Salut,
Vrea sa va ingrozesc un pic de atitudinea celor care conduc de la Bucuresti parcurile nationale si naturale din Romania. Atitudinea Romsilva fata de angajatii acestor arii protejate de interes national! Tin sa mentionez ca nu au platit salariile din mai-iunie si uite ce mail trimit la parcurile nationale/naturale: Vizionare placuta !
dezamagiri
Friday, October 30, 2009 11:39 AM
From:
"Mihaela_Nastase_Arii Protejate" <ariiprot@rnp.rosilva.ro>
To:
"Costel Bucur" <costel.bucur@muntiimaramuresului.ro>, parc@muntiimaramuresului.ro, apnmr@bistrita.rosilva.ro, parcrodna@email.ro, augustinhada@yahoo.com, office@calimani.ro, basarabbirladeanu@gmail.com, calimani_park@yahoo.co.uk, vanatoripark@vanatoripark.ro, catanoius@yahoo.com, pnbicaz@mciuc.rosilva.ro, putnavrancea@yahoo.com, bucegipark@gmail.com, office@pcrai.ro, pavel_prundurel@yahoo.com, buila@rosilva.ro, cosminb@hotmail.com, defileuljiului@rosilva.ro, danubucur@yahoo.com, pngm_c@yahoo.co.uk, apngmc@deva.rosilva.ro, office@retezat.ro, zoran@retezat.ro, domogled@resita.rosilva.ro, semenic@resita.rosilva.ro, cheilenerei@resita.rosilva.ro, parc@drobeta.rosilva.ro, drobeta2007@yahoo.com, parc@luncamuresului.ro, office@parcapuseni.ro, parc@braila.rosilva.ro, parc_bmb@yahoo.com, parcmacin@rosilva.ro, viorelrosca_68@yahoo.co.uk, comanaparc@giurgiu.rosilva.ro, valentingrgr@yahoo.com, vmircea@pcrai.ro, mzotta@pcrai.ro, alina@parcapuseni.ro, alinmos@parcapuseni.ro, office@putnavrancea.ro, "Popa Marius" <pomaur@yahoo.com>, alina_sinculet@yahoo.com, alin.birda@muntiimaramuresului.ro, antonia_dragota@yahoo.com, floarea.bucovinei@yahoo.com, klajoska@yahoo.com, lauraf@pcrai.ro, alynadiaconescu@yahoo.com, lilianasararu@yahoo.com, mihaela_sandu78@yahoo.com, florentinamilos74@gmail.com, mia@luncamuresului.ro, mihadoro07@yahoo.com, sor17@yahoo.com, laura65t@yahoo.com, cosminbutnar@yahoo.com, cosminbutnar@gmail.com, dragosm@rosilva.ro, zacimov@yahoo.com, "Oana Danci" <oanadanci@gmail.com>... more
Buna ziua,
Pana acum, nu intelegeam de ce o parte dintre parcuri nu-mi raspund, in timp util, la situatiile solicitate de noi. Acum am inteles ca in loc sa-si indeplineasca sarcinile de serviciu, stau si-si dau cu parerea pe toate forumurile de discutii. Este stiut faptul ca toata lumea se pricepe la critica.
Ar trebui sa ne uitam mai intai in lungul nasului, sa ne analizam activitatea pe care am desfasurat-o pentru aria protejata la care lucram si apoi sa incepem sa suferim de tot felul de pareri pe forumuri.
Cine lucreaza in mod constiincios la un parc, stie cat de greu este sa administrezi un parc si cate activitati necuantificabile si riscante sunt in spate. Nu dati apa la moara celor din afara administratiilor carora le este foarte simplu sa stea spectatori si doar sa comenteze.
Sa stiti ca toate parcurile nu au bani, nu si-au luat salariile (asta se intampla si la case mai mari, criza este peste tot, vezi fotbalistii Stelei) dar unii dau dovada de seriozitate si profesionalism si mai fac si treaba, iar altii stau si numai se plang peste tot ca nu au una, alta, si cat de oropsiti sunt ei.
Stiti proverbul "Cand e bine toata lumea e cu tine!"
Ce am scris mai sus este adresat unora dintre angajatii parcurilor!!!!!!
Mihaela