As dori pe aceasta cale sa va rog pe toti cei care sunteti interesati in ajutorarea animalelor sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.As dori dak se poate sa infiintez o asociatie nonprofit pentru animalele abandonate si maltratate dar am nevoie de informatii.... nu stiu nimic despre asta dar ce vad la televizor ma scarbeste rau de tot. M-am saturat sa astept sa se faca ceva; cred ca suntem foarte multi care ne dorim acelasi lucru si nimeni face nimic in sensul asta..... HAIDETI SA FACEM CEVA.Astept raspunsuri si sugestii de la voi. Multumesc
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Asociatie nonprofit pentru ajutorarea animalelor
(10 posts)-
Adăugat 2 ani în urmă #
-
buna ziua,ma numesc Alexandra si sunt din Bucuresti...zilele trecute mi-a venit o idee de a pune in practica un mare vis al meu si al unei prietene,si anume infiintarea unei mari asociatii care sa unifice majoritatea asociatiilor de genul acesta,de ajutorare a animalelor de pe strada..nu stim cu ce sa incepem deoarece planurile sunt multe si nu stiu cat de realizabile dar am vrea sa stim daca avem parte de suport din partea altor asociatii asemanatoare.va multumesc
Adăugat 1 an în urmă # -
Draga OANA P. si eu vreau sa facem ceva.Eu sunt din Bacau si am gasit loc pt.adapost dar cine il construieste?
Adăugat 1 an în urmă # -
subscriu si eu la ideile voastre.o sa urmaresc forumul,daca ne strangem mai multi,in special persoane care stiu si ce demersuri juridice sa faca in acest sens,pentru stangerea de fonduri si formarea unei asociatii legale ,desigur ca ma angajez sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a va ajuta.
Adăugat 1 an în urmă # -
Si pe mine ma obsedeaza ideea cateilor si pisicilor de pe strada, insa fara bani multi nu ai cum sa incepi nici o fundatie, si ca sa strangi donatii....trebuie sa ai cunostinte, prieteni cu bani, relatii... Eu ajut cat pot, adica, hranesc animalele din jurul blocului, cumpar crochete si mai ales pastrez resturile intr-un vas special, nu le arunc la gunoi. Strang bani impreuna cu prietenii, vecinii si sterilizam cateii...este un ajutor mic, dar este! Conteaza!
Va sugerez sa faceti la fel si sa va inscrieti pe siteurile altor fundatii si sa ii felicitati pentru lucrurile bune cum ar fi fundatia Vier Pfoten care sterilizeaza incontinuu caini din Romania, hai sa-i felicitam, macar atata lucru!p.s si de ce nu adoptati inca un catel sau pisica...de afara!
Adăugat 1 an în urmă # -
Si eu iubesc s toate animalele vreau sa putem face ceva dar ce si cum?când statul nu vrea decÂt sa omoare cat Mai legal posibil ce facem sa nu Mai asistam la omoruri in masa sub ochii nostri ? Haideti sa facem ceva? Eu vreau..
Adăugat 5 luni în urmă # -
-
Mi se rupe sufletul cand vad animalele cum depind ele de noi, oamenii, sa le dam de mancare si majoritatea dintre noi, nici macar acest lucru nu poate sa il faca, ce sa mai vorbim despre o minima ingrijire si un adapost... ! ! ! Eu sunt studenta si din pacate nu am posibilitatile financiare sa le ajut asa cum mi-as dori...
Adăugat 4 luni în urmă # -
pt oanaP cel mai bine consulti un avocat pentru ati spune ce demersuri trebuiesc facute pentru a fi in legalitate. pentru inceput iti trebuiesc multi bani pentru a deschide acest adapost! iti va trebui un spatiu unde sa creezi adaposturile un medic veterinar si bani pt ingrijirea animalelor! nu te astepta la prea mult sprijin din partea prea multor oameni.
Adăugat 4 luni în urmă # -
in curand vom lansa un portal de stiri, tv si radio online, daca doriti putem realiza cateva materiale (text, foto, video) si poate vom strange ceva sustinatori pentru proiecte. astept propuneri la office@legix.net
Adăugat 3 luni în urmă # -
vier-pfoten,sa mearga sa sterilizeze gratuit si in oraselele de provincie si la sate unde oamenii sunt mai saraci si mai ignoranti si de unde pleaca de fapt tot acest episod cu animale abandonate.
Adăugat 3 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde