EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Buna, este primul meu post pe acest forum iar cu aceasta ocazie as dori sa intru in legatura cu iubitorii de animale din Arad,cu cei care isi doresc sa le ajute. As dori, cu consensul dvs. sa ne unim puterile, sa facem putin brainstorming pe tema asta, si sa gasim o cale sa le facem viata mai frumoasa. Nu stiu din pacate ce se intampla la adapost, adica nu stiu daca animalele sanatoase sunt eutanasiate, stiu doar ca sunt sunt slabe si amarate, o simpla vizita la adapost ar convinge pe oricine de acest lucru. Nu mi se are corect ca puii de caine sa stea in acelasi tarc cu cateii maturi. Intr-o vizita la adapost am vazut un caine care tinea in gura o labuta de catel, incercand sa consume putina carne care ea pe ea. Un alt caine isi dadea duhul la propriu intr-un tarc unde erau adapostiti alti aprox. 20 de caini. O catea metis pitbul cu o rana imensa la un picior statea terifiata intr-un tarc alaturi de alti caini sanatosi, care sareau pe ea si pe picorul ei, iar ea de spaima nici nu mai reactiona.Si povestea poate continua pe acest ton macabru. Daca aveti idei, cum am putea sa ajutam in mica parte aceste animale,m-s bucura foarte mult. poate cineva ma poate lamuri cum functioneaza acest adapost in fapt,si nu in scris. Si poate reusim de Pasti sa adunam niste mancare sa mergem sa o impartim, sa petrecem putin timp cu cateii si poate chiar sa incercam sa-i comvingem pe angajatii "negriciosi" care lucreaza acolo ca si animalele simt foamea, durerea si frica.

Adăugat 5 luni în urmă #

2. Eu personal nu pot sa te ajut in privinta asta. Sunt din BV si nu stiu cum este situatia la voi.

Dupa parerea mea, daca poti sa mergi cu cineva si sa faci niste poze si sa incerci sa le publici peste tot: pe http://adoptiicaini.ro/, sa trimiti la ziarele locale si din Bucuresti si chiar si in strainatate, poate faci valuri si sar si altii sa va ajute.
    Dar cum nu am experienta, s-ar putea sa nu fie sfatul cel mai bun.

Ideea cu mancarea e buna. Incearca sa strangi in jurul tau oameni care vor sa doneze mancare pt acei caini, dar sa aveti grija sa ajunga mancarea la acei caini.

Dar poti sa pui intrebarea asta si pe grupul yahoo care se numeste Suflete nevionovate (adresa este http://pets.groups.yahoo.com/group/suflete_nevinovate/messages).
    Trebuie sa ai cont de yahoo si sa te inscrii in grup.
    In acest grup sunt multi iubitori de animale care sunt activi si poate te pot ajuta. :) Poate sunt unii si din Arad.

Adăugat 5 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar mincrol
    Neinregistrat

Mersi pentru sfat Ioana, tocmai m-am alaturat grupului.

Adăugat 5 luni în urmă #

4. User has not uploaded an avatar codru
    Neinregistrat

Salut,
    Eu sunt din Arad si as vrea foarte mult sa te ajut. Intra pe adresa mea de yahoo si vorbim: codrutzze@yahoo.com

Adăugat 5 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri