EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Animale ucise de cainii vecinilor

(4 posts)

Tag-uri:

1. User has not uploaded an avatar Danut
    Neinregistrat

Am o vecina care are un caine foarte rau...acesta a omorat pe parcursul anilor aproape toate pisicile di cartierul meu...iar azi mi-a venit si mie randul:((...Vreau sa stiu ce pot face in cazul in care acesta mi-a omorat pisica...dupa mintea mea chiar in momentul asta l-as otravi...nu mai pot de nervi si suparare pentru ca eu consider ca pisica mea era unu din membrii familiei...care mereu ne ridica moralul mie si parintilor in zilele in care eram obositi sau tristi...
    Pot face ceva sa scap de cainele asta sau pur si simplu ii bag niste anti-gel pe gat ca sa il termin detot?:(

Adăugat 4 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. User has not uploaded an avatar Diana
    Neinregistrat

cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu vecina ta sa inchida cainele sau sa il dea cuiva care ar avea mai multa grija de el astfel incat sa nu fie un pericol pentru restul animalelor. imi pare rau pentru pisica ta

Adăugat 4 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar Maria Beck
    Neinregistrat

Draga domnule, iti inteleg durerea numai ca, constat, cu durere, ca toata furia ta se indreapta impotriva cainelui si nici nu pomenesti de stapan. Daca te-ai gandi mai bine ai realiza ca acel animal nu are nici-o vina, el a facut un lucru normal pentru specia lui, adica acela de a se comporta ca un pradator (fost) pentru care tot ce alearga este prada. Asta e legea lor, din nefericire, de multe ori o aplica si oamenii. Nu poti pedepsi un animal pentru ca asa l-a facut natura. Daca ar fi sa gandim asa si eu as putea gandi sa omor pisicile din spatele blocului pentru ca omoara porumbei si eu ma chinui sa salvez ce se mai poate, am gainat de porumbei si pe lustra, basca banii cheltuiti. Crezi ca ar fi corect? Deci decat sa nutresti ganduri criminale impotriva cainelui, si apropo, inteleg ca acest caine a omorat si alte pisici, dar nu ti-a pasat, nu te-ai revoltat decat cand ti-a omorat pisica ta,ai face bine sa faci o reclamatie la politie, in care sa arati situatia si sa ceri acestora sa oblige proprietarul sa asigure cainele, astfel incat acesta sa nu mai poate iesi din curte. Daca ai nevoie de detalii despre reclamatie suna-ma la 0762.690.511 Maria Beck

Adăugat 4 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar ionut
    Neinregistrat

da asa este aveti dreptate si eu am un rott si daca ar face ceva rau , in primul rand eu mas simti si as fi vinovat nicidecum cainele asa ca ........ vrei sa omori cainele ????? da de ce nu omori stapanul ? fiindca la caine nu dai socoteala veziti de treaba

Adăugat 4 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri