Buna ziua.Avem o antena orange deasupra blocului de care nu stim cum sa scapam.Va rugam sa ne ajutati sa facem o reclamatie sau mai multe,pentru a putea scapa de ea.Am strans deja aproximativ 100 de semnaturi de la locatarii din jurul antenei dar nu prea stim cum sa formulam reclamatia si nici cui am putea sa o adresam.Va rugam sa ne dati o mana de ajutor pentru a ne scapa familiile de acest factor de poluare deosebit de periculos.
Va multumesc in numele celor 100 de semnatari.
cu Stima Jur. NICOLAU Bogdan Adrian
EcoSapiens »Forum » Controlul Poluarii » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Antenele telefonice
(6 posts)-
Adăugat 2 ani în urmă #
-
-
Problema cred ca e grava.Astia au semnat cu careva poate cu administratorul vrun contract si nu mai poti sai alungi. O sa trebuiasca sa stati cu microundele peste voi pana la batranete.
La noi la Bucuresti ne-a umplut de turnuri cu antene fara sa ne intrebe nimeni,doar mafiotii stiu care au aprobat. Si daca le zici iti flutura un contract si gata nu mai poti scapa.Adăugat 2 ani în urmă # -
Solutia e una simpla si eficienta panza de "bomfraier" si " felx electric" si o dai jos imediat... e ca in vb aia cu zeama de foarfeca doar asa mai iese ... legal nu aveti sanse.... have funn
Adăugat 2 ani în urmă # -
-
bogdan??
Adăugat 2 ani în urmă # -
intelept grait-ai!
da' pusca nu merge?...
:)Adăugat 2 ani în urmă # -
-
Sunteti sigur ca nivelul de radiatie din apartamentul dvs e periculos sau va afecteaza in vreun fel?
Adăugat 1 an în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde