Sunt student in ecologie si invat foarte multe lucruri despre mediu,ceea ce ma doare cel mai tare este indiferenta si inconstienta oamenilor asupra efectelor daunatoare pentu mediu,a aruncarii peturilor si ambalajelor din plastic,cauciuc si alte materiale greu degradabile p cale naturala.O solutie pentru asta ar fii o taxa suficient de mare pentru cei care produc si ambaleaza produsele in recipiente din plastic penru orientarea obligatorie spre hartie.Desi toata lumea stie ca naturalul o sa dispata treptat,nimeni nu face nimic si continua sa distruga...Cei care fac bani poluand nu se gandesc decat la ei,nu ii intereseaza de ziua de maine si nu ii inereseaza nici de sanatatea copiilor lor... Oamenii acestia nu iubesc natura si de aceea nu trebuie sa ne mai conduca ei...
EcoSapiens »Forum » Reciclare deseuri » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Ambalajele din plastic
(5 posts)-
Adăugat 5 luni în urmă #
-
cum sa mai gandeasca cand ei sunt orbiti de lacomie ??? . . . in tara asta banii vorbesc . . . cu cat mai multi cu atat mai bine . . . pacat o sa-si dea seama foarte tarziu de ceea ce fac . . .
Adăugat 5 luni în urmă # -
Mihai, sunt profesor la o scoala din Ploiesti si ne-am implicat si noi intr-un proiect de colectare sele ctiva a deseurilor. Eu cred ca si noi avem vina noastra. Fiind student la o facultate cu specializare in ecologie, ai fi interesat sa te implici intr-un proiect educational (poti atrage si alti colegi) si sa vii chiar si la noi in scoala sa le explici elevilor ce inseamna protectia mediului, metode de colectare etc? Daca da, iti las nr. de tel. 0744344256. Contacteaza-ma.
mai sincer eu uras oamenii ca ei...nu le pasa dekat de ei dar ei nu stiu ca traiesc pe o planeta si trebuie sa o rspecte si sa o protejezi pentru ca astea sunt regulile ei
reguli . . . sunt putini oameni ce mai respecta regulile . . . ii doare in cot de ele . . .
Adăugat 5 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde