In dimineata zilei de 5 iulie, la inceputul unei vizite facute la Gradistea (IF), in timp ce fotografiam niste lacari, am fost antentionat de colegul care ma insotea ca ne survoleaza o barza. Prin urmare, am facut cateva fotografii cu aceasta. Atasez una dintre ele aici, ca exemplu de interactie Ciconia ciconia - Homo sapiens...
EcoSapiens »Forum » Biodiversitate » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Barza si punga
(9 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
Barza ecologista :)
Adăugat 1 an în urmă # -
Ce va face oare cu punga, de unde a luat-o? O inghite.
Adăugat 1 an în urmă # -
nota 10+ pentru fotografie
Adăugat 1 an în urmă # -
Am vazut ca in structura unor cuiburi sunt folosite de catre pasari inclusiv pungi sau alte materiale sintetice ca materiale de constructie, pe langa cele naturale.
Pot sa ajute cuibul sa dureze mai mult timp crescandu-i rezistenta in timp la vant, ploi, inghet.
Adăugat 1 an în urmă # -
De-ar duce punga aia persoanei care a aruncat-o la voia intamplarii!
Adăugat 1 an în urmă # -
-
Daaaaaaaaaaa celor care arunca la voia intamplrii sa le aduca barza numai asemenea "bebelusi" :)))
Pe de alta parte v-ati gandit ca indirect am putea fi vinovati oricare dintre noi?? Pai gunoiul meu unde se duce?? La groapa de gunoi bineinteles. Cum stim cu totii cum arata aceste gropi de gunoi, pot spune ca aceasta punga poate proveni si de la mine... :((((
De aia am spus "celor care arunca la voia intamplarii" :))
Inca odata - fotografia e super, felicitari!!!
Adăugat 1 an în urmă # -
din cauza poluarii mediului de catre oamenii pasarile au dereglari in codul sursa. in traforul ferestrei baii mele doi gugustiuci si-au facut cuib aducand bucati de sarma ghimpata! sa le dau o punga de plastic?!
Adăugat 1 an în urmă # -
Felicitari pentru fotografie...e superba!
Adăugat 5 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde