supermatket am fi spinzurati demult daca ascultau pe unul ca Vadin."
    Scuze nu vreau sa fac propaganda. Nici mie nu-mi place Vadim. Dar parca a cam avut dreptate.
    Deci cum se face pamint de flori. Pamint de Baragan amestecat cu ceva balegar fermentat, cu nisip functie de tipul florilor catre care se adreseaza, si ceva rumegus. Proportiile nu le cunosc nici producatorii. Si ei le pun la intomplare si asteapta rezultatul reclamatiilor.

Scuze, dar am uitat sa specific ceva: patronul este de fapt ucrainian dar se da moldovean.

Adăugat 9 luni în urmă #
  7. humusil este un ingrasemant ecologic facut cu ajutorul ramelor, rog ca cine la folosit sa lase un comentariu legat de seriozitatea acestui produs

Adăugat 1 lună în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar EcoSezon
    Neinregistrat

Buna ziua,
    Am lansat acum cateva luni un magazin online cu produse ecologice: pixuri si agende din hartie reciclata, genti din PET si din materiale naturale, calcutlatoare care functioneaza doar cu apa etc. Sunt interesata sa mai gasesc si alte lucruri utile, noi, inovatoare. Are cineva o sugestie?
    Ce ati vrea sa gasiti intr-un magazin online cu produse ecologice nealimentare? Parerea voastra conteaza.

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri