Preluat de pe un alt forum:
"Am citit (si preluat) anuntul de mai jos in numarul de saptamana trecuta a revistei "Formula AS" si m-a tulburat foarte tare. Imi aminteste de situatia doamnei D. despre care scriam in alt topic si de pisicutele ei, precum si de animalutele altor persoane in varsta sau bolnave.
SPER, inca, VREAU sa cred ca persoane inimoase si sensibile si generoase vor fi capabile sa adopte pisici aflate in situatii dificile si sa le SALVEZE astfel de la un destin nedrept!
"AU NEVOIE DE AJUTOR:
Batrana d-na Popa Sabina, in varsta de 87 de ani, bolnava de Alzheimer, fara rude, fara prieteni, ajutata de cateva vecine milostive, urmeaza sa fie evacuata din str. BLANARI nr. 3 si internata la un azil.
In urma ei vor ramane abandonate 8 PISICI TINERE, FRUMOASE, CASTRATE si BINE INGRIJITE, in curtea casei cu colocatari negriciosi, care au schilodit una din pisici.
Speram sa se gaseasca suflete milostive care sa le adopte, salvand de la moarte aceste fiinte nevinovate.
Pentru relatii, sunati la d-na Elena, tel.: 021/725.67.90 sau 0721/69.97.02."
Va rog sa nu ramaneti impasibili la acest strigat de ajutor."
"In seara asta mi-am luat inima in dinti si am sunat-o pe d-na Elena (din anunt). Cazul batranei e dramatic: exista interese ca ea sa fie evacuata din locuinta; are Alzheimer, deci e simplu pentru ticalosi. Pensia i-o ia "cineva de la Primarie" (spune doamna Elena), dar biata batrana e lasata sa moara de foame; azi avea "doar un pachet de margarina si niste paine uscata". Doamna Elena spunea ca a reusit doar sa mai decaleze trimiterea batranei la azil, poate pana cel tarziu saptamana viitoare.
BIETELE PISICI SUNT AMENINTATE!! Vor fi aruncate din locuinta, iar "colocatarii de culoare" (vesnic "discriminati") au anuntat ca le vor omori imediat.
Pur si simplu nu stiu ce sa fac!!! Nu stiu CE sa fac pentru pisicile acelea nefericite!"